Valentinov Paket

50,00 EUR

Pred vami je paket, ki ga preprosto morate imeti. V njem boste našli 2 izdelka v skupni vrednosti 154,80 eura, ki vam bodo pomagali transformirati življenje in vanj priklicati pravo ljubezen.

A pozor!
Tokratna ponudba je prav posebna, saj vam vse tri izdelke ponujamo po neverjetni ceni. Namesto 154,80 eura boste zanj odšteli le 50 eurov.

Valentinov paket vsebuje:

1. Shiva’s Dream
Solza Shive vas bo popeljala v življenje, ki mu vlada pristna ljubezen. Njena moč je še dodatno podkrepljena z božjo nitko Tri Datu, skupaj pa tvorita poseben amulet, ki ga preprosto morate imeti.

2. Letna naročnina na našo revijo Dobra Karma Horoskop (11 revij)
Revija Dobra Karma Horoskop ponuja vse, kar potrebujete za osebno transformacijo in preobrat življenja. V njej vam svoja znanja in nasvete predajajo šepetalci Dobre Karme, strokovnjaki neštetih področij (astrologi, terapevti in drugi).

Amuleti

Kozmetika

Knjigarna

Dom in pisarna


shop

Naši zakladi

Pri DOBRI KARMI se še kako dobro zavedamo, da življenje prinaša izzive, zato smo s pomočjo strokovnjakov in sodelavcev izbrali amulete in druge izdelke za osebno rast, ki so izdelani s pozornostjo do vsake podrobnosti, v njih pa so vtkane energijske lastnosti temeljnih pravil pozitivnih afirmacij. Verjamemo v nauke ravnovesja, blaginje, izpopolnjenosti in razsvetljenja. To so abstraktni koncepti, ki jih je zato v današnjem času težko dobiti. A na srečo imamo za vsako vašo specifičo željo energijski predmet, ki bo na njo deloval. Nekateri naši amuleti imajo več učinkov, spet drugi se z vsemi močmi osredotočajo na enega. Potrudili smo se poskrbeti za vsa pereča področja življenja, zato pri nas lahko najdete izdelke , ki vam bodo pomagali na področju odnosov, ljubezni, financ, zdravja in vsega ostalega, kar vas pesti.

Pri DOBRI KARMI razumemo bolečino in čeprav je tudi ta del življenja, verjamemo, da ni potrebno tako trpeti. Šele s tem, ko si olajšate misli in dušo, namreč lahko užijete vse sladke sadove, ki vam jih prinaša ta svet. Dolgujete si priložnost, da živite obdani z ljubeznijo in obiljem. Zato poskusite naše čudovite izdelke in le opazujte transformacijo vašega življenja!