Dobra karma

Načini plačila, dostava, reklamacija in odstop od pogodbe

Oddano naročilo lahko plačate na več načinov

  • plačilo po povzetju: naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar GLS zaračuna 1€ provizije. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu.
  • Bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).

Možnosti dostave

  1. Fiksna poštnina

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba GLS Cena dostave z dostavno službo GLS je 5€. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

  1. Brezplačna poštnina

Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Reklamacija in vračilo blaga

Spoštovani, če vam naročeni in prejeti izdelek ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni od prejema, vrnete na naslov: Dobra Karma d.o.o., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana

Izdelek vrnite nepoškodovan, v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Pošljite kot paketno pošiljko in ne kot pismo ter priložite kopija računa.

Vračilo prejetih plačil

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam povrnemo nemudoma, oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe in vračila blaga. Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom , kot ste ga uporabili ob nakupu, razen če ne želite drugačnega načina plačila.