Zvezde

Zvezdana z novim moškim v izzive brez meja

Avtor: Andreja Novak

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je rojena 5. maja 1958. Datum ji v astrološko karto prinaša strastno predanost poslanstvu, prav letošnje leto pa bo zanjo kot kaže usodno - v dobrem smislu.

Zvezdana
Foto: Marko Vavpotič, M24.si

Kakšna je?

Je bik po horoskopu in tehtnica v ascendentu, zaradi česar je kar dvojna Venera. Ker ima svojo Venero v ovnu v 6. hiši, hiši zdravja in poslanstva, to še dodatno okrepi njeno žensko energijo, ki v njej aktivira željo po harmoniji ravno z ženskim svetom. Skozi njeno intuicijo in odnos do lastne ženskosti se potem plete njena zgodba življenja, ki pa ima zaradi talenta in prisotnosti javnosti močan vpliv tudi na druge.

Na prvi pogled je Zvezdana polna optimizma in se prilagodi vsaki situaciji. Optimizem na polno daje navzven, pri čemer jo neposredno podpirata njeno poslanstvo in tudi sposobnost začutiti odzive okolice, bližnjih, soljudi, zaradi česar je odzivna za sodelovanje. V sebi nosi veliko ognja, ki gori tudi takrat, ko ostane sama in izčrpana.

Za njeno vzdrževanje optimizma in žara do življenja je najpomembnejše, da ima možnost komunikacije.

V odnosih se je že od malih nog znala o vsem dogovoriti. Odnosi so ji pomenili največ in njena življenjska lekcija je bila (in je še) ravno to, da daje prednost sebi takrat, ko ji očitajo egoizem in samovšečnost.

Nepoštenost, laganje, dvojna morala … vse to jo zelo prizadene in samo to ji vzame moč veselja, jo ustavi v kreativnosti, zato je izjemno občutljiva, zaradi česar pa potem črpa ideje, navdihe in možnosti za drugačno nadaljevanje kreativnosti.

Zvezdana Mlakar 5
Zvezdana v sebi nosi veliko ognja, ki gori tudi takrat, ko ostane sama in izčrpana.
Marko Vavpotič, M24.si

Izjemna je v komunikaciji, saj jo pri tem podpirajo tako Luna, intuitivna poslušalka in čustvena interpretatorka, kot tudi Saturn, jasna notranja struktura razmišljanja, vrednotenja, razumevanja in komuniciranja. Pri vsem tem jo podpira še ogenj strelcev, strastnost za učenje, razumevanje in pogovarjanje o pomembnih življenjskih tematikah. Z Merkurjem v ovnu in v 7. hiši, hiši odnosov, se velikokrat prehitro odzove, lahko tudi neprimerno, zaletavo, a vedno, tako kot mačka, pade na noge, se pobere in brez zamer odide naprej.

Če je iskrena s sabo, jo energije obdarijo z optimalnimi idejami, dobrimi izzivi za življenje. Če pa zapade v lastno vrednotenje po meri družbe, se lahko zgodi, da zapade v depresijo, da se njen notranji sij ustavi. Takrat je dobro, da zamenja družbo, okolje ali sprejme nov izziv v kreativnem sodelovanju v sklopu svojega poslanstva.
 

Zvezdana Mlakar in Dorian Šilec Petek 2
Njen zavetnik Uran prav želi, da izstopa iz povprečja, kolikor le lahko.
Marko Vavpotič, M24.si

Njena poslovna kariera je prepletena z nenavadnimi naključji, nenavadnimi ljudmi in izjemno ekstravagantnostjo, ki si jo lahko Zvezdana dovoli, kolikor želi. Njen zavetnik Uran prav želi, da izstopa iz povprečja, kolikor le lahko. Pri tem jo najbolj podpirajo zelena barva in posebna, unikatna oblačila.

Pozna veliko ljudi, a njeni pravi prijatelji so močni, stabilni in nepremagljivi. To so ljudje, s katerimi se ne da manipulirati in ki ji dostikrat samo s svojo prisotnostjo pomagajo, da se stabilizira in sprosti ter pripravi za nove korake, nove podvige. Verjetno je med njimi veliko levov in tehtnic, pa tudi škorpijonov.  

Kaj ji prinaša leto 2020?

Polna luna 9. 2. ji bo prinesla odlično povezavo za nove projekte in novo sodelovanje, kjer se bo lahko pokazala iskreno in brez meja. Neki moški ji bo odprl pot razumevanja in komuniciranja, ji okrepil njene temelje ter podprl njeno poslovno pot. Ženska oseba pa bo poskrbela, da bo dobila novo poglavje v prijateljsko-poslovni navezi, kjer bo lahko pokazala svojo globoko sposobnost razumevanja, komuniciranja in tudi spreminjanja javnega mnenja z iskrenostjo in povezanostjo. Zanimivo obdobje bo ravno v februarju, kjer bo prisiljena določene odnose prečistiti in se osredotočiti na bistvene stvari zase in za bližnje.

Zvezdana Mlakar.jpg
Zvezdanina rojstna karta
Dobra karma

Na splošno ji leto 2020 prinaša ureditev lastnih temeljev in sočasno novega poslanstva, kjer bo nadgradila vse, kar do zdaj zna in obvlada. Komunikacija in čustva bodo še naprej rdeča nit. Bodo pa določene maske iz okolja padle in povzročile nov stik z resnico ter integriteto življenja. To bo njeno bolj čustveno obdobje vse do 9. maja 2021, ko se bosta aktivirali notranja moč in aktivnost.

Odlični datumi zanjo: 6. 2. 2020, 2. 3. 2020, 10. 3. 2020, 8. 4. 2020, 3.–12. 5. 2020, 27. 6. 2020, 23. 7. 2020, 2. 8. 2020, 29. 9. 2020, 1.–2. 11. 2020, 23. 11. 2020, 2. 12.–27. 12. 2020

Pazljivo: 13. 2. 2020, 11. 3. 2020, 2. 5. 2020, 16. 5. 2020, 3. 7. 2020, 25. 8. 2020, 22. 9. 2020, 28. 9. 2020, 25. 11. 2020