Dobra karma

Spirit of Ganesha

Spirit of Ganesha
 • prinaša s svojimi aromatičnimi vonjavami in posvečenim kristalom unikatno energijsko vibracijo
 • aktivira srečo in odpira najgloblje srčne želje v uresničevanje 
 • skozi redno uporabo prinaša življenjski uspeh 
 • odstranjuje ovire, ki se vam pojavijo na vaši poti 
 • okrepi notranjo modrost srca in Duše, da se odprete za optimalno življenje in enostavne ter sproščene rešitve
 • aktivno pomaga pri novih začetkih, odpira navdih v ljudi in okoliščine, ki so že pripravljene v prihodnosti, da se zgodijo za vaše dobro
 • sprošča strahove in pomaga vsakomur ob redni uporabi, da mu življenje postane sproščeno, preprosto in jasno 
 • je najmočnejši razšreševalec ovir, saj iz zapletenih situacij ob redni uporabi izpostavi 3 korake, ki so potrebni za uresničitev želje ali cilja 
 • pomaga vsem šibkim - da se opogumijo, vsem stramežljivim - da zasijejo, vsem neodgovornim - da spontano sprejmejo potrebno odgovornost 
 • z redno uporabo po nekaj tednih začne nuditi zaščito in oporo na vseh področjih življenja 
 • pomaga terapevtom pri globljih uvidih in energijski zaščiti njihovih energij ob vsakem pacientu

pričanja


Anica, 54 let

Sprej Ganesha sem kupila, ker sem se vrtela v začaranem krogu. Klub temu, da sem se na vso moč trudila priti iz finančnih dolgov, mi nikakor ni uspelo. Ko sem uredila eno stvar, se je že pojavilo nekaj drugega, nepričakovanega. Nisem več vedela kaj storiti. Nisem razumela zakaj se mi to dogaja, povedano mi je bilo, da je lahko vzrok mojih težav karmičen. Z uporabo Ganeshe sem se počasi razbremenila in rešitve so začele prihajati iz nepričakovanih virov. Kadar rabim oporo in pomoč, uporabim sprej in takoj začutim podporo. Ni me več strah glede preživetja.

Irena, 37 let

Vonj tega spreja me je takoj pritegnil. Zavonjala sem ga pri sodelavki, ko sem vrtala v njo z vprašanji, je ostajala redkobesedna. Imela sem pa občutek, da se je spremenila ona in da v naši pisarni več napetosti, ki sem jo prej vedno čutila. Sprej mi je podarila za rojstni dan. Že po nekajdnevni uporabi sem čutila sproščenost, kot bi padla iz mene neka stara teža, v mene se je vrnilo veselje. Občutek imam, da se moje energije še vedno spreminjajo, da se stanje še izboljšuje, veselim se prihodnosti, kaj mi bo še prinesla.

Jasna, 43

Vse življenje se mi pojavljajo isti vzorci. Se mi zdi da enega podelam, pa se ponovi v novi podobi, veliko sem delala na tem, da se to spremeni. Vendar dolgo neuspešno. Ko sem zasledila sprej Spirit of Ganesha sem bila skeptična, kako mi lahko to pomaga narediti spremembo. Brez pričakovanj sem ga začela uporabljati, saj mi je bil všeč vonj. Kar naenkrat sem začela opažati, da so moje reakcije drugačne, da se me pričakovanja drugih ne dotaknejo in da lahko ostanem zbrana v sebi, to kar sem. Kar je zame zelo velik dosežek. Ta sprej je sedaj vedno moja prva izbira.

opis


Ganesha v človeški fiziologiji

Dr Tony Nader pojasnjuje položaj, vlogo in pomen Ganesha v človeški fiziologiji (Human Physiology—Expression of Veda and the Vedic Literature): “V človeški fiziologiji obstaja skupek struktur, ki oblikujejo vhod v možgane. To so: most, hrbtenjača in mali možgani (slika). Vsaka informacija, ki prihaja v možgane ali odhaja iz njih, potuje skozi to strukturo, ki predstavlja enake funkcije, kot smo jih pripisali Ganeshu. Skupaj so ti deli strukture tudi videti kot Ganesha…”

