Dobra karma

Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za ljubezen

Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za ljubezen
Kako začutiti srce? Z naravnim sprejem – dišavo za prostor Kuan Yin!

Čarobna mešanica eteričnih olj bo sprostila srca vseh v prostoru. Čudovita ambientalna priprava prostora pred pogovori, ali kadar si želite okrepiti energije srčnosti in povezanosti med sabo. Če čutite, da imate preveč zaprto srce in ne zmorete sami iz začaranega kroga, vas bo Kuan Yin podprl pri zdravljenju srca in ponovnem čutenju.

Lahko ga uporabite kjerkoli in kadarkoli, saj je sprej 100% naraven.

pričanja


Sabina, 25 let

Obožujem naravne vonje eteričnih olj in ne prenašam umetnih osvežilcev zraka. Kuan Yin sem kupila po priporočilu prijateljev, ko smo prišli k njim na obisk in je tako zelo nežno dišalo. Vedno sem se čudila, kako dober partnerski odnos imata prijatelja, nikoli pa nisem drezala z vprašanji. Ko sem vprašala za dišavo, sta mi sama razložila da to ni le naravni sprej, ampak podpre tudi srčnost in odpiranje srca. Seveda sem ga takoj kupila. Porabila sem ga zelo hitro, ker sem prvič v življenju odkrila naraven vonj, ki izboljša prostor. Po treh mesecih uporabe pa sem se začela počutiti kot nova, pripravljena na življenje. To je prišlo mimogrede zraven, ko sem zgolj uživala v dišavi. In mimogrede se je zgodilo tudi, da sem spoznala tistega pravega, po meri mojega srca.

Tadej, 26 let

Sprej Kuan Yin sem kupil, ker mi ga je priporočila prijateljica, ki je vedela kakšno težo čutim na srcu. Zelo sem čutil in še vedno začutim, počutja drugih. Kot empat sem jim seveda želel na vsak način pomagati, z njimi sem čutil bolečino, z njimi sem čutil veselje. Vse to pa sem nekako prevzel nase in se nisem nikoli naučil, da je treba bremena tudi spustiti in najprej odpreti srce zase. Potem ko sem sprejal celo stanovanje, se je občutek kamenja na srcu počasi začel sproščati in jaz sem začel dojemati, da je srčnost to, da lahko razumem in imam rad, nisem pa “kanta” za smeti, da bi moral vse kopičiti na svojem srcu. Občutek v stanovanju je tudi neverjetno lep, napolnjen je s svetlobo in ljubeznijo, moje živali se počutijo tako dobro, da mi srce zaigra samo ko jih vidim, kako so zadovoljne. Tudi sam se počutim lahkotnega in srečnega, ni več depresivne teže ki bi me utesnjevala, okoli mene je le še lahkotnost in življenje na polno z ljubeznijo, ki je vsepovsod okoli mene.

Tina, 31 let

Po ločitvi se nikakor nisem mogla pobrati, živeti naprej. Za razpad zakona sem krivila sebe, saj mi je bil občutek krivde zelo blizu. Imela sem vzorec, da nikoli ne dam dovolj, zato sem se vedno trudila, da dam vse, seveda za druge. Takrat sem bila stara 28 let. Prijateljice so me želele potegniti nazaj v življenje, jaz pa sem čutila, kot da stojim pred zidom, nisem dovolila drugim, da mi pridejo zares blizu. Za rojstni dan so mi prijateljice podarile ta sprej, češ, da je čas da pride ljubezen ponovno v moje življenje. Že ko smo se vse štiri pošpricale z njem, sem imela občutek, da se je nekaj spremenilo, da se nekaj mehča. Tisti večer sem prvič po zelo dolgem času jokala, se odprla prijateljicam, se jim zaupala in tudi sprejela njihovo podporo, naklonjenost. Prvič sem začutila, da si zaslužim ljubezen, da sem je vredna in da se lahko imam rada, takšno kot sem, v tem trenutku.

opis


Sprej za auro in prostor Kuan Yin energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora. Pomaga vam sprostiti slabe energije , ki so se nalepile na vas ali na vaš prostor. 3x do 5x poškropite sprej nad glavo za čiščenje aure (bolj natančen postopek je naveden spodaj) in 3x do 5x poškropite v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za odpiranje in sprejemanje ljubezni

Se želite še dodatno odpreti vibraciji in frekvenci ljubezni?

Želite zmehčati bremena in rane , ki ste jih bodisi prevzeli od drugih ali jih dobili skozi življenje?

Z uporabo spreja Kuan Yin se boste lažje predali ljubezni in lepoti ter vse to tudi sprejeli zase.

Kako sprej uporabljati?

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropite sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljajte zjutraj in zvečer , lahko pa še 3 x čez dan, če si želite hitreje pozdraviti preteklost in se odpreti sprejemanju in dajanju ljubezni.

Vedno začnete tako, da nad glavo iztegnete roko , v kateri imate sprej, poškropite 3 x, zaprete oči in globoko vdihnete. S tem »ponotranjite« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3 x poškropite 5 cm pred grlom , da kapljice padajo na prostor vaše srčne čakre.

Če delate z ljudmi in še posebej za energijske terapevte :

  • poškropite prostor pred glavo, odložite sprej ter dovolite, da kapljice padejo na vaše dlani – ne drgnite jih, samo čutite, kako energije začnejo vibrirati.

Afirmacije za dodatno odpiranje srčne čakre

Ob uporabi lahko v mislih ali naglas izrečete eno od naslednjih afirmacij:

  • Rada (rad) se imam.
  • Ljubezen sprejemam in dajem.
  • Vedno me obdaja ljubezen.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterični olji sivke in ilang ilanga.

Vse sestavine so naravnega izvora.

INCI: AQUA, ALCOHOL DENAT., LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL ,CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, BENZYL CINNAMATE*, LIMONENE*, ISOEUGENOL*, EUGENOL*, FARNESOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

Opozorilo!

Pazite, da sprej ne pride direktno v stik s sluznico in v oči. Osebe občutljive na dišave morajo biti pri uporabi tega izdelka pazljive. Če pride do zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo izdelka.

Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za ljubezen
Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za ljubezen
nakup
19,00 EUR