Dobra karma

Bitje luči

Bitje luči
Urban Urbanc

PLAMENI V NAJINIH SRCIH GORIJO...

Težko pričakovana.
Napisana z Ljubeznijo
.
Idealno darilo za tiste, ki vas imajo resnično radi in tudi za tiste, ki vas imajo malo manj radi, da vas bodo imeli – še bolj radi!!

Knjiga je namenjena Tebi, Meni, Njej, Njemu in vsem tistim, ki verjamemo, čutimo, mislimo in skušamo živeti vse to, kar sporoča – da Ljubezen JE in BO odprla vrata zavedanja v življenju marsikoga.

V knjigi je 45 misli o življenju, ljubezni, iskrenosti, ženskah, čustvih, sanjah ter občutkih, ki so podkrepljene s čutnimi fotografijami.
 104 strani, barvne fotografije

pričanja


Miha, 33

Ko se te dotakne avtorjevo hrepenenje po ljubezni, tudi sam začutiš prisotnost nečesa v sebi, kar si prej morda malce potiskal proč. Saj se za moške ne ''spodobi'' tako močno čutiti, sploh pa o tem govoriti. Bravo, podrl si stereotipe in nam pokazal, kaj je resničen pogum. Imaš moje spoštovanje.

Mojca, 43

Z besedami zapisano in s slikami podkrepljeno čutenje ter ljubezen, ki veje iz knjige. Meni je dala objem, ko sem ga potrebovala in zaupanje v proces življenja. Predvsem pa se me je dotaknila tvoja iskrenost ter zmožnost govoriti o tem, kar marsikdo ne zmore ali pa si ne dovoli niti čutiti. Hvala za to darilo.

Nuša, 55

Prevzela sem jo na pošti, nisem se ji mogla upreti, nisem mogla pustiti besede za jutri, brala sem in brala, ne samo da je lepo izdelana, je globoka, resnična in pristna. Občutila sem občutke ob prebranih besedah, občutke tvoje, občutke moje, občutke vseh, ki so presegli same sebe...in ko sem se bližala koncu, ko sem začela brati Želim si tebe, ki.... in Rad bi bil najbolj nežen poljub...takrat so mi solze orosile oči, moje srce je zajokalo radost, niso bile solze bolečine, bile so solze blaženega trenutka in ta trenutek sem še bolj ozavestila svojo bit....prepričana sem, da bo vesolje poskrbelo za sinhronizacijo duš......ljubim svojo dušo, ljubim tvojo dušo, ljubim njegovo dušo, ljubim duše vseh, ki zmorejo več, ki zmorejo pristnost.....lep večer še naprej, Hvala!

opis


.

Ne glede na vse najine dogovore, je najbolj pomemben tisti, ki sta ga sklenili najini duši...

...da bosta za vedno skupaj.

'

PLAMENI V NAJINIH SRCIH GORIJO TAKO MOČNO, DA BOVA DRUG DRUGEGA NAŠLA V TEMI

Bitje luči me je obudila. Z drobnimi žarki je osvetlila tisto, kar leži v srcu, ki se nikdar ne zapira. Moč besed je lahko zdravilna le, če ji dovoliš. V svojo temo sem spustila luč v obliki knjige, ki me je napolnila z milino, toplino in s spoznanjem, da je hvaležnost za izkušnje gonilo osebnega razvoja.

Pobožala me je z mislijo, da včasih ni potrebno razmišljati o ničemer, ni potrebno čutiti ničesar, ampak lahko samo si.

Tukaj.

Zdaj.

Iz knjige žari iskrenost.

V njej se blešči srčna in pristna želja po tem, da nekomu z besedami osvetliš pot. Ki je ni potrebno sprejeti. In nanjo ni potrebno stopiti. Če pa objameš zapisane besede in jih močno stisneš k srcu, morda najdeš v sebi tisto, kar pogosto iščemo drugje - Ljubezen.

Danaja Lorenčič

Bitje luči
Bitje luči
nakup
18,90 EUR