Dobra karma

Shivas Dream

Shivas Dream
Bog Šiva je bil neutolažljivo žalosten po smrti svoje žene, boginje Parvati. Premagale so ga solze in odpravil se je na popotovanje, da bi jo spet našel. Med njegovim iskanjem so solze padale in padale na tla. Kjer je na tla padla solza, je zraslo prečudovito drevo. Rudraksha, njegovo plod, pa še danes imenujejo Šivine solze. Moč Rudrakshe vpliva na partnerstvo in zakon, odstranjuje pa najrazličnejše napetosti v odnosih. Poskrbi, da izginejo nesporazumi in da lahko partnerja spet začneta živeti polno življenje. Pomaga tudi pri družinskih odnosih med starši in potomci. Prav tako ta plod toplo priporočajo vsem samskim, ki si želijo polnega odnosa in iščejo svojo dušo dvojčico, s katero bi preživeli preostanek življenja. V veliko pomoč naj bi bil tudi pri načrtovanju potomcev. Rudraksha v odnose prinaša toplino, ljubezen, razumevanje in blagostanje. V največjem Šivinem templju, na jezeru Bratan, smo tej “božji solzi" dodali še posebno božjo nit, z imenom Tri Datu. V kombinaciji, Šivine solze in Tri Datu nit, dajeta lastniku najmočnejši zaklad, ki ga bo prerodil in poskrbel, da se bo umiril ter zadihal z ljubeznijo svojega življenja. Ta zaklad, ki smo ga ustvarili posebej za vas, se imenuje Shiva’s dream ali Šivine sanje.

pričanja


Mateja, 37 let

Bila sem prepričana, da meni pač ljubezen ni usojena. Nikoli nisem imela sreče, hkrati pa sem se že navadila biti sama. Prav tako sem se naučila preslišati vsa vprašanja in zbadljivke v stilu: “A ti boš pa do smrti sama?” Drugi so se name spravljali, češ da sem preveč izbirčna, sama pa sem bila pripravljena narediti vse, da bi imela ob sebi nekoga, ki bi me ljubil. In moje čakanje na ljubezen se je čudežno prenehalo, ko sem v roke dobila Shivas dream. Ne vem zakaj, ne vem točno kako, ampak vem, da deluje in da nikoli nisem bila srečnejša.

Suzana, 28 let

Težko je razlagati takšne osebne stiske. Ko je človek prepričan, da je vsega konec, da ni več upanja. Ko najpomembnejše razmerje v tvojem življenju razpada. Ko te je strah naslednjega dne in tega, da ostaneš sam za vedno. Moje zadnje upanje, čeprav sem puško že praktično vrgla v koruzo, je bil Shivas dream. Ta balijski čudež je rešil moje partnerstvo, ki je zadnja leta razpadalo in ga na noben način nisem znala oživeti.

Katja, 42 let

Ko me je zapustil partner, sem sklenila, da je to to, kar se moških tiče. Če on ni tisti, potem ne bo tudi noben drug. A tudi tistim, ki ne verjamemo v čudeže, se kdaj zgodi kaj nenavadnega in lepega. Ker se kar nekaj tednov nisem spravila med ljudi, mi je prijateljica prinesla nekaj, kar mi bo obrnilo življenje na glavo, zacelilo moje rane in mi pomagalo do sreče v ljubezni. Malo je manjkalo, da se nisva na smrt skregali in na srečo sem popustila in sprejela dar. Od tega je tri mesece in že 14 dni nisem več sama. Ne nisem spoznala novega, vrnila se je ljubezen mojega življenja. In priznam, da sem srečnejša še nisem bila. Verjetno ne škodi, če vsaj malo verjamemo v čudeže.

Kristina, 22 let

Vedno sem se bala, da bo moje razmerje na preizkušnji zaradi tretje osebe in groza me je bilo, ko se je to zares zgodilo. Vedela sem, da so ljudje pripravljeni storiti vse, da uničijo nekaj lepega in drugim svetega, a vseeno si nisem mislila, da so lahko tako zelo kruti. Potrebovala sem zaščito in pomoč pri branjenju svoje ljubezni, zato sem poizkusila s Shivas dream. Olajšana sem bila, ko so se začeli kazati prvi rezultati, ko sem videla, da najina ljubezen postaja močnejša od hudobije te tretje osebe.

opis


Šiva je tretji bog v hindujskem triumviratu, poleg njega pa sta še dva, Brahma in Višnu. Brahma je stvaritelj vesolja, med tem ko Vishnu skrbi, da le to še vedno obstaja. Shivina naloga je, da vesolje poruši in uniči z namenom, da bi se ponovno ustvarilo. Hindujci še danes verjamejo, da so njegove moči uničenja in ponovnega stvarjenja še danes uničujejo iluzije in nepopolnosti našega sveta in tako tlakujejo pot k spremembi, ki nam bo vsem koristila. Uničenje o katerem govorimo ni uničenje v smislu opustošenja ampak v smislu, da se energije sestavijo tako, da iz starega zraste novo, boljše in lepše. Zatorej je Šiva božanstvo, ki mu pripisujejo tako dobro kot slabo in ga razumejo kot silo, ki združuje veliko nasprotujočih si elementov, ki predvsem na čustvene področju poskrbijo za ravnotežje v našem življenju, ki ga v tem norem svetu pogosto potrebujemo. Ravno Šivin zakon z njegovo ženo Parvati v njegovo bit prinaša ravnotežje. Njuna skupnost mu omogoča, da je hkrati asket in ljubimec, a vse razumskih mejah zakona. Njuno razmerje zaznamuje enakovrednost med obema partnerjema, kar omogoča, da lahko ljubimo brez, da bi pri tem trpeli oz. bili prizadeti.

