Dobra karma
Zvezde

Ne glede na to, kaj se o njemu piše, je Goranu Dragiću tijina naklonjena

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Slavni športnik Goran Dragić je sicer praktičen bik, z obema nogama varno na tleh, toda ...

Goran Dragić
Foto: Promo foto

Z njegovimi astrološkimi podatki se je razkrilo, da ima še do 25. 8. 2022 progresirano Luno v znamenju raka in da takrat konec avgusta prestopi v znamenje uspešnega leva. Kaj to pomeni? Progresirana Luna kaže na notranje in posledično zunanje čustvene zaplete in v znamenju raka je najbolj občutljiva za krivico, nepoštenost in predvsem nesigurnost v odnosih. Tako bo Goran prisiljen še do skoraj konca avgusta prihodnje leto čustveno biti bolj senzibilen in tudi dramatičen kot navadno.

Pri tem ga na srečo ščiti njegovo res zemeljsko Sonce, ki v znamenju bika pazi na pozornost na vse njemu pomembne stvari. Ker je njegovo Sonce v znamenju bika, je Goran precej preudaren, zamišljen in tudi počasen v nekaterih pogledih. Na srečo ima Merkurja v znamenju ovna skupaj s severnim luninim vozlom v znamenju bika. To mu daje veliko hitrejši preboj v mislih in na terenu, saj odreagira takoj in brez razmisleka, še posebej, ker ima v znamenju ovna še Luno, ki ga energijsko in čustveno podkuri, da se hitro loti vseh svojih težav. Severni lunin vozel kaže na njegovo sposobnost materializacije, čeprav bi bilo nujno, da si dovoli tudi malo ugodja in podpore bližnjih.

Njegovo Sonce je nasproti njegovemu Plutonu in južnemu karmičnemu vozlu, oba v znamenju škorpijona, kar kaže na to, da se je treba glede tega samo sprostiti in si dovoliti, da se vse stare čustvene navezave samo očistijo, in zgodil se bo pravi mali preboj v dobro.

Njegova komunikacija prinaša vztrajnost, sproščenost pa tudi ljubečo naklonjenost, na trenutke bi lahko celo materializiral skozi besede, saj ima v dvojčkih črno luno, Lilith, in čisto zraven Venero ter naravnega zdravilca Kirona, s katerim lahko pomaga marsikomu pri sprostitvi njihovih frustracij v pogovoru in skozi razvoj oz. sledenje po svoji duši.

Tujina mu je naklonjena, ne glede na to, kaj se o njem piše. S Saturnom in Uranom v strelcu je sočasno ekstravaganten in prisiljen slediti določenim sistemom, kar mu vedno ne ustreza.Tako mu bo prihodnje leto tujina precej pomembna, tudi zato, ker se mu bodo hitro odpirale nenavadne priložnosti, s katerimi bo izpolnil svoja skrita zadoščenja.

S kariero je lahko zadovoljen in sproščen, saj ima na tem področju Marsa in Neptuna, kar pomeni, da redno preverja svoje meje in se z Neptunom uči zaupati tisto, kar ni vedno vidno. Pri tem ga podpira njegov Jupiter, ki ga ima skritega v znamenju rib.

Odlični datumi za njega: 5.–6. 1. 2022, 18. 1. 2022, 21.–23. 1. 2022, 4. 2. 2022, 6. 3. 2022, 10. 3. 2022, 29. 3. 2022, 3. 4. 2022, 27. 4. 2022, 28., 29. 5. 2022, 18. 6. 2022, 30. 7. 2022, 16. 8. 2022, 12. 9. 2022

Pazljivo: 3. 1. 2022, 6. 2. 2022, 24.–25. 4. 2022, 13. 6. 2022

Goran Dragić - astroportret
Foto: an

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si