Kvalitete, ki jih predstavlja Ganesha so: uspešno vodenje, odstranjevanje ovir, zaščita in nega. Kombinacija teh lastnosti prinaša veliko moč, če ne že kar nepremagljivost. To je odlično predstavljeno s položajem in superiorno vlogo Ganesha kot >>vhoda<< za pretok informacij v in iz možganov.

Kako ga uporabiti?

ZA PROSTOR

 1. Z njim redno dnevno zaščitite vhod v vaš dom in / ali poslovni prostor. Dovolj je, če nad vhodnih vratih 3 x poškropite in se v mislih zahvalite: "Ganesha hvala - hvala - hvala Ganesha!"
 2. Če zaznavate, da negativni vplivi prihajajo skozi okna, poškropite robove oken in zraven pazite na ravno držo ter v mislih pokličite Ganesho, da naredi energijsko zaščito: "Ganesha, očisti in zaščiti ta prostor z najvišjimi in najlepšimi vibracijami Svetlobe!"

ZA OSEBNI PREPOROD

 1. Zjutraj, skozi dan in zvečer si poškropite dlani in vratni del zadaj in grlo spredaj ter 3 x globoko vdihnite in izdihnite ter predajte vsa odvečna čustva in misli v energije Ganeshi, da jih razgradijo.

 2. Preden začnete z delom (terapevtskim ali kreativnim ustvarjanjem ali kakršnim koli delom, kjer bi želeli, da nimate miselnih, čustvenih ovir in pritiskov drugih sodelavcev ali pritiskov drugih nalog, ki čakajo na vrsto in vas roki oddaje že priganjajo ... , ali pritiskov strank, ... ) si 3 krat poškropite nad glavo - dvignete roko kolikor gre - da se Spirit of Ganesha razširi po vaših energijah in naredi svojo magičnost.

Mit o Ganeshu

Nekoč se je boginja Parvati pripravljala na redno lepotilno kopel. Ker ni hotela motenj pri tem, je naročila biku Nandiju, naj straži pri vratih in naj nikogar ne spusti mimo. Nandi je skrbno čuval vhod, toda ko je prišel domov boginjin mož Shiva, ga je moral spustiti mimo. Parvati se je strašno razjezila. V jezi je pograbila peno, s katero se je umivala in vanjo vdihnila življenje. Tako je naredila Ganesha, svojega zvestega sina. Kmalu si je Parvati spet zaželela osvežilne kopeli, a tokrat je poslala Ganesha na stražo. A spet je Shiva prišel domov v nepravem trenutku in pred hišo našel tega nenavadnega fanta, ki mu je branil vstop v lasten dom. V divji jezi je ukazal vojski, naj ga ubijejo, a nihče mu ni mogel do živega. To je Shivo močno presenetilo. Zato se je odločil, da bo kar sam poskrbeti zanj. Z enim samim zamahom mu je odsekal glavo in mu tako vzel življenje. Ko je Parvati to izvedela, je pobesnela. Bog Brahma jo je komaj ustavil, da ni iz jeze uničila vesolja, vendar je zato moral obljubiti dve stvari: da bo Ganeshu vrnil življenje in da ga bodo ljudje častili bolj, kot vse ostale bogove. Shiva se je medtem malce ohladil. Brahmi je naročil, naj prinese glavo prvega bitja, ki ga bo srečal in bo to obrnjeno proti severu. Kmalu se je vrnil z glavo mogočnega slona, ki jo je Shiva nataknil Ganeshu na vrat. Vanj je vdihnil novo življenje, ga sprejel za sina in mu podaril status najmočnejšega med bogovi.

Spirit of Ganesha
Spirit of Ganesha
nakup
45,00 EUR