Dobra karma

Sem, ki Ljubim Življenje

Sem, ki Ljubim Življenje

Urban Urbanc


''Ne skušajte prebujati tistih, ki še spijo. Prebudite sebe in razumeli boste, da je vse prav, točno tako, kot je..''

Tematika, ki se je Urban Urbanc v knjigi dotakne kot prve, nam sporoča, da je ŽIVLJENJE res darilo in šele ko ga sprejmemo takšnega, kot je, ter se ga veselimo in ga objamemo, nas življenje sprejme ter objame nazaj.

pričanja


Barbara, 45

Knjiga, ki poboža najbolj skrite kotičke tvoje duše in te spomni, kako je življenje res lahko lepo, če si ga dovoliš živeti – čutiti – biti. Zapisi prebujajo občutke, ki so malce zapostavljeni v meni čakali nekoga, da jim dá življenje. Sedaj vem, da sem to jaz sama. In res je, šele ko si dovoliš ponovno odpreti srce in čutiti, se življenje na to odzove. Knjiga mi je dala zavedanje, da se vse stvari zgodijo z razlogom in da čeprav nam ta razlog na začetku ni popolnoma znan, se kasneje izkaže, da je bilo tako prav. Ponovno mi je vlila upanje v ljubezen in v partnerski odnos, pomagala mi je, da znova odpiram srce.. Za to sem ti neizmerno hvaležna.

Anka, 24

Vedno, ko mi je v življenju težko, vzamem v roko tvojo knjigico, jo odprem naključno in vedno dobim tisto, kar potrebujem in kar mi pomaga, da grem lažje skozi dan. Hvala ti za to čudovito darilo svetu.

Simona, 65

Najlepši naslov in še lepša, predvsem pa zelo močna vsebina. Res je, šele ko ljubiš življenje kot tako, se vse zunaj nas odzove na to vibracijo ljubezni znotraj nas. Zapisi so mi pomagali na marsikaj pogledati iz drugačne perspektive, življenje je lepše že zaradi tega. Neprecenljiv občutek, hvala.

opis


KO SVETIŠ TI, NAJ SE DUŠA DRUGEGA RAZBREMENI

Ostale tematike ponujajo edinstven ter učinkovit pristop k **izboljševanju ter razvijanju našega odnosa do vsega, kar se nam dogaja ali nam tako ali drugače prihaja na pot. **

Skozi ZAUPANJE v proces življenja ter skozi SPREMEMBO v SAMOST, ki jo po pisateljevem mnenju vsak izmed nas mora znati sprejeti ter se v njej naučiti živeti, nas pot vedno znova pripelje do MOŠKEGA in ŽENSKE, ki se na svoji poti ljubezni in rasti vedno znova prepletata in se drug ob drugem gradita.  

V knjigi je 45 misli, ki opisujejo naša življenja ter pot, na katero bi vsak izmed nas vsaj enkrat v življenju moral stopiti, če bo želel srečo najti – to je pot vase. .

Sem, ki Ljubim Življenje
Sem, ki Ljubim Življenje
nakup
18,90 EUR