Dobra karma

Pobarvanka 7 žarkov svetlobe

Pobarvanka 7 žarkov svetlobe
Izjemna energijska pobarvanka za vso družino, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od sedmih žarkov. 

Dovolite si:
  • pomiritev
  • sprostitev
  • kreativnost
  • zmanjšanje napetosti in stresa
  • stik s sabo in najlepšimi energijami.

Del izkupička bo doniran za brezdomske muce na otoku Krapanj v Dalmaciji. Z dobrodelnostjo boste razveselili tako sebe kot muce 😉

pričanja


Lucija, 29 let

Pobarvanko sem kupila za v svoj lokal, da bi otroci lahko barvali. Zakaj ravno to? Ker je poleg tega, da je dobrodelna, tudi zelo debela in sem mislila, da jo bomo imeli za dlje časa. Od takat sem kupila že tri, ker jo barvajo vsi gostje, še odrasli! Neverjetno se je izboljšala tudi energija strank, saj k nam zahaja več družin in srečnih ljudi in vsi smo bolj zadovoljni, pozna se celo na prometu... Kot da bi se zgodil neke vrste preporod v mojem poslovnem prostoru. Hvala!

Nina, 37 let

Pobarvanko sem najprej kupila za mamo. Ker sem zasledila, da krepi fokus, zbranost in da so tisti ki barvajo, manj v stresu, da je to dobra sprostitev. K izbiri vaše pobarvanke me je pritegnilo tudi to, da prinesejo ob barvanju tudi določeno kvaliteto. Mama je začela s harmonijo, jaz pa z močjo. Pobarvanke se je mama zelo razveselila. Ker jaz nimam nikoli časa, je zase nisem kupila. Sem pa barvala mamino vedno, ko smo prišli na obisk, tako da mi je mojo kupila mama, da sem pustila njeno pri miru. Sedaj imamo vsaka svojo, mama, jaz, hči in tašča. Moški si jih samo sposodijo občasno. Tako da ni dvoma, kaj bo naslednje darilo za moža in tasta.

Andreja, 72 let

Pobarvanko sem prejela za darilo in priznam da se mi je v mojih letih zdelo malce neumno ukvarjati se z barvanjem. Pa je moja snaha na vsak način vztrajala, da poskusim. In ko sem začela, se nisem mogla ustavit. Mandale so me začarale. Zelo zanimivo mi je bilo opazovati, kako sem uporabljala različne barve glede na počutje. In ugotovila sem, da vedno, kadar sem žalostna, pobarvanka v meni naredi čudežno spremembo razpoloženja. Enostavno pozabim na svet okoli sebe in barvanje jemljem kot čas zase, kot svojo meditacijo. Pobarvanko sem kupila tudi za svoje vnuke in zdaj se skupaj zabavamo saj je neverjetno, kako lahko ena mandala dobi toliko različnih podob. Ker sem velika ljubiteljica muc mi je pobarvanka še posebej draga in jo z največjim veseljem podarjam vsem ljudem okoli sebe.

opis


Dobrodošli v svet barv, sprostitve in dobrih energij! Pobarvanka za sproščanje 7 žarkov svetlobe je namreč prav posebna energijska pobarvanka, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od 7 žarkov. 7 žarkov svetlobe ima 7 različnih kvalitet, ki zaobjemajo celoten univerzum. In naše duše imajo močnejšo kvaliteto enega žarka svetlobe, ki je naš dušni žarek.

Že veste, kateri dušni žarek ste in kako to vpliva na vas in vaše dojemanje življenja?

Ravno ta pobarvanka vam lahko pomaga, da sami ugotovite, kateri dušni žarek ste. Je vaša glavna kvaliteta MOČ ali LJUBEZEN ali AKTIVNA INTELIGENCA ali HARMONIJA SKOZI KONFLIKT ali AKTIVNO ZNANJE ali PREDANOST ali morda RED IN RITUALI?

Dovolite si, da skozi barvanje začutite svoj dušni žarek in se uskladite z vsemi 7 žarki…. Več o posameznem žarku si lahko preberete spodaj.

Pobarvanka za sproščanje. Kako se lotiti barvanja?

  • Izberite mandalo, ki vam je trenutno najbolj všeč,
  • izberite barve, ki vas pritegnejo,
  • prepustite se uživanju ob barvanju.

Podpora energij sedmih žarkov se začne dogajati takoj, ko ste v stiku s pobarvanko, mandalo.

Zakaj je pobarvanka za sproščanje 7 žarkov svetlobe tako posebna?

Mandale so nastale izpod rok 16 prostovoljk, ki so se v skupini uskladile in se povezale z energijami sedemih žarkov na osnovi energijskega znanja iz Tečajev jasnovidnosti na otoku Krapanj, ki potekajo pod vodstvom Andreje Novak. Namen pobarvanke pa je pomagati posamezniku, da se skozi barvanje poglobi in uskladi z vsakim od sedmih žarkov.

Podarite najlepše darilo in razveselite obdarovanca, brezdomske muce na Krapnju in sebe.

Kaj pomeni posamezni žarek?

1. žarek – MOČ

Ta žarek poklanja moč in podporo, da bi prebili osebne zavore in ovire iz okolja in da bi sprejeli podporo življenja in vesolja.

2. žarek – LJUBEZEN

Drugi žarek prinaša mehko, nežno in zdravilno energijo za življenje. Ta energija je vedno na voljo in neguje srčne in razumevajoče povezave z vsemi bitji.

3. žarek – AKTIVNA INTELIGENCA

Prinaša jasno razumevanje situacij in željo ter podporo za doseganje hitrih rezultatov. Skozi te energije se utrjujejo in stabilizirajo dobre lastnosti in se povečuje sončna stran osebnosti.

4. žarek – HARMONIJA skozi konflikt

Ta žarek prinaša podporo “videnju” druge strani in razumevanju situacij, ki sprožajo težavne odnose. S tem žarkom, ki ustvarja harmonijo, pa se človek izogne konfliktom v sebi, postanete bolj spontan in izraziteje lahko izrazi svoje najvišje kvalitete, ki jih bo sprejelo tudi okolje.

5. žarek – ZNANJE

Prinaša podporo za notranjo in zunanjo organiziranost in dostopnost vseh znanj, ki jih posameznik potrebuje. Odpira možnosti za dobre spremembe v pravem času, na pravem mestu, s pravimi idejami in notranjim vedenjem.

6. žarek – PREDANOST

Prinaša podporo neobremenjenemu in hkrati čudežnemu delovanju, kar posledično pozitivno spremeni razmišljanje, čutenje in delovanje. Ob globokem čutenju hvaležnosti, se odpre tudi povezovanje s pravimi ljudmi.

7. žarek – RED IN RITUALI

Življenje mora teči v pravem ritmu; sedmi žarek pa spodbuja sledenje naravnim ritmom ter ritmom svojega telesa in duha, s čimer se okrepijo dobre energije na vseh nivojih. Sedmi žarek spodbuja red na fizičnem nivoju, daje tudi podporo pri hujšanju, telovadbi, pri urejanju doma… Skozi red in rituale se krepi volja, hkrati ta žarek spodbuja, da doseženo znanje uporabite na najbolj produktiven način.

Pobarvanka 7 žarkov svetlobe
Pobarvanka 7 žarkov svetlobe
nakup
17,00 EUR