Dobra karma
Zvezde

Tanjo Ribič v njeni igralski karieri podpirajo tudi zvezde in planeti

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Pogled v astrološko karto lepe igralke, ki je rojena 28. junija 1968 v Trbovljah, razkriva njeno svojevrstno filozofijo življenja, ki pa ji prinaša dobre rezultate.

Tanja Ribič
Foto: Marko Vavpotič, M24.si

Kakšna je?

Kot rakica po horoskopu in tehtnica v ascendentu se Tanja prepleta v čustvih in razmišljanju. Ima pa precej energije praktične zemlje ter ognjenosti, zato se v igralskih podvigih brez težav prelevi v druge karakterje.

Njen Merkur v dvojčkih je položen v osmo hišo, zato ima močno intuicijo in energijsko pretočnost v razmišljanju. Da je tujina pomembna za njo in jo dobro sprejema, nakazuje njeno Sonce, pa tudi Mars in Venera, ki objemata Sonce – njeno osebnost na vsaki strani v deveti hiši v znamenju čustvenega raka. To je področje filozofije, učenja, šolstva in tudi potovanja. Tanja se zelo dobro pozna in vidi življenje kot dolgoročni projekt razvoja sebe v obeh pogledih: fizičnem in psihičnem.

Njeno poslanstvo je dati svetu največ, kar zmore, ter hkrati skrbeti za svoje zdravje in tudi ta spoznanja predajati drugim. Njen severni lunin vozel je namreč v šesti hiši v znamenju ovna, kar ji daje popolno usmeritev v dobro fizično počutje, ko dela za svoje zdravje in opravlja svoje poslanstvo. Zraven je še Saturn, planet reda in karme, ki ji poudarja red in disciplino v življenju. Sočasno je južni lunin vozel v znamenju tehtnice v 12. hiši, kar ji omogoča sprejemati pomembna spoznanja skozi sproščenost, meditacijo in stik s svojimi najlepšimi energijami. Tako ima rada harmonične odnose, v katere vstopa ognjevito, pod pokroviteljstvom planeta Marsa. Vseeno pa je v vseh odnosih precej praktična, saj ima to področje v znamenju bika, zato gleda tako na poslovne kot osebne odnose racionalno. Izjema so otroci, saj ima v peti hiši Kirona v znamenju ovna, kar ji daje občutljivost za stike z otroki, lahko celo pretirano reagiranje za vsako malenkost.
Kiron je notranji zdravilec, ki pa ji tudi v igralstvu in umetnosti pomaga ponotranjiti različne vloge in energije na način, ki jo popolnoma prevzame. Pri tem ji pomaga še Neptun v prvi hiši v znamenju škorpijona, s katerim lahko instinktivno začuti globino in doživljanje vloge ter tudi okolja. Pri tem jo podpira točka sreče, da ji je to v veselje in ji prinaša večje rezultate.

Sprejetost oziroma predvsem odzivnost v javnem življenju ji dajeta Pluton in Uran v 11. hiši v znamenju praktične device. To pomeni, da ima rada ekstravaganco in je vedno pripravljena na zanimivosti v življenju, da pa lahko ljudje precej reagirajo na njeno pojavo in dejanja v javnosti. Ker ima v 11. hiši tudi Jupitra prav tako v znamenju device, zna sprejemanje javnosti dobro preusmeriti v svoj posel. Pri tem ji pomaga Luna na najvišji točki njene karte, ki ji v znamenju leva daje poseben sij in stik z lepoto ter ponosom, ki ga nosi v sebi.

Kaj ji prinaša leto 2020?

2020 je leto Lune, podpore za vsa znamenja v raku in ji je prineslo precej podpore tujine in javnosti ter osebno preobrazbo. Jeseni se ji bodo odpirale nove komunikacijske poti in krajša potovanje ter se bo začelo bolj pestro obdobje zanjo. Do konca leta 2021 se ji bodo vzpostavili novi temelji za kariero in bivanje.

Odlični datumi: 9.–17. 11. 2020, 19. 11. 2020, 21. 11. 2020, 8.–19. 1. 20201, 12. 2. 2021, 25. 4. 2021

Pazljivo: 6. 10. 2020, 10.–26. 12. 2020, 21. 2. 2021, 5. 4. 2021

Astroportret Tanje Ribič
Foto: an

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.