Na otoku Bali, ga ljudje poveličujejo prav zaradi tega, ker verjamejo, da ima neverjetno moč, da usliši najbolj skrite ljubezenske želje, da združuje zaljubljene in da povezuje ljudi, ki so si usojeni, pa tega ne sprevidijo sami. Pogosto ga naslavljajo z imenom Shiva, bog ljubezni, kar daje že samo po sebi vedeti, da gre za božanstvo, na katerega se z molitvijo obračajo vsi tisti, ki so bili v ljubezni izigrani, prizadeti, izdani in razočarani. V tistem delu sveta, kjer so verovanja sestavni del vsakdanjega življenja, verjamejo, da s pomočjo boga Shive lahko zacelimo rane ljubezni samo s verovanjem, da so nekatere situacije v naših življenjih tu zato, da porušijo vse kar boli, do točke, ko nam ta ista energija v življenje prinese smeh in zadovoljstvo v ljubezni. Šivine solze ali Rudraksha. Rudra pomeni Šiva, aksha pa oči. Šivine solze so vedno pomenile, nekaj slabega za človeštvo, a vsako pravilo ima svojo izjemo, ki ga potrjuje. Šiva je bil neutolažljivo žalosten po smrti svoje žene boginje Gauri. Premagale so se ga solze in odpravil se je na popotovanje, da bi jo našel in med tem iskanjem so solze padale in padale na tla. Kjer je na tla padla solza je zraslo prečudovito drevo Rudraksha njegov plod pa še danes imenujejo Shivine solze.

Moč Rudrakshe vpliva na partnerstvo, zakon in odstranjuje najrazličnejše napetosti v odnosih. Poskrbi, da izginejo nesporazumi, in da lahko partnerja spet začneta živeti polno življenje. Pomaga tudi pri družinskih odnosih med starši in potomci. Toplo jo priporočajo tudi vsem samskim, ki si želijo polnega odnosa in iščejo svojo dušo dvojčico, s katero bi preživeli preostanek življenja. V veliko pomoč naj bi bila tudi pri načrtovanju potomcev. Rudraksha v odnose prinaša toplino, ljubezen, razumevanje, blagostanje in bogastvo. Največkrat pa v zapisih o Rudrakshi najdemo zgodbe o tem, kako je prav ta zaklad nazaj v življenja oseb priklical izgubljeno ljubezen in omogočil, da se ljubezen spet vrne nazaj, kjer je nekoč že bila, a veliko močnejša in stabilnejša kot nekoč.

V največjem Shivinem templju, na jezeru Bratan pa sem tej “božji solzi” dodala še posebno božjo nit Tri datu, tri barve, rdeča, bela in črna, ki ima vsaka svojega boga, enega od treh največjih božanstev v hindujskem triumviratu. Rdeča za Brahma, kot kreator, črna za Visnu kot varovalec, bela za Shivo kot uničevalca. Ta sveta nit, Tri datu je namenjena temu, da Shivino solzo poveže z osebo, ki jo nosi s posebnim namenom. Prav ta nit naj bi po prepričanju domačinov bila vez med dvema ljubljenima osebam, ki se imata rada in bi rada ta odnos zadržala, ta nit naj bi med seboj zvezala dve osebi, ki sta se izgubili in ne najdeta poti nazaj, prav ta nit naj bi poiskala osebo, ki bo osebi s shivino solzo prinesla srečo in spoštovanje. Prav ta nit je tista, ki bo lastniku shivine solze vrnila vero in zaupanje v ljubezen.

NAVODILA ZA UPORABO:

Ko se odločite za nakup Shivine solze se istočasno odločite za zavezo ljubezni. Domačini so sicer zelo bogaboječi, a so hkrati prepričani, da za delovanje shivinih solz, ni potrebno verjeti, da bi se energije lahko sprožile oz. naredile to, kar je prav za nas. Da smo ljubljeni in da ljubimo brez bolečine. Ko jo boste prejeli in vzeli iz posebne škatlice, kjer je mirovala zadnjih nekaj tednov, jo morate najkasneje v 24 urah potopiti v steklen kozarec navadne vode, ki pa ne sme priti iz vašega javnega vodovoda oz. iz plastenke. V bližini svojega doma poskusite zajeti namanj 2 dcl vode v reki, jezeru ali morju. V tej vodi naj miruje naslednjih 48 ur, da se popolnoma očisti vseh bremen drugih, ki se jih je dotaknila na poti do vas in da se umiri. Ko mine 48 ur ko je potopljena v tej vodi jo močno stisnite v levo dlan in v dlani držite vsaj 22 minut, da se uskladi in poveže z vašimi željami, sanjami in upanji. V trenutku ko po 22 minutah razprete dlan, so Shivine sanje uglašene z vami in pripravljene, da začnejo delovati. Nosite jo v svoji torbici, žepu, denarnici, lahko si jo zvežete kot zapestnico...pomembno je le, da je ves čas v vaši bližini. Po 33 dneh boste zaznali prve premike in spremembe, ki si jih želite na čustvenem, intimnem in ljubezenskem življenju.

POZOR!

Vsaka oseba, ki pri sebi nosi vsaj kratko nit, po hinudističnem verovanju, je avtomatično zavarovana pred vsemi slabimi energijami in morebitnimi urokov, ki so vezani na njegovo življenje in mu povzročajo težave na čustvenem področju. V kombinaciji pa Shivine solze in Tri Datu dajeta lastniku najmočnejši zaklad Shivine sanje, ki ga bodo prerodile in poskrbele, da se bo umiril in zadihal z ljubeznijo svojega življenja.

Shivas Dream
Shivas Dream
nakup
40,00 EUR