Hipno Fit Planer

Hipno Fit Planer
Se trudiš s telesno preobrazbo? Ali pa želiš spremeniti nekatere svoje navade ali bolje doseči zastavljene cilje?

Predstavljam ti Hipno Fit Planer - planer ali bolje rečen priročnik, ki bo postal nepogrešljiv sopotnik na poti tvoje preobrazbe. V prvi vrsti sem ga zasnovala kot pripomoček za doseganje ciljev pri telesni preobrazbi, ko sem si sama zaželela postati bolj fit in se bolje počutiti v svojem telesu. Iskala sem način, kako si pomagati, da bom dosegla zastavljene cilje. In ker mi noben planer, rokovnik, ali priročnik, ki sem jih našla na trgu, ni ustrezal, sem zasnovala svojega - Hipno Fit Planer.

pričanja


Urša, 40 - Ljubljana

Marca letos sem se odločila izgubiti nekaj kilogramov, ki sem jih "nabrala", ko sem se po porodniškem dopustu vrnila v službo. Čeprav sem se, ko gledam nazaj, v bistvu odločila spremeniti način življenja, mi je hipnoza, ki je priložena rokovniku pomagala uresničiti zadan cilj. Po dveh mesecih poslušanja hipnoze, spremenjenega režima hrane, (čeprav sem že prej jedla zdravo), veselja do gibanja in neskončne energije, imam za Ireno Tul in njen odličen produkt same pohvale in en velik HVALA. Šibam naprej...

Petra P., 35 Ljubljana

Po porodu drugega otroka sem (tako kot večina žensk) pridelala odvečne kilograme in počutila sem se skrajno neprijetno, nesamozavestno, sovražila sem trgovine z oblekami. Prišlo je prelomno obdobje v mojem življenju, ko sem si rekla, da je dovolj. Shujšala sem za 13 kg. Bravo, sem si rekla, in nadaljevala z doseganjem ciljev. Naslednji cilj: prenehanje kajenja. Hvala bogu, mi je tudi to uspelo, a ne brez posledic. Nazaj sem pridobila nekaj kg (ne vseh), ki pa bi jih rada zopet izgubila. Poskušala sem na stari način, a nič ni šlo ... Razloga nisem vedela, potem pa mi je na pot prišel tale Hipno Fit planer ... Moram priznati, da sem prva dva tedna hipnozo izvajala popolnoma navdušeno, a rezultatiov ni bilo. Danes vem, zakaj. Od navdušenja sem skušala v hipnozo stlačiti preveč vsega: samozavest, hujšanje, veselje, poskočnost, gibčnost, energičnost ... Ko sem ugotovila, da je to preveč naenkrat, sem se ustavila in razmislila, kaj hočem. Rezultati po 24 dneh: telovadim 3x/teden - brez težav, izgovorov, siljenja, da moram ... Prav tako sem že 17. dan brez sladkarij. Hipnoza mi je všeč, ker vem, da je odločitev v mojih rokah. Vem, da se lahko določim, da bom pojedla bonbon, ampak z isto lahkoto se lahko odločim, da ga ne bom. Enako je za telovadbo. Ko bom pripravljena, bom šla na naslednji cilj, za katerega vem, da ga bom dosegla. V planer redno pišem, kdaj pa kdaj ne izpolnim kakšne rubrike (najbolj mi je všeč, da ne izpolnim NUJNO), pa kaj ...

Sanja 39 – Piran

Meni je Irena z njenim Hipno Fit Planerjem spremenila life. Mogoče se sliši impossible...ampak jaz imam čisto drugačen lifestyle. Hvala iz srca.

opis


Najboljši pomočnik pri tvoji preobrazbi

Izkušnje številnih uporabnikov, ki Hipno Fit planer že uporabljajo, pa dokazujejo, da je ta planer odličen pomočnik pri kakršni koli preobrazbi - ne samo telesni, pač pa tudi mentalni - saj je zasnovan dovolj odprto, da si ga lahko prilagodiš glede na cilj, ki ga želiš doseči. Hipno Fit Planer poudarja in spodbuja osebno rast, zdravo življenje in dobro počutje na splošno.

