Dobra karma
Zvezde

Se Zoran Janković julija umika? Njegov astroportret že kaže tako ...

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Ljubljanski župan  je rojen 1. janaurja 1953 - in kaj to pomeni z astrološkega vidika?

Ljubljanski župan jZoran Janković
Foto: Bobo

Kakšen je?

Zoran Janković je hladen in trezen kozorog po svojem sončnem znamenju in ognjevit strelec v ascendentu, točki rojstva. V ognjenih strelčevih energijah ima Merkurja v prvi hiši, kar mu daje sposobnost takojšnje ognjevite komunikacije, in to ob vseh priložnostih, sproščeno in tekoče. Pri tem ima močno podporo črne Lune v praktičnem znamenju zemeljske device, ki ima ob sebi močnega Plutona v ognjenem levu v 9. hiši – hiši potovanj in delovanja s tujino.

To pomeni, da Zoran Janković v komunikaciji ne odneha, samo spreminja moč izražanja ob različnih situacijah. Pri tem sta mu v veliko pomoč intuicija in instinkt, saj ima južni, karmični Lunin vozel v osmi hiši, hiši seksualnosti, sprostitve in ezoteričnih ved, prav tako v znamenju leva, s katerim materializira ideje in unikatno pridobiva materialno stanje, kar kaže severni Lunin vozel v drugi hiši, hiši materialnih dobrin. V tej hiši ima tudi Sonce in zraven Kirona, kar kaže, da je občutljiv za materialne dobrine, da je doživel tudi večje izgube. To je namreč globoka karmična rana, ki jo je treba v življenju razrešiti.

Da mu je komunikacija prirojena in da lahko z njo obvladuje vse okrog sebe, kažeta tudi Venera v vodnarju in Mars v ribah v tretji hiši, hiši komuniciranja, razmišljanja ter kratkih potovanj ter odnosa z brati in sestrami.

Lahkotno in sproščeno izražanje mu steče povsod, kjer začuti, da je sprejet, pri čemer mu pomaga tudi točka sreče v hiši odnosov, sedmi hiši.

Da je v Sloveniji tako uspešen, je treba pripisati zanimivi sinastriji – astorološki povezavi z državno karto, kjer je poleg mnogo drugega tudi videti, da razume podzavest prebivalcev Slovenije in da je karmična povezava z njegovo notranjo močjo in optimizmom – Jupitrom Slovenije.

V sebi ima dober občutek, ki mu ga daje Jupiter v peti hiši v znamenju bika, ki tudi ima rad življenje v luksuznih okoljih in ob dobri hrani. To je srečna hiša zabave, povezanost z otroki, ustvarjalnostjo in tudi ljubicami. Zato se ženski svet nanj večinoma odziva pozitivno, flirtajoče. To mu podpira tudi čutna Luna v raku, v osmi hiši seksualnost, sproščenosti in denarja, ki pride od drugod. Zraven nje je Uran, ki daje številne zanimive in nenavadne ideje ter intenziven, mogoče genialen um. 

Ima zanimive in nenavadne prijatelje, kar kaže njegov Neptun v 11. hiši, ki pa je povezan s strogim Saturnom, oba sta v tehtnici, ki tudi podpira harmonične odnose.

Zoran Jankovic.jpg
Zoran Jankovič, astroportret
Andreja Novak

Kaj mu prinaša leto 2020?

Leto 2020 ga podpira pri vzpostavljanju reda v drugi hiši materialnosti in sproščenosti skozi osmo hišo v znamenju raka, kjer ima podporo vse leto. Od sredine julija se bo za dve do tri leta malo umaknil, spočil in lahko tudi doživel karierne spremembe, ki bodo prinesle nove izzive in vrednote.

Odlični datumi za njega:  19. 4. 2020, 6. 5. 2002, 28. 5. 2020, 17. 6. 2020, 22. 6. 2020, 3. 7. 2020, 25. 7. 2020, 23. 8. 2020, 7. 10. 2020, 12. 10. 2020, 30. 10.–31. 10. 2020, 18. 11. 2020, 1. 12. 2020, 12. 12. 2020

Pazljivo: 16. 5. 2020, 2. 7. 2020. 26. 8. 2020, 1. 11. 2020


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si