Dobra karma

Bangun Koin

Bangun Koin
Bangun - kovanec, v katerega je zajeta energija prebujenja, kozmičnega zavedanja, ki uspe nagovoriti višjo zavest vsakega posameznika in ga tako odreši vsega, kar ga onesrečuje. Bangun je eden energijsko najmočnejših predmetov na svetu in po prepričanju balijskih duhovnih mojstrov je ta, 2000 let varovana skrivnost, edina pot do ljubezni, sreče in denarja, ki v tem trenutku lahko pomaga človeštvu. Bangun je zdravilo za ljubezenska čustva, pot do finančne svobode in zaščita pred črno magijo. Ta amulet je v tem hipu edini posvečen predmet na svetu, ki vpliva na vsa področja vašega življenja in med njimi lahko spet vzpostavi ravnovesje. Domačini in duhovni mojstri namreč verjamejo, da je za zares srečno življenje nujno, da se uredijo vse težave in odpravijo vsa bremena. Bangun tako zagotavlja najvišjo možno raven sreče in brezskrbnega bivanja na tem planetu. Če imate Bangun, lahko svojim bremenom pomahate v slovo, saj ne boste več potrebovali ničesar drugega, da bi zaživeli zares srečno življenje.

pričanja


Mateja, 35 let

Z nekaj krajšimi premori, sem bila samska praktično celo življenje, ker preprosto nisem našla pravega. In z leti me je misel na to, da bom ostala sama, začela bolj in bolj navdajati z neprijetnimi občutki, zato sem začela iskati pomoč. Kako sem srečna, da sem našla Bangun! Z njegovo pomočjo sem našla pravega in prvič občutila kaj pomeni brezpogojna ljubezen. Kmalu pa bom še drugič, saj pričakujeva prvega otroka.

Manca, 44 let

Začele so se mi dogajati čudne in neprijetne stvari, ki jim kar ni bilo videti konca. Dobra prijateljica, ki se bolj spozna na te zadeve, me je opozorila, da je verjetno nekdo name poslal slab urok. Na srečo je imela tudi rešitev in tako mi je podarila kovanec Bangun. Prav presenečena sem, kako hitro je deloval in mi vrnil srečno življenje!

Kris, 39 let

Ko sem izgubil službo, sem se znašel v začaranem krogu dolgov, iz katerih nisem več našel izhoda. To me je pahnilo v hudo depresijo in še večjo finančno stisko. Nekega dne pa mi je kolega, uspešen poslovnež, podaril kovanec Bangun in svojo gesto pospremil z besedami "Samo zaupaj". Mislil sem, da se šali, a kmalu se je izkazalo, da je bilo njegovo darilo neprecenljivo. V moje življenje so začele prihajati priložnosti, ki ne samo, da so me rešile vseh dolgov, pač pa mi še danes omogočajo brezskrbno življenje.

Marjana, 43 let

Zapustil me je kot strela iz jasnega in brez pravega pojasnila. V trenutku se mi je sesul cel svet, saj sem čutila, da je on ljubezen mojega življenja. Ker sem vedela, da se je v resnici le prestrašil najine silne ljubezni in ga nisem želela odgnati še dlje, sem se zavila v molk in si raje kupila svoj Bangun. V roku parih mesecev se je moj dragi vrnil nazaj in danes sva srečno poročena.

opis


Ali ste prav zares srečni? Tudi, če je vaš odgovor "ne", so vse skrbi odveč. Obstaja namreč predmet, ki bo rešil vse vaše težave na področju čustev, ljubezni in odnosov, njegova moč pa suvereno obvlada tudi področje financ in poslov. Imenuje se Bangun - kovanec, v katerega je zajeta energija prebujenja, kozmičnega zavedanja, ki uspe nagovoriti višjo zavest vsakega posameznika in ga tako odreši vsega, kar ga onesrečuje. Bangun je eden energijsko najmočnejših predmetov na svetu in po prepričanju balijskih duhovnih mojstrov je ta, 2000 let varovana skrivnost, edina pot do ljubezni, sreče in denarja, ki v tem trenutku lahko pomaga človeštvu. Če imate Bangun, lahko svojim bremenom pomahate v slovo, saj ne boste več potrebovali ničesar drugega, da bi zaživeli zares srečno življenje.

Bangun je zdravilo za ljubezenska čustva

Bangun je kovanec čustvenega blagostanja. V odnose prinaša toplino, ljubezen in razumevanje ter jih bogati. Ima neverjetno moč, ki zaneti, obnovi in okrepi ljubezenska čustva ter usliši tudi najbolj skrite ljubezenske želje. Morda hrepenite po harmoničnem odnosu, a še vedno iščete svojo dušo dvojčico, s katero si želite preživeti preostanek življenja. Bangun ima moč, da združuje ljudi, ki so si usojeni, pa tega morda niti sami ne sprevidijo... V ljubezni smo vsi kdaj prizadeti, razočarani in izigrani. Včasih pa so rane tako globoke, da se zdi, da jih je nemogoče zaceliti. Bangun vam bo pri celjenju ranjenega srca zagotovo pomagal... Večina ljudi se v zakonu in večletnih partnerskih odnosih sooča z napetostmi, nesporazumi in padci. Bangun je ta čudežni kovanec prebujene višje zavesti, ki poskrbi, da lahko partnerja kljub vsemu spet zaživita polno in srečno skupno življenje. Prav tako pa zmore umiriti tudi razburkana morja med starši in otroci... Vse več parov ima težave s plodnostjo in želja po otroku za njih lahko postane grenko poglavje življenja. A ni potrebno, da je tako. Bangun je namreč v veliko pomoč pri načrtovanju potomcev... Marsikdo pozna ljubezen, ki v duši pusti preveč boleče sledi in hrepenenje, ki preprosto nikoli ne usahne. To je tista izgubljena ljubezen. A zaklad, ki sliši na ime Bangun, jo lahko prikliče nazaj. Še več, ljubezen naredi še močnejšo in veliko stabilnejšo kot je bila nekoč.