Posebna hipnoza za izjemne rezultate

Priložila sem mu tudi prav posebno hipnozo, posneto na zgoščenki, ki ti bo pomagala spremeniti navade in doseči izjemne rezultate ne glede na to, kakšen cilj si postaviš. Da bosta trud in želja po spremembi na bolje resnično nagrajena z rezultati, ki si jih želiš.

Podrobnejši opis

PREDNOSTI HIPNO FIT PLANERJA

Hipno Fit Planer je edini planer, ki mu edinstvenost daje tudi to, da je energijsko informiran z mogočnim vilinskim simbolom za zmanjševanje SHIR TRIN, ki krasi zadnjo platnico planerja. Njegov dizajn in notranjost sta prilagojena tako za dekleta kot za fante in vsak bo na straneh našel del sebe, gradil svojo zgodbo o uspehu. Hipno Fit Planer te ne bo omejeval, pač pa bo pustil tvoji domišljiji prosto pot in te naučil, kaj je vsak dan pomembno za tvoj osebni razvoj.

POSEBNE KORISTI PRILOŽENE HIPNOZE

Se želiš počutiti prerojeno? Se želiš počutiti dobro v svoji koži? Želiš več samozavesti? Priloženo hipnozo lahko uporabljaš za telesno preobrazbo, odvajanje od kajenja, za pridobivanje več samozavesti, za poslovni uspeh ali pa zgolj za vsakdanjo motivacijo. To je tvoj trenutek vsak dan, ko se za 12 minut izklopiš in prepustiš zvokom pomirjujoče glasbe in mojega glasu. Hipnoza te bo napolnila z dodatno energijo in ti dala ponoven zagon za nov in uspešen dan. Poslušaš jo lahko kadarkoli, ne glede na obdobje dneva.

Z nakupom Hipno Fit Planerja dobiš vsa orodja in podporo, da lahko resnično dosežeš svoje cilje. Zato ne odlašaj, naj se tvoja Hipno FIT zgodba začne že danes!

Lastnosti Hipno Fit Planerja:

Če se lotevaš telesne preobrazbe, je planer oblikovan tako, da ga lahko uporabljaš kot pripomoček ne glede na različne programe osebnih trenerjev. Prav tako ga lahko enostavno uporabljaš, če si za cilj postaviš kakršno koli drugo preobrazbo. Naj bo Hipno Fit Planer tvoj prijatelj, zaupnik in zvesti spremljevalec. Sem zagovornica stališča, da je stvari bolje pisati kot pomniti - ljudje smo si različni in naše poti so različne, vendar pa vsakemu lahko uspe, če se za to odloči in če dosledno sledi zastavljenemu cilju. Hipno Fit Planer ima trde platnice, ki so zrcalno srebrne. Barvne strani so prilagojene tako fit puncam in seveda fit fantom. Planer ima za 6 mesecev vsebin.

Vsebina:

 • Uvodni tekst in predstavitev rokovnika ter hipnoze
 • Pogodba z menoj (zapisal/-a boš svoje cilje in do kdaj jih želiš doseči)
 • Tabela za začetne meritve
 • Dnevni načrt, kamor boš lahko zapisal/-a svoje obroke, planirane športne aktivnosti, katere prehranske dodatke ali nadomestke uživaš, ali si imel/-a trenutek zase, za kaj si tisti dan hvaležen/-na, kako si se počutil/-a, tvoja misel dneva in še in še
 • Prostor za priljubljene recepte
 • Tabele tedenskih meritev
 • Prostor za priporočen jedilnik trenerja
 • Dnevnik hvaležnosti
 • Dnevnik želja
 • Moj vsakdanji dnevnik, ki vsebuje tudi priročno hipnotično vajo
 • Vodilo k pravi izbiri živil
 • Zgoščenka s posneto hipnozo, ki jo lahko poslušaš bodisi pred spanjem ali pa čez dan, ko si lahko vzameš približno 10 minut časa

Na koncu vsakega meseca pa te čaka tudi motivacijski verz.

Hipno Fit Planer
Hipno Fit Planer
nakup
34,99 EUR