Petra Cunder

Petra Cunder

dvigovalka vibracij

Svoje poslanstvo dodobra ugotavljam in ga tudi z veseljem širim med ljudi zadnje 2 leti, odkar sem se prvič tudi bolj poglobljeno, predvsem pa zavedno začela zavedati same sebe in se soočati z nezavednimi nivoji svojih vzorcev, stereotipov in naučenih prepričanj ega in razuma.

Z grajenjem svoje, nove samopodobe in osebne rasti, sem se prvič srečala dobrih 20 let nazaj in takrat se je praktično začelo moje kompleksno delo na sebi. Z načinom življenja kakršnega sem imela prej, kljub lagodnostim in materialnim dobrinam, ki mi jih je samo življenje nudilo, nisem bila zadovoljna, srečna, umirjena in izpolnjena. Partnerski odnosi so se mi podirali drug za drugim, poslovnega področja in samega uspeha, pa me je bilo neznansko strah. Ves čas sem čutila, da so globoko v meni skriti mogočni potenciali, ki jih zaradi samega strahu pred neuspehom, ter zaničevanja v otroštvu, nisem bila pripravljena videti, ter jih začeti izražati, uresničevati in jih tudi zaživeti.

Prišel je dan, ko sem se po dolgotrajni bolezni, za katero sem bila v končni fazi odgovorna sama, odločila da izstopim iz vlaka, ki se mu reče »cona udobja«. Nehala sem se smiliti sama sebi, postavljati sem se začela na prvo mesto, drugim postavljati meje, hkrati pa začela ustanavljati svoje podjetje, se počasi postavljati na lastne noge in uresničevati svoje vizije. Moja prva knjiga, na podlagi lastnih izkušenj, izzivov in različnih preizkušenj, ki nam jih nenehno zastavlja življenje je že na poti. V njej je zapisana marsikatera modrost, ki vam bo pomagala spremeniti svoje življenje na bolje.

Spremljate me lahko na fb:Harmonija Čustev, kontaktirate pa me lahko na 040 418 424 ali na petra.cunder@gmail.com