Dobra karma

Sprej za auro in prostor Artemida – za jasnost in vizijo

Sprej za auro in prostor Artemida – za jasnost in vizijo
Naravni sprej Artemida bo v vaš prostor pripeljal čudovite energije jasnosti in bistrosti.

Sprej Artemida vas bo odlično podprl kadar potebujete:
  • zbranost zaradi delovnih ali študijskih obveznosti (izvrstna podpora tudi za šolarje in študente)
  • umsko sprostitev
  • odličen je za uporabo v avtomobilu

Vonjava bo vam in vašemu prostoru prinesla nove, sveže energije. Lahko ga uporabite kjerkoli in kadarkoli, saj je sprej 100% naraven.

pričanja


Dragica, 65 let

Dolga leta že meditiram in se ukvarjam z duhovnostjo. Ko pa smo v društvu, ki ga obiskujem, prejeli za darilo naravni sprej za prostor Artemida, sem doživela neverjetni preskok na svoji poti. Uporabljati sem ga začela v vseh prostorih in tudi pred meditacijo. Takšno zjasnitev kot jo doživiš ob teh vonjavah je težko opisati. Jasno vidim in čutim. Zaznavam kaj je sistem, ki mi želi prodati ali vsiliti nekaj in kaj je tisto pravo, kar vsi iščemo. Niti za trenutek ne podvomim več v svoje čutenje. Uporabljam ga vedno, tudi v avtu ker sem veliko na poti in sploh me ni več ničesar strah. To je tisto, kar sem rabila, da me je dvignilo na nov nivo življenja.

Pavla, 55 let

Sprej Artemida je izmed vseh, moja najljubša vonjava, ker me je dobesedno rešil. Dolgo sem se soočala z glavoboli in oslabljenim vidom, a vzroka niso našli. Kot bi se mi stalno dogajala zmeda, megla v glavi. Preizkusila sem vse dokler nisem prejela informacije, da imam “blokirano” tretje oko”. Potem sem šele povezala, da se mi stalno dogajajo čudne stvari, ki jih ne morem dojeti. Pa sem kupila še sprej Artemida. In najprej se je začelo poznati doma, kjer sem sprej stalno uporabljala, tam sem se začela počutiti bistro in sproščeno. Potem sem ga začela uporabljati v službi, kjer so ga vsi navdušeno vonjali in je sedaj sestavni del opreme v pisarni, saj vsi lažje delamo in po tem nismo tako utrujeni. Moj najljubši, Artemida, je sedaj z mano v torbici, na poti, v avtu. Jasno intuicijo in zbranost nosim sabo, kadar je ne začutim sama, samo uporabim sprej. Resnično sem hvaležna.

Tinkara, 37 let

Moj mož je profesor na srednji šoli. Veliko dela opravi zvečer doma. Sploh popravljanje testov, pripravo snovi... Ker imava tri otroke, ki vzamejo vso najino pozornost, je imel velike težave z zbranostjo. Delo, ki ga je opravil prej v eni uri, je zaradi utrujenosti in nezbranosti počel tudi dve ali tri ure. Ker je zelo mentalen tip, ne sprejme nič energijskega, ne verjame, da mu lahko karkoli pomaga do boljšega počutja, razen šport, ki je njegov način sproščanja. Zato sem nabavila sprej Artemida. Ko je vprašal, kaj je ta nov vonj, sem rekla, da novi osvežilec zraka. Za začetek sem ga uporabljala samo v kuhinji in ne v pisarni. Kmalu so tako mož, kot dva otroka v tišini sedeli v kuhinji za mizo in opravljali vsak svoje delo, kar se do takrat še ni zgodilo. Ko je spreja enkrat vmes zmanjkalo, je mož vprašal, kaj je sedaj s tem osvežilcem in če ga lahko dobi tudi za pisarno :)

opis


Sprej za auro in prostor Artemida energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora. Pomaga vam sprostiti slabe energije, ki so se nalepile na vas ali na vaš prostor. 3x do 5x poškropite sprej nad glavo za čiščenje aure (bolj natančen postopek je naveden spodaj) in 3x do 5x poškropite v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Sprej za auro in prostor Artemida – za zbranost in vizijo

Imate odprtih več projektov in morate določiti prioritete?

Težko ohranjate jasne misli in zbranost?

Sprej Artemida je prava izbira za vas. Misli bodo ostajale v sedanjosti, stara prepričanja, ki so vas vodila stran od začrtanih ciljev, pa boste z lahkoto opustili.

Kako sprej uporabljati?

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropite sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljate zjutraj in pa tolikokrat čez dan, kolikokrat je potrebno, da imate jasne misli: pred sestanki, pomembnimi odločitvami, …

Vedno začnete tako, da nad glavo iztegnete roko, v kateri imate sprej, poškropite 3x, zaprete oči in globoko vdihnete. S tem »ponotranjite« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3x poškropite 5 cm nad čelom, da kapljice padajo na prostor vaše ažna čakre, med tem počasi dihamo.

Afirmacije, ki jih priporočamo ob uporabi spreja

Ob uporabi lahko v mislih ali naglas izrečete eno od naslednjih afirmacij:

  • Najdem optimalne rešitve
  • Moje misli so jasne.
  • Moja pozornost je pri pravih stvareh.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja sivke, evkalipta in pačulija.

Vse sestavine so naravnega izvora.

INCI: AQUA, ALCOHOL DENAT., LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, POGOSTEMON CABLIN OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

Opozorilo!

Pazite, da sprej ne pride direktno v stik s sluznico in v oči. Osebe občutljive na dišave morajo biti pri uporabi tega izdelka pazljive. Če pride do zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo izdelka.

Sprej za auro in prostor Artemida – za jasnost in vizijo
Sprej za auro in prostor Artemida – za jasnost in vizijo
nakup
19,00 EUR