Bangun

Bangun je pot do finančne svobode

Kovanec Bangun poseduje tudi silo denarja, ki posamezniku daje nadzor nad vsem, kar je povezano s financami. Ta čudoviti amulet tako postane vaš blagoslov in vaša moč. Z njegovo pomočjo boste končno lahko prevzeli vajeti v svoje roke in za sabo pustili dolgove, slabo plačano delo, neuspele kupčije in ljudi, ki vas želijo obrati do kosti. Še več, z njim lahko v svoje življenje prikličete srečo, obilje in uspeh. S posvetitvijo Banguna posebnemu svetemu mestu, Ulu Watu, ki je namenjeno energijam za pridobivanje denarja, kovancu dodajo energijski zapis, ki predstavlja vašo uslišano molitev, povezano s financami, v vseh oblikah (reden vir dohodka, zmožnost poplačila kreditov, poplačilo dolgov, nepričakovani zadetki pri igrah na srečo, služba, kariera, uradne zadeve, povezane z denarjem...).

Bangun ščiti pred črno magijo

Kovancu med obredom dodajo tudi posebno tribarvno božjo nit, ki se imenuje Tri Datu. Vsaka izmed barv ima svojega boga, enega od treh največjih božanstev v hindujskem triumviratu. Rdeča nit predstavlja Brahmo - kreatorja, črna Vishnuja – varovalca, bela pa Shivo - uničevalca. Prav ta sveta nit kovancu poveča moč in tistega, ki ga nosi, zaščiti tudi pred morebitnimi uroki črne magije.

Bangun

Bangun prinaša srečo in mir

Bangun je ta hip edini posvečen predmet na svetu, ki vpliva na vsa področja vašega življenja in med njimi lahko spet vzpostavi ravnovesje. Domačini in duhovni mojstri namreč verjamejo, da je za zares srečno življenje nujno, da se uredijo vse težave in odpravijo vsa bremena. Seveda, če vas bremeni ljubezen, to vpliva tudi na vašo poslovno uspešnost. Na drugi strani pa, če vas tarejo finančne težave, ne morete neobremenjeno užiti sreče ljubezni. Bangun tako zagotavlja najvišjo možno raven sreče in brezskrbnega bivanja na tem planetu.

Bangun lahko podarite sebi, ali pa vam ljubi osebi, za katero mislite, da ga potrebuje. Vsak izmed nas lahko istočasno ob sebi nosi samo en kovanec. Bangun je tudi odlično darilo za vse, ki z vami živijo v skupnem gospodinjstvu, saj so energije, ki jih delimo, pogosto breme vseh. Z ljudmi, s katerimi smo povezani, namreč delimo tudi energijske usode, ki se slikajo na naša življenja.

NAVODILA ZA UPORABO

Kovanec Bangun, ki bo drastično spremenil vaše življenje, ob nakupu še ni uglašen z vami, zato ga morate pripraviti za uporabo. Ko ga boste prejeli in vzeli iz posebne škatlice, kjer je miroval zadnjih nekaj tednov, ga morate najkasneje v 24. urah potopiti v steklen kozarec navadne vode, ki pa ne sme priti iz vašega javnega vodovoda oz. plastenke. Zato v bližini svojega doma poskusite zajeti najmanj 2 dcl vode v reki, jezeru ali morju. V tej vodi naj kovanec miruje naslednjih 48 ur, da se popolnoma očisti vseh bremen drugih, ki se jih je dotaknil na poti do vas in da se umiri. Po preteku 48. ur, ga vzemite iz vode in ga stisnite v desno dlan ter v njej držite vsaj 33 minut, da se uskladi in poveže z vašimi željami, sanjami in upanji. V trenutku, ko po najmanj 33 minutah razprete dlan, je Bangun uglašen z vami in pripravljen, da začne delovati. Kovanec morate ob sebi nositi vsaj naslednjih 33 dni, nato pa ga lahko postavite na mesto, kjer bo v vaši bližini vsaj nekaj ur na dan (nočna omarica, torbica…). V tem času boste zaznali tudi prve premike in spremembe, ki si jih želite na čustvenem, intimnem, ljubezenskem, pa tudi finančnem in poslovnem področju.

V primeru, da v času uporabe kovanec zaradi česarkoli razpade, zberite vse njegove delčke in ga zakopljite v zemljo, vsaj 9 kilometrov od svojega bivališča, da energijo zajezite na enem mestu.

Če v kateremkoli trenutku začutite, da se je energija višje zavesti v vašem kovancu umazala ali pa, da je v stik z njim prišel nekdo drug (lahko samo preko dotika), ga za 48 ur zakopljite v zemljo in nato ponovite aktivacijski obred, ki je opisan zgoraj.

POZOR!

Po hinduističnem verovanju je vsaka oseba, ki pri sebi nosi vsaj kratko nit Tri Datu, avtomatično zavarovana pred morebitnimi uroki in vsemi slabimi energijami, ki so povezane z njenim življenjem in ji povzročajo težave. Kombinacija kovanca Bangun in niti Tri Datu daje lastniku najmočnejši zaklad, ki ga bo prerodil in poskrbel, da se bo le-ta umiril in zaživel srečno ter neobremenjeno, vsaj za obdobje naslednjih 9. let.

Bangun Koin
Bangun Koin
nakup
30,00 EUR