Paket Shiva

Paket Shiva
Pred vami je paket, ki ga preprosto morate imeti. V njem boste našli 3 izdelke v skupni vrednosti 242,50 eura, ki vam bodo pomagali transformirati življenje in vanj priklicati pravo ljubezen.

A pozor!
Tokratna ponudba je prav posebna, saj vam vse tri izdelke ponujamo po neverjetni ceni. Namesto 242,50 eura boste zanj odšteli le 100 eurov.

Paket Shiva vsebuje:

1. Shiva’s Dream
Solza Shive vas bo popeljala v življenje, ki mu vlada pristna ljubezen. Njena moč je še dodatno podkrepljena z božjo nitko Tri Datu, skupaj pa tvorita poseben amulet, ki ga preprosto morate imeti.

2. Letna naročnina na našo revijo Dobra Karma Horoskop (12 revij)
Revija Dobra Karma Horoskop ponuja vse, kar potrebujete za osebno transformacijo in preobrat življenja. V njej vam svoja znanja in nasvete predajajo šepetalci Dobre Karme, strokovnjaki neštetih področij (astrologi, terapevti in drugi).

3. 12 prsonaliziranih astroloških napovedi
Na kaj morate biti pozorni v tekočem mesecu in kje se vam odpirajo nove priložnosti? Vse to in še več boste v spisani obliki vsak mesec prejeli na vaš email naslov.

pričanja


Mateja, 37 let

Bila sem prepričana, da meni pač ljubezen ni usojena. Nikoli nisem imela sreče, hkrati pa sem se že navadila biti sama. Prav tako sem se naučila preslišati vsa vprašanja in zbadljivke v stilu: “A ti boš pa do smrti sama?” Drugi so se name spravljali, češ da sem preveč izbirčna, sama pa sem bila pripravljena narediti vse, da bi imela ob sebi nekoga, ki bi me ljubil. In moje čakanje na ljubezen se je čudežno prenehalo, ko sem v roke dobila Shivas dream. Ne vem zakaj, ne vem točno kako, ampak vem, da deluje in da nikoli nisem bila srečnejša.

Suzana, 28 let

Težko je razlagati takšne osebne stiske. Ko je človek prepričan, da je vsega konec, da ni več upanja. Ko najpomembnejše razmerje v tvojem življenju razpada. Ko te je strah naslednjega dne in tega, da ostaneš sam za vedno. Moje zadnje upanje, čeprav sem puško že praktično vrgla v koruzo, je bil Shivas dream. Ta balijski čudež je rešil moje partnerstvo, ki je zadnja leta razpadalo in ga na noben način nisem znala oživeti.

Katja, 42 let

Ko me je zapustil partner, sem sklenila, da je to to, kar se moških tiče. Če on ni tisti, potem ne bo tudi noben drug. A tudi tistim, ki ne verjamemo v čudeže, se kdaj zgodi kaj nenavadnega in lepega. Ker se kar nekaj tednov nisem spravila med ljudi, mi je prijateljica prinesla nekaj, kar mi bo obrnilo življenje na glavo, zacelilo moje rane in mi pomagalo do sreče v ljubezni. Malo je manjkalo, da se nisva na smrt skregali in na srečo sem popustila in sprejela dar. Od tega je tri mesece in že 14 dni nisem več sama. Ne nisem spoznala novega, vrnila se je ljubezen mojega življenja. In priznam, da sem srečnejša še nisem bila. Verjetno ne škodi, če vsaj malo verjamemo v čudeže.

opis


Paket SHIVA

Se spopadate z nenehnimi težavami v ljubezni? Se vam zdi, da ne glede na vložen trud, enostavno ne morete doseči tistega, po čemer hrepeni vaše srce in tako vztrajno iščete rešitev? Potem ste na pravem mestu.

Za vas imamo pripravljeno prav posebno ponudbo, ki je ne smete zamuditi. V tokratnem paketu vam namreč ponujamo kar 3 čudovite izdelke oziroma bolje rečeno pripomočke za delo na sebi, ki vam bodo na končni točki pomagali transformirat življenje in k sebi priklicati srečo ter ljubezen, po kateri hrepenite.

V paketu Shiva boste prejeli sledeče:

Shiva's Dream

Magična solza boga Shive vam bo v kombinaciji s posebno božjo nitko Tri Datu pomagala zaživeti življenje v pristni ljubezni, ki ne pozna bolečine in trpljenja. Združila vas bo s partnerjem in vama skupaj pomagala ustvariti harmonični odnos, znotraj katerega vlada medsebojno spoštovanje.

Več o izdelku si lahko preberete tukaj: https://dobrakarma.si/i/shivas

Letna naročnina na našo revijo Dobra Karma Horoskop (12 revij)

To ni le revija, ampak vaš vodnik za osebno in duhovno rast, ki vam bo s svojimi vsebinami pomagal spremeniti pogled na svet, ponudil pa tudi posebne tehnike za doseganje želenega.

V prvi reviji vas med drugim čaka:

  • Veliki letni horoskop za leto 2020 priznanega astrologa Berna Jurečiča
  • 10 urokov za priklic ljubezni, denarja in poslovnih priložnosti
  • Veliki intervju z duhovno učiteljico Cristy Žmahar
  • Kitajski horoskop
  • Vse kar morate vedeti o Luninem letu 2020 itd

A to še ni vse! Vsaka revija bralcem podari tudi prav posebno darilo, tokrat komplet 12 ANGELSKIH KART, ki vam bodo pomagale pri vsakdanjih vprašanjih in vodstvu. Ne skrbite, priložili smo tudi navodila za njihovo uporabo in prav poseben obred povezovanja.

12 Personaliziranih astroloških napovedi

Da bo proces osebne transformacije lažji, vam za nameček ponudimo še posebej za vas spisano mesečno napoved, ki vam bo razkrila, na kaj morate biti v tekočem mesecu pozorni, kje se skrivajo priložnosti in kje nevarnosti. Napoved boste prejemali mesečno na vaš email naslov za vsak mesec posebej.

Paket Shiva
Paket Shiva
nakup
100,00 EUR