Dobra karma

Lunin Koledar - Rokovnik Za 2020

Lunin Koledar - Rokovnik Za 2020
Zagotovite svoj izvod Luninega koledarja oz. rokovnika, brez katerega v letu 2020 ne bo šlo!

Leto 2020 bo narmreč leto seksualnosti, čutnosti, ljubezni, nege telesa in duha. Preverite, kdaj bo najboljši čas za:
 • randije, hujšanje in poste, nego telesa, sajenje rastlin, meditacijo, telovadbo, izlete itd.

Hkrati LUNIN KOLEDAR  vsebuje:
 • rituale ob polni luni in mlaju za najboljše možno življenje
 • napovedi za vsak horoskopski znak posebej in nasvete za nego življenjske – seksualne energije
 • tedenske nasvete, ki  vas bodo vzpodujali k pravim aktivnostim,
 • katere barve uporabljati, mandale za sproščanje in še mnogo več.

Dovolite si, da vam leto 2020 s pomočjo rokovnika prinese vse, o čemer ste kadarkoli sanjali…

pričanja


Julija, 29 let

Vsako leto sem veliko časa porabila za iskanje optimalnega rokovnika in vedno mi je nekaj manjkalo. Ob svojem aktivnem tempu življenja imam namreč rada vse potrebne informacije na enem mestu. Planer 2019 me je preprosto navdušil. Ne samo, da ima dovolj prostora, da si beležim tako sestanke, delovne naloge kot privatna srečanja, navdušil me je z energijskimi vplivi tedna, saj sem se lahko optimalno pripravila na vsak teden posebej. Poleg tega me je dnevno opominjal na pomembne stvari, ki jih zaradi stresa običajno pozabim. Kot pravo žensko pa me je očaral horoskop. Tega sem z veseljem prebirala celo leto; pa ne samo zase ;). Komaj čakam planer za leto 2020, vsekakor bo moj najboljši spremljevalec.

Brigita, 42 let

Vedno sem si opravila pisala na listke, in jih nosila v torbici, denarnici, jih imela po policah, mizah, če ni bilo listka je bil star račun... skratka nered, hkrati pa takrat ko sem potrebovala katerega od njih, le-tega seveda nisem našla. Iskala sem pravi rokovnik zase, da mi pomaga urediti ta kaos. Ker sem se s prijateljico pogovarjala, da ne vem katerega izbrati med poplavo vseh rokovnikov, mi je ona podarila Planer 2019 – Merkur od Andreje Novak. V začetku sem bila skeptična. Ker se poznam in vem, da me navdušenje glede izpolnjevanja takih stvari hitro mine. Vendar sem hitro opazila, da sem se gibala več, da sem pila več, prav tako pa sem upoštevala nasvete, kateri dan je dober zakaj. Zato papirjev nisem urejala na dan, ko je v energijah več nezbranosti, ali sprejemala odločitve, ko je bilo v energijah več neodločnosti. Zdelo se mi je, da se vse zgodi bolj mimogrede z manj truda. Komaj čakam novega, da preberem, kaj lepega me čaka v naslednjem letu.

Ivana, 34 let

Andrejine planerje uporabljam že dve leti zapored in so moja obvezna oprema. Ker sem veliko na poti, mi pride prav, da si sproti beležim vsa spoznanja in aktivnosti in v tem planerju je dovolj prostora, poleg tega pa je pregleden. Najbolj všeč pa mi je, da se ob uporabi planerja dogaja dejanska energijska podpora za optimalen uspeh v življenju! Letošnje leto sem doživela kot izjemno uspešno, saj sem se držala energijskih nasvetov in barvala mandale za energijsko podporo, ki so tudi v njem. Še posebej prav so mi prišle, za sprostitev stresa. Letošnjega sem si že naročila in res sem hvaležna, da sem našla dejanski recept do uspeha!

opis


Opis

Kako najbolje preživeti leto 2020, lunino leto, leto seksualnosti? Preverite v unikatnem, butičnem energijskem planerju 2020, narejenem prav za vas. Lunin planer 2020 za nego telesa in duha vsebuje nasvete, s katerimi boste leto 2020 bistveno lažje preživeli. Planer bo dobavljiv po 25.11.2019, zagotovite si svoj izvod že zdaj.

Planer 2020 vsebuje naslednje nasvete:

 • kdaj do frizerja, začeti s telovadbo, jesti posamezno hrano, kdaj na izlete, dokončati opravila, začeti nekaj novega, …
 • kako negovati telo za prebuditev in okrepitev življenjske – seksualne energije,
 • kdaj se lotiti kakšnega opravila, da ima največji učinek,
 • kako si privzgojiti dobro navado in se rešiti slabe razvade,
 • energijske napovedi za posamezen teden,
 • dnevno sledenje gibanju lune,
 • katere barve vas podpirajo pri optimalnem tednu,
 • napovedi za vsak horoskopski znak posebej in nasveti za nego življenjske – seksualne energije,
 • rituali ob polni luni in mlaju za najboljše možno življenje.

Leto 2020 bo v vas namreč aktiviralo življenjsko energijo, ki bo ustvarila maksimalno seksualno vibracijo vašega eteričnega telesa, da boste postali magnetni privlak za to, kar je v vas.

Spremembe Lune močno vplivajo na človeško podzavest in razpoloženje in ker se ne morete izogniti tem vplivom, je smiselno, da se jih začnete zavedati. Zato je Planer 2020 ustvarjen tako, da bo sodelovanje preprosto, sprotno in zato prineslo največje rezultate. Z njim začnete sodelovati z naravnim ritmom življenja, ki vas avtomatsko poveže z vašo življenjsko energijo, ki v vas prebudi seksualno energijo. Le-ta je potrebna za osnovno zadovoljno in srečno življenje.

Planer 2020 med drugim vsebuje napovedi in nasvete za vsa horskopska znamenja. Lunino leto 2020 je še posebej bo naklonjeno rakom.

Za pokušino vam predstavljamo malcen delček horoskopa za rake. Celoten horoskop pa si seveda poglejte v planerju.

Leto 2020 bo prebojno za vas Rake, saj bo Luna, vaš vladar popolnoma prevzela nadzor nad vsem, kar se vam bo dogajalo. Ne boste se več upirali svojemu sanjarjenju in tekom tega leta boste realno ugotovili, kaj so vaše sanje in cilji, kaj pa so bile iluzije preteklosti, ki ste jih prerasli. Dovolili si boste čutiti potrebo po varnosti, željo po harmoničnem domu in druženju z domačimi oziroma ustvariti svojo pravo družino, pa čeprav simbolično s prijatelji. Leto 2020 bo tako za vas prebojno leto, ko boste sicer zelo občutljivi, ranljivi, hkrati pa tudi bolj sočutni in razumevajoči do drugih. Oboje vas bo odprlo za spremembe in lažje boste spontano delovali iz dneva v dan….

Sledite energijam meseca, tedna, dneva v optimalnem doživljanju in leto 2020 bo takšno, kot ste si ga želeli. Če se vam začne zatikati, pa ne vržite puške v koruzo, temveč hitro ukrepajte.

Lunin Koledar - Rokovnik Za 2020
Lunin Koledar - Rokovnik Za 2020
nakup
25,00 EUR