Dobra karma

KUTUS KUTUS olje

KUTUS KUTUS olje

(Minyak Balur Oil) 

Optimizirana mešanica 69 organskih zelišč, skrbno pripravljenih za naravno pomoč pri preprečevanju več kot 50 zdravstvenih težav. Brez uporabe kemikalij in dragih medicinskih pripravkov. 

Kaj je v čarobni formuli, ki tisočem ljudem po svetu pomaga ohranjati zdravje in veselje do življenja?

Med postopkom pridelave olja Kutus Kutus so dodani listi, stebla, korenine in cvetovi rastline iz Indonezije in Japonske. Na ta način so njihovi blagodejni učinki na voljo vsem uporabnikom tega olja.

Na izbiro kar 69 različnih zelišč sta vplivali dve zanimiva načina razmišljanja:

• Filozofija "Pet sestavin drevesa življenja" uči, da je treba izkoristiti medsebojno delovanje vseh delov drevesa, od korenin, debla, listov in cvetov do sadežev.

• Filozofija "Dveh naravnih elementov " izhaja iz vode in ognja. Ta dva elementa imata pomembno vlogo v postopku pridelave olja Kutus Kutus.

Za pripravo oljne osnove se uporabljajo številne druge sestavine, vključno s kokosovim oljem in nekaterimi kombinacijami eterični olj, pripravljenimi v skladu s starodavnimi recepti tradicionalne zeliščne medicine, ki izhajajo iz časov kraljestva Majapahit.

pričanja


opis


Od kod prihaja olje Kutus Kutus?

Olje Kutus Kutus pridelujejo v templju Tamba Waras iz vasi Bona Village v pokrajini Gianyar na Baliju. Ni naključje, da je indonezijsko ministrstvo za zdravje leta 2013 prav Gianyar proglasilo za najbolj zdravo območje v Indoneziji.

Kralj dobrega počutja: Olje Kutus Kutus - Minyak Balur

Mešanica 69 organskih zelišč je zasnovana kot pomoč pri naravnem zdravljenju in preprečevanju več kot petdesetih težav z zdravjem, vključno z bolečinami, obremenjenostjo, modricami, kašljem, prehladom, nespečnostjo, bolečinami v sklepih, revmatizmom, artritisom in številnimi drugimi.

Sama beseda "Kutus" izvira iz balijske besede, ki pomeni "osem". V skladu s starodavno filozofijo število osem zagotavlja neprekinjen pretok, ki je v skladu s lastnostmi energije Kutus Kutus - ali "88": popolnim zdravilnim oljem. .

ČLOVEK, KI JE USTVARIL KUTUS KUTUS

Bambang Pranoto je oseba s posebno preteklostjo. Po upokojitvi s pomembnega položaja v mednarodnem okolju se je odločil naseliti v Gianyaru na Baliju in posvetiti meditaciji. Nekega dne je doživel nezgodo. Na riževem polju, kjer je iskal liste posebnega zelišča Kankung, potrebne v kuhinji, mu je zdrsnilo in padel je v globino. Posledica padca v globino je bila paraliza obeh nog.

Namesto da bi se vdal v usodo, se je odločil še več časa nameniti meditaciji. Pri tem se mu je utrnila misel o olju s čarobnimi lastnostmi. S pomočjo prijateljev je začel zbirati različne zdravilne rastline in druge sestavine za pripravo mešanic. Tako je nastalo olje, ki ga danes poznamo pod imenom Kutus Kutus.

Pranoto je olje vsakodnevno uporabljal za nego paraliziranih nog in dosegel popolno ozdravitev. Olje je začel deliti prijateljem, ki so prav tako imeli različne težave zdravjem. Ko so tudi oni z uporabo olja čudežno ozdraveli, se je Pranoto odločil to čudovito darilo deliti s celim svetom.

Odkritje olja Kutus Kutus je torej posledica nesrečnega dogodka, ki ga Bambang Pranoto in številno ljudje danes dojemajo kot blagoslov.

Psihosomatske motnje

Vzpostavlja čustveno ravnovesje uporabnika in enostavno nevtralizira negativna čustva, kot so nespečnost, stres, depresija, tesnoba, razočaranje ali občutek krivde.

Telesne bolečine

Telo povrne v optimalno stanje za vsako telesno aktivnost, hkrati pa stimulira optimalno delovanje vseh organov in povečuje življenjsko energijo.

Težave s kožo

Razstrupite se in izboljšate teksturo kože. Zahvaljujoč moči čiste narave in odsotnosti kemikalij je regeneracija občutno hitrejša in prijetnejša.

.

KUTUS KUTUS olje
KUTUS KUTUS olje
nakup
79,00 EUR