Urban Urbanc

Urban Urbanc

svetovalec za medsebojne odnose

Sem avtor, predavatelj in svetovalec za medsebojne odnose ter avtentičen način življenja, predvsem pa sem nekdo, ki je trdno odločen, da vam pokaže kako lepo je lahko življenje, če si ga dovolimo ljubiti.

Do tega, kar danes sem in kar počnem, me je pripeljala močna izkušnja, skozi katero sem šel pred nekaj leti, ko se je vse skupaj začelo. In čeprav takrat tega nisem razumel in sem se proti tistemu močno upiral, je bilo življenje močnejše od mene. Navsezadnje sem sprejel, da je najbolje, da se življenju prepustim, mu začnem zaupati ter njegovemu toku slediti. 

V dolgotrajnem procesu, ki me je vodil skozi veliko soočanja z lastno temo ter mojimi sencami, sem vedno bolj začel dojemati oziroma se spominjati, kdo sem in kaj je moj namen. V tem času sem se o sebi naučil ogromno. Spoznal sem, da si svoje življenje pravzaprav ustvarjam sam – z odnosom, ki ga do življenja imam. In da je samo od mene odvisno, ali bom želel preseči svoj stari jaz in postati najboljša verzija tistega, kar znotraj sebe vem, da sem. Odločil sem se za slednje – in to je bila najboljša odločitev, kar sem jih kdajkoli sprejel. Čeprav izkušnja ni bila lahka...

Danes z gotovostjo stojim za svojimi besedami, saj vam iz prve roke (po)nudim ogromno informacij, predvsem pa lastnih izkušenj, ki vam pomagajo, da boste svoje življenje zaživeli bolj radostno, zavestno ter avtentično.

Ljudem na svojih delavnicah ter preko spletnih programov ponujam edinstven pristop pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med človekovim fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem. To jim pomaga, da postanejo v življenju ter v odnosih bolj samozavestni; da izboljšajo svoj partnerski odnos; da presežejo stare vzorce in prepričanja, ki jih zaustavljajo in preprečujejo, da bi postali najboljša verzija sebe; da zrastejo, se izgradijo in da dvignejo svoje zavedanje; predvsem pa, da procesu življenju bolj zaupajo in da se začnejo zopet imeti radi.

To je moja želja in je del mojega poslanstva.

Urban Urbanc Avtor / Predavatelj / Svetovalec za medsebojne odnose

www.BITJELUCI.com