Love light

Love light
Ste se kdaj vprašali kaj je tisto najpomembnejše na poti k izpopolnjenemu življenju? Kaj je tista stvar, ki vam bo prinesla blaginjo, rešila finančne skrbi, poskrbela za zdrave odnose in vam celo vrnila ljubljene osebe? To je ljubezen do samega sebe. Po hindujski legendi je ravno ljubezen do sebe prvi izmed sedmih korakov do resnične sreče. V tem modernem svetu sicer skoraj vsakodnevno beremo o tem, da je ljubezen do samega sebe ter z njo povezano sprejemanje sebe v celoti, odpuščanje sebi, hvaležnost in zavedanje svoje vrednosti, ključnega pomena. A ljudje ravno na ljubezen do sebe v resnici pozabimo. Še posebej tisti najbolj srčni, ki se neumorno razdajajo za druge. Nesreče, srčne bolečine, bolezni in neuspehi so samo en delček naših dolgov, ki jih moramo plačevati zaradi načina življenja v sodobnem svetu. Mi imamo za to čudovito rešitev, ki sliši na ime Love light. To pomeni "luč ljubezni" in prav ta mogočna sveča vam bo pomagala, da najdete sami sebe. Love light je unikatna, ročno izdelana, energijsko aktivirana in izjemno močna svečka, ki jo uglašujejo v najmogočnejšemu Balijskemu templju Tanah Lot, kjer delujejo najmočnejši svečeniki in duhovni mojstri. Prav oni poskrbijo za edinstveno energijsko motivacijo, ki skrbno izbrane elemente poveže v mogočno celoto, da bi ta vosek blagoslovil vaše življenje, in vam končno prinesel duševni mir in notranjo srečo. Ob Love light prejmete tudi poseben povezovalni ritual, ki bo njeno energijo v celoti povezal z vašo dušo in tako ustvaril njeno ultimativno šepetalko, ki vas vodila po pravi poti. 

pričanja


opis


LOVE LIGHT

Ste se kdaj vprašali kaj je tisto najpomembnejše na poti k izpopolnjenemu življenju? Kaj je tista stvar, ki vam bo prinesla blaginjo, rešila finančne skrbi, poskrbela za zdrave odnose in vam celo vrnila ljubljene osebe? To je ljubezen do samega sebe. Po hindujski legendi je ravno ljubezen do sebe prvi izmed sedmih korakov do resnične sreče. V tem modernem svetu sicer skoraj vsakodnevno beremo o tem, da je ljubezen do samega sebe ter z njo povezano sprejemanje sebe v celoti, odpuščanje sebi, hvaležnost in zavedanje svoje vrednosti, ključnega pomena. A ljudje ravno na ljubezen do sebe v resnici pozabimo. Še posebej tisti najbolj srčni, ki se neumorno razdajajo za druge.

Starodavni nauki najvišjih duhovnih eminenc, učiteljev, šamanov in drugih visoko razvitih duhovnih bitij, trdijo, da smo brez prave možnosti za blaginjo, če ne sprejmemo ultimativne resnice. Ta pa je, da je življenjska izkušnja sestavljena iz treh enako pomembnih svetov, ki so združeni v našega. Naš svet čustev, svet povezan s financami in uspehom ter zadnji, a nič manj pomemben - naše zdravje. Skupaj sestavljajo našo realnost, ki jo izkušamo iz dneva v dan. Šele, ko uspemo do popolnosti uravnovesiti vse tri, smo pripravljeni, da sežemo po naših sanjah in najbolj skritih željah. Vsakič, ko nismo v ravnovesju, zato plačamo visoko ceno. Nesreče, srčne bolečine, bolezni in neuspehi so samo en delček naših dolgov, ki jih moramo plačevati zaradi načina življenja v sodobnem svetu. A kako sploh začeti loviti ravnovesje, če je ravno v našem svetu čustev realnost tako žalostna, saj s sabo nismo v stiku dovolj, da bi se zares ljubili? Mi imamo za to čudovito rešitev, ki sliši na ime Love light. To pomeni "luč ljubezni" in prav ta mogočna sveča vam bo pomagala, da najdete sami sebe.

