Dobra karma
Urša Kodela Lapan

Urša Kodela Lapan

joga terapevt

Urška Kodela Lapan se jogi predaja s strastjo. Takšen je tudi njen življenjski stil. Jogijski način življenja jo vodi, ne samo po poti njene duhovne rasti, ampak skuša na enako potovanje usmeriti vse, ki so ji blizu.

Mnogoletne izkušnje vodenja joge v ljubljanskem studiu Shakti yogahouse in na oddihih, ki jih od leta 2010 organizira po energetsko močnih lokacijah po svetu, so zagotovilo, da vsak kdor spozna njeno jogo, začuti njeno energijo. Hvaležna je za znanja, ki so od mojstrov prišla do nje in se zaveda, da je samo medij, ki jih prenaša do tistih, ki to potrebujejo.

Vadba z njo ni nikoli dolgočasna, nikoli enaka. Z uporabo joga pripomočkov vas bo postavila pravilno v položaj. Ni pomembno namreč, kako daleč greste v položaju, pomembno je, kako greste. Telo vam bo hvaležno za vsako aktivnost, ampak samo z dolgotrajnim, sistematičnim in trdim delom, pridejo rezultati. Delo s telesom je zato dober začetek za posameznikovo duhovno preobrazbo.

»Telo nikoli ne laže« je njen priljubljen rek, s katerim usmerja vadeče. Vsakdo lahko začuti svoje telo, in spozna njegova sporočila. S tem začnejo odpravljati napake in s trdim delom na sebi, skozi fizični nivo, nadgradijo svoje življenje tudi z večjim zavedanjem v vsakodnevnih situacijah. Z zadovoljstvom opaža, kako udeleženci in vadeči postajajo del »jogijske družine« in prijatelji.

Jogijski način življenja pa ni samo čutenje in delo s svojim fizičnim telesom. Je tudi način, kako se spoprijemaš z življenjem, ki ti prihaja nasproti. Da znaš uporabiti znanje, ki ga pridobiš na jogi v vsakodnevni rutini, ki velikokrat ni enostavna. Urša izkorišča svojo ženstvenost in uživa življenje. Je prava mojstrica razvajanja, odkriva svet in sprejema sporočila duhovnosti, pozna dobre in težke plati življenja, pozna radost in žalost, temo in svetlobo,…

Globoko v sebi verjame, da smo vsi in vse povezani, vse to - je del jogijskega načina življenja.

Pišete ji lahko na: ursa@yogahouse.si Več o njenem delu pa s lahko preberete na www.yogahouse.si in www.yogaonholidays.com