Dobra karma
Horoskop Veliki pok

Srhljiva napoved: čas se bo ustavil in zavrtel nazaj

Fizikalni zakoni predstavljajo čas, ki se lahko pomika nazaj ali naprej, naše izkušnje pa nas na tem področju učijo drugače.

Naš vsakdan je ujet v prostor, določen z naprej usmerjenim časom, ki ga fiziki imenujejo puščično usmerjeni čas. Einstein je že leta 1931 zapisal: »Za tiste, ki verjamemo v fiziko, je ločevanje med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo zgolj utvara, čeprav zelo močno prisotna.« Mnogo fizikov vseeno meni, da je omenjena utvara najbližje resnici o delovanju vesolja. Ampak zdi se, da čas deluje tudi proti fizikalnim zakonom. V stroki obstaja izraz »problem časa«, ki se nanaša na paradoksalen od...


nagelj

Podarite cvetje s pomenom: Vodnarki tulipan, Bikici vrtnico, Rakici ...

Šopek ali cvet sta vedno lepo in dobrodošlo darilo za vsako žensko. Navada, da tudi na običajni obisk pridemo z rožami, je v Sloveniji nasploh priljubljena. Svoj vrhunec pa obdarovanje s cvetjem seveda doseže 8. marca, ko praznujemo dan žena. Cvetje sicer vedno navdušuje s svojimi oblikami, vonjem in barvami – s svojo lepoto buri domišljijo in izpopolnjuje naša življenja. Vsaka cvetlica pa ima svoj pomen in svojo energijo. Tudi barva cvetja je pomembna, saj v sebi nosi globljo simboliko. In tako kot ima vsako nebesno znamenje svojo najljubšo barvo in mineral, ima tudi svojo cvetlico. Preberite in prepričali se boste, da je primerjava med značajskimi lastnostmi posameznih nebesnih znamenj in videzom, barvo, vonjem in drugimi značilnostmi odgovarjajočih rož prav presenetljiva. Ko boste kupovali cvetje za svojo ženo, mamo, sodelavko ali kakšne druge bližnje predstavnice nežnejšega spola, za katere veste, v katerem nebesnem znamenju so rojene, si torej prikličite v spomin naš članek – in brez dvoma boste navdušili.

ptici pomlad

Do Gregorjevega utrujeno, nato pa čisto drugače

Energijska napoved od 6. do 12. marca Dnevi se bodo vlekli do ponedeljkove polne lune in obrata Merkurja v direktno smer. Šele v torek se bo počutje sprostilo na način, da bomo lahko začeli sproščeno komunicirati, sodelovati. Utrujenost, lenobnost ali nezbranost bo počasi popustila in za Gregorjevo bo narava že spodbudila k dobri volji.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10