Morda s težavo gledate svoje telo, saj se vam zdi tako daleč od popolnosti. Love light vam po pokazala pot do resnice in popolnega sprejemanja. Morda vas je zapustila ljubljena oseba, pa ne veste kaj bi še sploh lahko naredili, da jo dobite nazaj? Love light vam bo pomagala ustvariti močno notranjo energijo, ki bo privlačila nazaj kogarkoli boste sami želeli. Morda ste ujeti v toksičnem odnosu, a kljub temu, da se tega zavedate, ne zmorete sebe ljubiti dovolj, da bi na prvo mesto postavili svojo dobrobit. Ritual s svečo Love light vam bo to moč vrnil nazaj. Morda vam kronično primanjkuje samozavesti in se zato le redko postavite zase in raje pustite, da vas nepravičnost razžira. Love light vas bo navdala s pogumom in zavedanjem svoje vrednosti. Morda imate finančne težave iz katerih ne najdete izhoda. Uporaba sveče Love light vam bo odprla oči in pokazala nove poti, ki jih lahko zagledate le, ko ste s seboj pomirjeni in pripravljeni na sprejemanje. Morda svoje sanje že leta dajete na stranski tir, saj nekje v sebi verjamete, da tako ali tako niste dovolj dobri. Ta mogočna sveča vam bo pomagala prebroditi vsa zmotna prepričanja in vas navdihnila, da zaslišite klic svojega pravega poslanstva. Morda ste v življenju, sebi ali drugim, naredili stvari, za katere si ne morete odpustiti. Love light vas bo naučila, da preteklost predelate in odložite nepotrebna bremena iz svojih ramen ter ponovno vdihnete svobodo. Morda ima vaša ljubljena oseba težave, pa vam ne pusti, da bi ji pomagali ali tega ne znate? Love light vam bo pričarala jasnost, da si boste popolnoma zaupali in to bo začutila tudi ljubljena oseba ter vam dovolila, da ji pokažete pot. Morda čutite, da je vaša duša nekako zgubljena, potrta in prazna, kot da ne bi zares živeli. A ne skrbite, Love light vam bo pokazala pot do strasti, jasnosti in harmonije.

Love light je unikatna, ročno izdelana, energijsko aktivirana in izjemno močna svečka, ki jo uglašujejo v najmogočnejšemu Balijskemu templju Tanah Lot, kjer delujejo najmočnejši svečeniki in duhovni mojstri. Prav oni poskrbijo za edinstveno energijsko motivacijo, ki skrbno izbrane elemente poveže v mogočno celoto, da bi ta vosek blagoslovil vaše življenje, in vam končno prinesel duševni mir in notranjo srečo. Ob Love light prejmete tudi poseben povezovalni ritual, ki bo njeno energijo v celoti povezal z vašo dušo in tako ustvaril njeno ultimativno šepetalko, ki vas vodila po pravi poti.

NAVODILA ZA UPORABO

Ob nakupu sveča še ni uglašena z vami, zato jo morate pripraviti za uporabo. Ko jo boste prejeli in vzeli iz paketka, kjer je potovala zadnjih nekaj tednov, jo morate najkasneje v 24. urah položiti na najvišje možno mesto, znotraj prostora, v katerem spite. V tem času se bo popolnoma očistila vseh bremen drugih, ki se jih je dotaknila na poti do vas, in se energetsko povezala z vami. Po preteku 48. ur, na najvišjem mestu v spalnici, dajte pod njo svojo fotografijo, na kateri sami sebe vidite srečne. Tako se bo povezala z vašimi željami, sanjami in upanji. Po najmanj 33 minutah je Love light uglašena z vami In pripravljena, da začne delovati. Že v tem času boste zaznali tudi prve premike in spremembe v odnosu do sebe, telo pa vam bo v vedno pogostejših intervalih začela preplavljati pozitivna energija. Love light ste torej očistili in uskladili s samimi seboj.

Vi sami in svečka boste definirali koliko dni boste sedaj delali ritual najvišje ljubezni, saj se morate ravnati izključno po svojem občutku in energetskih zmožnostih. Tudi sveča bo za vsakogar gorela drugače. Zato si tokrat zares prisluhnite in izklopite ves ostali svet. Balijci verjamejo, da je vse odvisno od želje oziroma energetske moči posameznika, ki jo ima. Najprej se boste stuširali in povsem goli, v prostoru, kjer ste sami, prižgali svečko v popolni tišini. Druge luči v prostoru naj bodo ugasnjene. Svečka naj gori, vi pa v tem času energijo svojih misli usmerjajte k sebi. Dovolite, da vas preplavi občutek spokojnosti in sreče. Morda vam pri tem lahko pomagajo misli hvaležnosti za vse, kar vam je življenje že dalo do tega dne. Ni točno določeno koliko časa naj svečka gori, a nekaj vam bo reklo, da je za danes dovolj. Plamen boste pihnili in vosek zlili v desno roko. Z voskom, dokler bo še tekoč in mazljiv, pa boste namazali površino prsnega koša in ga s krožnimi gibi vtrli v telo. Gibe ponavljajte dokler je prijetno. Ritual boste v celoti ponavljali toliko večerov, da voska v posodici ne bo več ali pa se svečke ne bo dalo več prižgati. Takrat ste ritual Love light zaključili in sebe energetsko pripravili na to čudovito pot k samemu sebi in k vsemu lepemu, kar življenje čuva za vas.

Love light
Love light
nakup
45,00 EUR