Dobra karma
Zvezde

Astro analiza: črni roker je prava Wernerjeva podoba

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Wernerjeva astrološka karta razkriva, da ima glasbenik še veliko ustvarjalnosti in magnetizma ter vsebine, ki jo lahko ponudi širši javnosti.

werner
Foto: dk

Priljubljeni glasbenik je rojen 13. januarja 1970. Rojstna karta o njemu razkriva vse ...

Prvi vtis je, da je on tisti, ki prisluhne. Iz besed ter gest sogovornika zna razbrati njegovo resnico, a je do vseh sočuten in za kozoroga precej sodelujoč. Zato je večkrat utrujen, saj se energije ljudi in okolja kar lepijo nanj. 

Zato bi mu koristil bolj rokerski imidž (črna barva in bulerji), ki pa ga še ni odkril ali vsaj ne v širši javnosti. To bi okrepilo tudi njegov poslovni vpliv in magnetizem, ki ga ima v sebi.
Kozorogova urejenost se kaže predvsem pri njegovem delu, kjer je natančen, delaven in se vedno drži rokov ter drugih dogovorov. Zna biti praktičen, včasih celo preveč, in potem poskrbi za številne stvari, nase pa pozabi.

Zelo pomembna mu je jasna in iskrena komunikacija, tako da bi vse, kar bi delal, delal iskreno, komunikativno in s pesniškim pridihom. Zato mu je to poslanstvo resnično pisano na kožo ali, bolje, na dušo.

werner-01.jpeg
Werner je priznal, da mu je družina najpomembnejša na svetu, bolj od vsega drugega, zato se je odločil, da bo ustvarjal doma in bil prisoten. »Sem zelo družinski človek.«
Osebni arhiv

Močne družinske vezi
Dobro je, da ima družino, saj je to najpomembnejša stvar v njegovem življenju in mu daje velik smisel za vse skupaj. Doma rad naredi stvari po svoje in ima čut za moško delo. S hčerko Kanenas ima močno energijsko vez in mogoče mu bo navdih še za mnogo pesmi. Prav tako čuti globoko povezanost z ženo Andrejo, ki je po horoskopu rak in odlično »paše« njegovemu srcu, duši, saj ga brez besed razume na vseh ravneh.

Ima zanimive, a nestabilne prijatelje oz. se jim tako hitro vse spreminja, da ni nujno, da so takrat, ko jih Werner potrebuje, zanj dosegljivi. Najbolje se razume z vodnarji in tehtnicami, ki se ne lepijo nanj.  

WernerAstroKarta.png
Werner - astro karta
Andreja Novak

Kako mu kaže za prihodnost?
Werner v decembru praznuje 30. obletnico svojega prvega albuma in zvezde ga pri tem odlično podpirajo. Popolno podporo bo imel, da znova zasije v glasbenih vodah. Najmočnejši planeti ga namreč podpirajo vse leto, in to mu je odprlo daljše, večletno dobro obdobje.

2020 bo pisano na kožo njegovi ustvarjalnosti, in ker je to leto idealno za rake, bo tudi njegova žena Andreja lahko popolna podpora za vse, kar se bo dogajalo.
Možnosti, da prevzame tako slovenski kot hrvaški trg, so velike, saj se bodo poslušalci poistovetili z vibracijo iz njegovih pesmi ter jih vzeli za svoje.

Septembra 2020 se mu bodo odprli širši trgi, več bo podpore in svobode ustvarjanja, kot da ne bo meja za njegovo glasbo. 

Če vas zanima astrološka analiza Tanje Balabanić iz šova Kmetija, pa kliknite TUKAJ!


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si