Mirjana Šafran Blažič

Mirjana Šafran Blažič

univ. dipl. pedagoginja in andragoginja

Mirjana Šafran Blažič je univ. dipl. pedagoginja in andragoginja ter prof. sociologije. Med študijem se je začela ukvarjati s čustveno inteligenco in v svojih dveh diplomskih delih razvijala tezo, da otrok ne more biti učno uspešen, če je čustveno obremenjen. Čustvene obremenitve otrok je razbirala s psihoanalizo otroških risb. Kot osnovnošolska pedagoginja je odkrivala, da otrokom z učnimi težavami težko pomaga le s klasičnimi pedagoškimi metodami, saj je bila prepričana, da imajo njihove težave globlji izvor. Da bi jim pomagala, se je izobrazila v kar nekaj alternativnih metodah in tehnikah, ki pomagajo ljudem na poti k polnejšemu življenju.

Postala je predavateljica in svetovalka za višjo kakovost življenja, kozmična integratorka, vaditeljica joge smeha, voditeljica meditacij, igralka na gonge, … Ustanovila je Center4me, kjer s svojim širokim znanjem, globokim sočutjem in neumorno vztrajnostjo pomaga vsem, ki potrkajo na njena vrata bodisi skozi individualne pogovore bodisi v delavnicah, skozi meditacije, predavanja ali izobraževanja.

Zaljubljena je v ljubezen in vse življenje išče njeno lepoto, milino in toplino. Razvila je metodo Mirchi in jo zapisala v obliki pravljice, da bi bralcem pokazala pot k notranjem miru, radosti in lepoti. S tem postaja tudi pisateljica. www.4me.si

V izbrani sekciji še ni članka.