Dobra karma

Naravna krema Lakshmi – darovi

Naravna krema Lakshmi – darovi
Naravna krema za aktivno sprejemanje darov in podpore. Priporočamo uporabo vsem, ki imate občutek, da se vam je življenje ustavilo. Krema vam pomaga sprejemati najvišje energije, ki vas navdihujejo, prinašajo ideje in optimalne rešitve v vseh situacijah življenja.

  • Krema za nego obraza in telesa.
  • Lahko se uporablja kot dnevna in nočna krema. Se zelo dobro in hitro vpije v kožo in ob nanosu ne pušča mastnega občutka.
  • Ima izredno vlažilni učinek in ohranja prožnost kože.
  • Brez sledi o kemikalijah, umetnih barvilih, parabenih in ostalih škodljivih snoveh.

pričanja


Anja, 27 let

Sem zelo občutljiva glede nege kože. V kozmetiki res ne sme biti nič kemikalij, ker moja koža takoj reagira in imam srbečico ter rdečico. Na facebooku sem zasledila slovensko kozmetiko, ki je 100% naravna, izbrala sem si kremo Lahksmi, bolj kot ne, zaradi prikupne embalaže. Pa me je rezultat popolnoma presenetil! Moja koža je mehka in nahranjena, kot dojenčkova in niti enkrat nisem imela nobenih težav. Moje počutje je fantastično saj krema podpre tudi osvoboditev predela nad glavo. Lahkotno se počutim zaradi eteričnih olj, ki so v kremi. Posledica nežnih učinkovin je res noro dobra.

Marija, 51 let

Dolgo sem se iskala… Vedno sem čutila in verjela, da je nekaj več kot samo fizični svet. Nisem pa znala do tega, čeprav sem si resnično - želela bolj začutiti svojo dušo in svoje poslanstvo. Fascinirana sem bila nad misterioznostjo energijskih terapevtov in jasnovidcev, kako lahko oni komucirajo z energijami. Enkrat pa je bila krema Lakshmi s strani znane duhovne učiteljice omenjena na predavanju, ki sem ga obiskala. No in ko sem porabila prejšnjo kremo, sem pač kupila Lakshmi, da jo preizkusim. Od takrat se mi je življenje spremenilo. Sedaj imam doma že celo kolekcijo naravnih krem in sprejev, ker vem, da je to, to! Vsa bremena so mi padla vstran, sledim svoji viziji in čutim podporo svoje duše. Ljubiteljsko sem se začela tudi ukvarjati z angelskimi kartami, ker takoj začutim sporočilo iz kart. Vse je mogoče, če le lahko čutiš svojo dušo in ji slediš.

Mateja, 35 let

Delam v vrtcu, zelo rada sem vzgojiteljica. Sem kreativna, veliko imam idej. Se mi je pa dogajalo, da sem ostala brez idej in sem se težje spomnila novih stvari. Čutila sem pritisk nad glavi in tisto, na kar so se lahko pri meni vedno zanesli (to je rešitev za vsako težavo glede prireditev, predstav), se je ustavilo. Kot bi se izgubila v življenju. Pri mami sem naletela na to kremo, ko sem prebrala, kaj ti uporaba prinese, sem bila v dvomu. Všeč mi je bil pa vonj, zato sem si jo sposodila :). Že po prvi uporabi sem čez nekaj minut imela občutek lažje glave, kot bi se mi teža, ki sem jo nosila, sprostila in počasi sem postajala zopet to kar sem. Super zadovoljna sem z njo, mogoče preizkusim še katero, te pa zagotovo ne zamenjam.

opis


Naravna krema Lakshmi je vsestranska naravna krema za obraz in telo, saj je primerna za vsako starost in vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo in celo za predel okoli oči. Lahko se uporablja kot dnevna in nočna krema. Se zelo dobro in hitro vpije v kožo in ob nanosu ne pušča mastnega občutka. Ima izredno vlažilni učinek in ohranja prožnost kože. Hkrati je naravna formula za kremo brez sledi o kemikalijah, umetnih barvilih, parabenih in ostalih škodljivih snoveh. Vrhunsko kvaliteto ji zagotavlja uporaba visoko kvalitetnega mandeljevega, jojobinega in konopljinega olja, karitejevega masla ter dodatek E vitamina.

Dodatno kvaliteto naravni kremi Lakshmi daje skrbno izbrana mešanica naravnih eteričnih olj, ki ob nanosu poleg prijetnega vonja, podpore tudi vaše aktivno sprejemanje darov vaše Duše ter Angelov in Vodnikov.

Naravna krema Lakshmi za aktivno sprejemanje darov Duše in Angelov in Vodnikov

Naravna krema Lakshmi je ime dobila po boginji blagostanja, obilja in napredka in je namenjena podpori za aktivno sprejemanje darov Duše in Angelov in Vodnikov. Edinstvena mešanica naravnih eteričnih olj v kremi aktivira kronsko čakro.

Kronska čakra je na najvišji točki glave oziroma tik nad njo. Z vijolično, zlato belo in svetlečo barvo vas poveže z vašimi višjimi energijami – Dušo in Višjim Jazom, vašimi Angeli in Vodniki in prinaša popolno povezavo za celotno življenje. Če je ta čakra zaprta, se človek sooča z depresijami, občutkom odrezanosti od življenja in posledično s stresom, živčnostjo ter nezaupanjem v življenje.

Navodila za uporabo

Krema je za obraz in za telo. Nežno jo nanesite na obraz, predel vratu in ramen, na roke, dlani, predel pljuč in vse dele telesa, kjer čutite težo oziroma želite, da se koža prenovi, osvobodi pritiska okolja. Če ob tem v mislih ponavljate spodnjo afirmacijo, se boste še bolj povezali z energijami Svetlobe vaše Duše, ki vas bo vodila v pozitivne spremembe v Življenju. Še posebej jo priporočamo najstnikom, da ne izgubijo povezanosti s svojo Dušo.

Afirmacija, ki jo priporočamo ob uporabi kreme

Sprejemam podporo svoje Duše in predajam vse težave Svetlobi.

Sestavine

voda, mandeljnovo olje, jojobino olje, emulgator rastlinskega izvora, glicerin, rastlinski konzervans, cetearilni alkohol, konopljino olje, squalane – derivat iz olivnega olja, karitejevo maslo, E vitamin, citronska kislina, mešanica eteričnih olj.

Opomba: Kreme niso priporočljive za nosečnice, doječe matere ali če ste občutljivi na katerokoli sestavino v njej.

Naravna krema Lakshmi – darovi
Naravna krema Lakshmi – darovi
nakup
23,00 EUR