Dobra karma
Zvezde

Od Hribarja boste dobili le, kar bo on želel, a še tega ne takoj

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Priljubljeni radijec Sašo Hribar je rojen 19. marca 1960, ko so bili planeti postavljeni zelo zanimivo ...

Oddajo bo delal še iz groba, pravi Sašo Hribar
Foto: Mateja Jordovič Potočnik / Revija Zarja Jana

Sašo Hribar je čustvena riba po horoskopu in klepetav dvojček v ascendentu. Na prvi pogled boste bolj vi opazovani kot on in od njega boste dobili samo to, kar bo on želel, pa še tega ne takoj.

V sebi ima močno kreativno silo, ki se mu sproži ob komunikaciji in ga ohranja živega ter daje njegovemu življenju smisel. Njegova karmična os je namreč zelo povezana s Soncem in Merkurjem v ribah v 11. hiši, hiši stikov z javnostjo, prijateljev, znancev, usmerjena pa je v njegovo peto hišo, na področje kreativnosti, kjer ima Luno v devici in poleg nje severni Lunin vozel. Ta postavitev Sonca in Lune v opoziciji kaže na pomembnost mame in očeta v njegovem življenju, pri čemer je bil oče bolj oddaljena figura, medtem ko je mama delovala hladno, a sočasno tudi skrbno in zdravilno za Saša.

Za njegovo psihofizično počutje je izjemno pomembno, kaj počne, saj je Neptun, vladar njegovega sončnega znamenja rib, nameščen v šesti hiši, hiši zdravja in služenja svetu. Če se Sašo čuti konstruktivnega, potrebnega svetu, potem je njegovo fizično in psihično počutje stabilno in je poln volje ter idej, v nasprotnem primeru pa čuti vse pritiske okolja in išče umik od dolgočasnega vsakdana, v katerem ni mesta zanj. Izjemna empatija, razumevanje in inteligenca sta mu tako hkrati največje darilo, pa tudi pokora, saj teh zaznavanj ne more izklopiti tam.

Do ljudi je optimističen in imajo ga radi, saj mu daje Jupiter podporo v sedmi hiši, hiši odnosov. Jupiter je sicer v znamenju kozoroga, kar kaže na to, da ima Sašo rad prizemljene in stabilne ljudi.

V življenju je moral Sašo spremeniti svoje osnovne temelje, lahko tudi večkrat, saj ima Plutona v devici in Urana v levu, oboje v četrti hiši, kar kaže na nemir in nestrpnost doma ter na popolno prenovo temeljev življenja. Oba planeta podpirata spreminjanje in nemirnega duha, ki se ne more sprostiti, dokler ne doseže svojega namena. 

Ima močno 10. hišo, hišo uspeha in kariere, kjer so tako Mars in Venera v svobodnem vodnarju ter Kiron, občutljiva energija perfekcionizma, ki ga vodi v to, da je redko zadovoljen s sabo.

Zanimivo pri njegovi astrološki karti je, da rad dela za ljudi, a ga hkrati ljudje tudi najbolj utrudijo. Zato se rad drži zase oziroma se druži s tistimi prijatelji, ki ga res razumejo. 

Saturn v osmi hiši v znamenju kozoroga mu pomaga, da se regenerira skozi red in ureditev temeljev, težje pa se zaradi tega čustveno sprosti.

SasoHribarastrokarta.png
Sašo Hribar Astroportret
andreja novak

Kaj mu prinaša leto 2020?

Leto 2020 ga podpira pri regeneraciji in sproščenosti ter mu daje podporo v materialnih dobrinah. Saturn v vodnarju bo do 7. marca 2023 prehajal njegovo 10. hišo kariere, kar pomeni, da bo revitaliziral nekatera svoja najboljša dela in dosegel večji poslovni status. 

Odlični datumi zanj: 8. 5. 2002, 7. 6. 2020, 10. 6. 2020, 2. 7. 2020, 13. 8. 2020, 9. 9. 2020, 28. 9. 2020, 15.–19. 10. 2020, 27. 10. 2020, 18.–23. 11. 2020, 14. 12. 2020

Pazljivo: 20. 7. 2020


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si