Dobra karma

Sprej za auro in prostor Harmonia – razumevanje v odnosih

Sprej za auro in prostor Harmonia – razumevanje v odnosih
Vas utrujajo ljudje, ne znate postaviti meje?

Ste veliko v stiku z drugimi ljudmi in vas to izčrpava?

Ste večkrat čustveno prizadeti in se zaradi tega počutite slabo in brez energije?  

Potem je naravni sprej Harmonia idealna rešitev za vas.

Po nekajkratni uporabi spreja Harmonia vas bodo odnosi manj bremenili in sijali boste lahko svojo energijo, to kar ste v resnici.

Idealen je za:
  • vse domove, kjer želite več razumevanja
  • delovne prostore, kjer je v prostoru več ljudi naenkrat
  • družinska srečanja.

Z naravno mešanico eteričnih olj boste odišavili prostor in sprostili ozračje. K vam bodo začeli zahajati ljudje, ki vas inspirirajo in vas ne utrudijo.

pričanja


Julijana, 31 let

Zelo rada imam ljubeče okolje in tako zelo pomembno mi je, da se vsi razumemo. Ker doma ni bila najbolj rožnata situacija, saj živimo s tastom in taščo, sem kupila sprej Harmonia. Naravno dišavo redno uporabljam v skupnih prostorih in sama, da se zaščitim in osvobodim pritiska drugih. Tudi tašča si ga je kupila, ker tako zelo diši, nisem ji razlagala o drugih učinkovinah a sem opazila, da je sprememba tudi v njej. Sedaj imam mir, svoj dom imam zase in naša družina ni več tako razpršena, lahko začutimo najlepše kvalitete drug drugega. Tudi pogovorili smo se lahko in naredili red v domu. Morala sem napisati priporočilo, za vse ki imate podobne težave, ker razumem kako zelo težko je. Sprej Harmonia je pomagal moji družini izboljšati odnose in odnose s tistimi, s katerimi pač nismo za skupaj.

Jasmina, 28 let

Sem zelo občutljiva na počutja drugih, najraje sem sama doma, kjer se imam super, nihče me ne moti. Po družinskih srečanjih pa sem vedno ”izžeta”, drugi pa odidejo srečni in nasmejani. To me je zelo frustriralo. Tudi v javnosti se ne počutim prijetno, najraje grem v gozd na sprehod, kjer ne srečam nikogar. Ker je to preraslo v samo-izolacijo, mi je najboljša prijateljica za darilo kupila Harmonia sprej in kremo. Ker res omamno dišita, sem ju začela uporabljati. Še zdaj ne morem verjeti, kakšna sprememba je mogoča. Sprej imam vedno na zalogi, ker mi je z njim tako zelo lažje, da vam ne znam opisati. Doma so vsi presrečni, ker nisem več tečna in konstantno utrujena. Ne obremenjujem se več z drugimi in kdaj pa kdaj mi prav paše, da se uredim in grem v svet. Sprej je res super, ker ga uporabim kadarkoli začutim, da me nekaj izčrpava, tudi če sem zunaj. Res ima pravo ime, harmonija v steklenički, ki mi je prinesla boljši odnos z možem, starši in z zunanjim svetom, meni pa nazaj sebe.

Maša, 34 let

Zelo rada opravljam svoje delo, v službi uživam. Ko smo imeli reorganizacijo in so pisarne združili, so se odnosi v naši pisarni spremenili. Ves čas so se čutile v njej napetosti, kot bi nekdo veselje kar posrkal vase. Naša storilnost je padla, živčna sem bila, prehitro sem reagirala, take se nisem poznala. Iskala sem rešitev najprej pri sebi, vedela sem, da je težava v odnosih, tudi sodelavki, s katero nisva našli skupnega jezika. Takrat sem kupila sprej Harmonia, z namenom, da se moja energija spremeni in preden sem šla v službo sem se pošpricala z njim. Bila sem bolj sproščena in ker v meni ni bilo reakcij, se je kmalu pritisk sprostil tudi pri drugih. Kljub temu sprej še vedno uporabljam, za vsak slučaj.

opis


Sprej za auro in prostor Harmonia energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora. Pomaga vam sprostiti slabe energije, ki so se nalepile na vas ali na vaš prostor. 3x do 5x poškropite sprej nad glavo za čiščenje aure (bolj natančen postopek je naveden spodaj) in 3x do 5x poškropite v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Kako sprej uporabljati?

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropite sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljajte čez dan, vedno ko začutite, da vas je kakšna oseba izčrpala ali čustveno prizadela, zato je najbolje, če ga nosite s sabo.

Vedno začnete tako, da nad glavo iztegnete roko, v kateri imate sprej, poškopite 3 x, zaprete oči in globoko vdihnete. S tem »ponotranjite« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3x poškropite 5 cm od leve rame, da kapljice padajo na prostor vaše vranične čakre, ki je locirana na levi strani pod rebrnim lokom. Če vas na tem mestu večkrat »pika«, uporabljate sprej vsaj 5 x na dan.

Če delate z ljudmi in še posebej za energijske terapevte:

  • uporabljajte sprej vsaj 5 x v službenem času, če pa delate individualno s strankami, uporabite sprej po odhodu vsake stranke..

Afirmacije, ki jih priporočamo ob uporabi spreja

Ob uporabi lahko v mislih ali naglas izrečete eno od naslednjih afirmacij:

  • Moji odnosi so harmonični.
  • Obdajajo me kreativni in pozitivni ljudje.
  • Prevzemam odgovornost za svoje življenje.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja sivke, geranije in tropske verbene.

Vse sestavine so naravnega izvora.

INCI: AQUA, ALCOHOL DENAT., LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, LITSEA CUBEBA OIL, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

Sprej za auro in prostor Harmonia – razumevanje v odnosih
Sprej za auro in prostor Harmonia – razumevanje v odnosih
nakup
19,00 EUR