Dobra karma

Bojevnik Ljubezni

Bojevnik Ljubezni
Urban Urbanc
Kaj misliš, da se najino vesolje ne bori za najini duši, da bi bili za vedno skupaj?

 Nekatere stvari so pač preveč čutne in močne, da bi bile le naključje...
pričanja


Rok, 28

Za moškega, ki mu ni bilo dovoljeno izraziti svojih neprijetnih čustev je knjiga kot neke vrste varen prostor, kjer se lahko potopi vase ter v tisto, kar čuti. Sploh z zapisi o moškemu si me spodbudil, da sva se s partnerico začela pogovarjati o tistih stvareh, ki so večini moškim tabu. Tudi meni so bile. Za to ti hvala od naju obeh. Knjiga me je res pripeljala še globlje vase, saj vedno bolj dojemam, da je vse tisto, proti čemur se borim, v meni; in da če s tem nadaljujem, da se pravzaprav borim proti samemu sebi. S tem pa sebi močno škodujem, saj ustvarjam le še več odpora. Vsake toliko jo odprem kjerkoli in potem dovolim, da me besede spremljajo čez dan. In res je, če se že proti čemer koli boriš, se vedno bori z ljubeznijo. Čudovita in pristna knjiga. Hvala.

Manja, 52

Mogočen naslov in še bolj mogočna vsebina, podprta s prekrasnimi ter čutnimi slikami in energijo, ki si jo v knjigo pripel, me vedno znova očara in v meni zatre vse dvome o tem, da je življenje ne fer do nas. Besede v meni prebudijo zaupanje, da ima življenje za nas nekakšen plan in da je res najbolje, da mu sledimo.

Jernej, 41

Res ni najbolj lahko, kadar slediš svojemu srcu, in velikokrat bi najraje odnehal. Vendar pa skozi knjigo vedno znova dobivam pogum, da je to edino prav in da se življenje vedno odzove samo na odprto srce, polno ljubezni. Neprecenljivo darilo od ženske, ki jo ljubim le še bolj in sedaj morda to ljubezen celo še bolj razumem in sprejemam. Hvala ti.

opis


.

ČE ŽELIŠ SLEDITI SVOJEMU SRCU MORAŠ BITI IZJEMNO POGUMEN

Naslov knjige je prav tako tematika, ki se je je v knjigi Urban Urbanc dotaknil kot prve. Bralca pa popelje v svet spoznavanja ter razumevanja, da se je proti čemerkoli, kar se znajde kot prepreka na naši poti, učinkovito 'boriti' samo z ljubeznijo, kajti ljubezen je najmočnejša sila v tem vesolju, ki poganja vse.

V knjigi je ponujen edinstven pristop k izboljševanju ter razvijanju višjih principov med človekovim čustvenim in duhovnim ravnovesjem v današnjem svetu.

V knjigi je 45 misli, ki opisujejo naša življenja ter zajemajo

  • tematiko sprejemanja,
  • ljubezni,
  • odnosov,
  • ženske,
  • moškega ter
  • modrosti, ki jih je spoznal v svojem življenju. 

Misli so podkrepljene s čutnimi fotografijami, ki dajejo knjigi še večjo moč.

Strani: 104, barvni tisk

.

Bojevnik Ljubezni
Bojevnik Ljubezni
nakup
18,90 EUR