Dobra karma

Reci Življenju JA

Reci Življenju JA

Knjižni prvenec Barbare Fužir o energijski terapevtki Andreji Novak, ki prinaša poleg zanimivega branja o razvoju Andrejinih talentov tudi nasvete in energijsko podporo za samorazvoj.

– Edinstvena knjiga, ki vam pomaga razrešiti svojo preteklost in jo pravilno osmisliti iz vidika Duše.

– Lahkotno branje, ki vsakomur prinaša spoznanja – točno takšna, kot so zanj pomembna. Vsak knjigo doživlja drugače in to je tudi njen smisel. 

– Noro dobra knjiga, ki jo morate prebrati! Izjemno darilo, ki lahko nekomu spremeni življenje.

pričanja


Sanja, 43

“Draga Andreja, ….knjiga Reci življenju Ja – enostavno čudovita. Toliko odgovorov, spoznanj, inspiracije – predvsem pa, “da eno tak prijetno brco”, novega elana. No, to je med drugim dala meni. Zagotovo pa jo bom še nekajkrat prebrala, po potrebi. Hvala za BOJEVNIKA LUČI in NAMASTE (pozdravljam dušo v tebi) …. to me je najbolj obogatilo…. pa saj bi lahko še pisala in pisala….Veselim se dneva, ko te srečam tudi v “živo” …. Vse dobro.

Teja, 36

“Prebrala knjigo. Kako sem bila na trenutke nevoščljiva Andreji, ker se ji je v življenju toliko dogajalo. Fajn mi je bilo, da je bila tako uporniška. Jaz pa nimam takih spominov, ker sem bila pridna punčka in sem vso mladost živela tako, kot so hoteli drugi. K sreči se je po tridesetem nekaj prelomilo v meni in od takrat kljubujem vsem, ki se mi postavijo na pot. Hvaležna sem, da sem srečala Andrejo, ki mi ves čas kaže, da je življenje tukaj in zdaj. Knjiga, ob kateri se zamisliš, kaj vse se da naučiti. Če le slediš svoji duši. Čakam na nadaljevanje, in seveda ne smem pozabiti na Barbaro Fužir, ki je napisala tako, da razume vsak laik. Hvala ker ste.”

Barbara, 52

“Včasih v kakšni knjigi najdem posebno zanimiv zapis, odstavek ali pa kar celo stran, ki se me dotakne in me spremlja še dolgo potem, ko je knjiga odložena na polici. V tej knjigi sem ga našla na koncu. “Ne boj se in se sprosti. Vedno sem s teboj, ne glede na to, kaj počneš…….(in na koncu) ….. Svetloba, ki bo vedno s tabo. Vedno.” Mislim, da bo kar cela stran visela nekje nad pisalno mizo.“

opis


Knjiga reci življenju JA je izjemna življenjska zgodba slovenske energijske raziskovalke Andreje Novak in je nastala na osnovi pogovorov za avtorico Barbaro Fužir.

.

“Edinstvena knjiga, ki vam pomaga razrešiti svojo preteklost in jo pravilno osmisliti iz vidika Duše”

  • S knjigo boste potovali skozi lastno preteklost in dobili odgovore na mnoga vprašanja.
  • Ob branju boste iz več zornih kotov doživeli in refleksirali svoje dosedanje življenje.
  • Je kot ogledalo, ki ti ob branju razkriva delčke, ki si mislil da so del tebe – tvoje bistvo, a to sploh niso. In ob branju nadvse duhovite zgodbe, ki jo skozi knjigo pelje pisateljica Barbara Fužir, se boste začeli sproščati.
  • Ponovno se boste lahko začeli smejati svojemu življenju in bremena za katera ste mislili da so usodna, bodo nevede ob branju odpadala.
  • Lahkotno branje, ki vsakomur prinaša spoznanja – točno takšna, kot so zanj pomembna. Vsak knjigo doživlja drugače in to je tudi njen smisel.
  • Magična knjiga z istimi besedami, z istimi zapisi, bo na vsakogar vplivala drugače. Morda boste skozi knjigo končno razrešili zamere do staršev, ki v sedanjosti še vedno vplivajo na kvaliteto vaših partnerstev. Drugi boste ugotovili, da res nima smisla ugajati drugim, zavoljo ljubega miru. – Počasi a zagotovo, se boste soočali s sabo. A ne na grob in boleč način, ampak na zabaven, lahkoten in** nežen – ljubeč**.
  • Zagotovilo, ki ga ta knjiga prinaša čisto vsakemu bralcu je, da vam bo na koncu življenje veliko lepše, odnosi lažji, ljubezen bistvo in zvestoba sebi vodilo. Preprosto, rekli boste življenju JA.
  • Noro dobra knjiga, ki jo morate prebrati! Izjemno darilo, ki lahko nekomu reši življenje. .
Reci Življenju JA
Reci Življenju JA
nakup
17,00 EUR