Divine Taja Albolena

Divine Taja Albolena

varuhinja ljubezni in mentorica ženski

Taja je ženska, ki verjame, da je srečna ženska tista, ki s svojim sijem naredi pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.

Pravi, da se čustveno prebujenje pri ženski pogosto začne s spoznanjem, da je prerasla življenje, kot ga je živela do tistega trenutka. Svoje čustveno prebujenje je doživela leta 2008, ko je ugotovila, da je bolj moška od svojega moškega, kar je vodilo v razpad na številnih področjih ter v soočanje s svojimi preživetvenimi mehanizmi, strahovi pred zapuščenostjo, bolečino izdaje in sramom. Leta 2009 je zadela dno in pred njim te želi obvarovati.  Skozi lastno izkušnjo razpada, ki je postal njena točka preboja, je prišla do tega, da je edina oseba na svetu, ki jo lahko spremeniš, že v tebi.  Vsaka sprememba v tvojem življenju se lahko zgodi samo iz tvoje notranjosti navzven.

Danes kot mentorica žensko vodi, da izbere Sebe. Da Sebe postavi na prvo mesto. Da zaupa Vase, se zanese Nase in zasije kot Ženska, za katero se je rodila, da je. 

Taja se je mojstrila v celi vrsti modalnosti in praksah, kot so Art of Feminine Presence, Feminine Power Mastery, Theta Healing, Feng Shui & Space Clearing in se izobražuje pri Caroline Myss za arhetipskega svetovalca.

Taja je specialistka za žensko Dušo. Žensko vodi v njeno notranjo čustveno pokrajino in jo podpre, da v svojem življenju ustvari zdrave odnose. Da ceni in spoštuje sebe kot žensko. Globoko verjame, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. 

Taja je SoulPreness, mama cvetlične vile in morske deklice ter Matjažev Dom. Obožuje krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu). Zavzema se za Razcvet Ženske in je avtorica knjige Varuhinja Ljubezni ter ustvarjalka programov in blagovne znamke Divine.si Na pot ljubezni lahko stopiš preko njene spletne strani www.divine.si

Njeno vodilo je; Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

V izbrani sekciji še ni članka.