Dobra karma
Horoskop kvantum

Tedenski horoskop: napočil je čas za nova poglavja

Ne nasedajte provokacijam okolja in si dovolite začutiti nove energije lune, ki bodo ta teden okrepile vašo življenjsko energijo in vas povezale z naravo in globino lastnega čutenja bolj kot kdajkoli prej.

Občutljivi boste na nihanje okoli sebe, zato uporabite barvno zaščito bele, ki vam bo pomagala sprostiti in nereagirati na vplive okolja. Zavedajte se, da je proces spreminjanja starih energij v zraku in da je zdaj čas, da ste ljubeči najprej do sebe, nato do vseh v bližini. Narava, zelišča, voda, masaža, meditacija … vse to vam bo v tem tednu podarilo veliko več kot kadarkoli v preteklosti. Čas je za novo poglavje, ki se začenja prav v tem tednu. Ljubezen bo v zraku, in četudi boste želeli skri...


nagelj

Podarite cvetje s pomenom: Vodnarki tulipan, Bikici vrtnico, Rakici ...

Šopek ali cvet sta vedno lepo in dobrodošlo darilo za vsako žensko. Navada, da tudi na običajni obisk pridemo z rožami, je v Sloveniji nasploh priljubljena. Svoj vrhunec pa obdarovanje s cvetjem seveda doseže 8. marca, ko praznujemo dan žena. Cvetje sicer vedno navdušuje s svojimi oblikami, vonjem in barvami – s svojo lepoto buri domišljijo in izpopolnjuje naša življenja. Vsaka cvetlica pa ima svoj pomen in svojo energijo. Tudi barva cvetja je pomembna, saj v sebi nosi globljo simboliko. In tako kot ima vsako nebesno znamenje svojo najljubšo barvo in mineral, ima tudi svojo cvetlico. Preberite in prepričali se boste, da je primerjava med značajskimi lastnostmi posameznih nebesnih znamenj in videzom, barvo, vonjem in drugimi značilnostmi odgovarjajočih rož prav presenetljiva. Ko boste kupovali cvetje za svojo ženo, mamo, sodelavko ali kakšne druge bližnje predstavnice nežnejšega spola, za katere veste, v katerem nebesnem znamenju so rojene, si torej prikličite v spomin naš članek – in brez dvoma boste navdušili.

ptici pomlad

Do Gregorjevega utrujeno, nato pa čisto drugače

Energijska napoved od 6. do 12. marca Dnevi se bodo vlekli do ponedeljkove polne lune in obrata Merkurja v direktno smer. Šele v torek se bo počutje sprostilo na način, da bomo lahko začeli sproščeno komunicirati, sodelovati. Utrujenost, lenobnost ali nezbranost bo počasi popustila in za Gregorjevo bo narava že spodbudila k dobri volji.

1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12