Dobra karma
Zvezde

Prevarana ob plačilih se Špela Grošelj uči zaupati pravim ljudem

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Špela Grošelj je nenavadna kozoroginja, ki ima ogromno energije, saj je njeno Sonce povezano z Jupitrom. Tako jo usoda podpira v optimizmu, sproščenosti in sijaju, ki je viden na zunaj.

Špela Grošelj
Foto: rz

Na prvi stik je bojevita in uporna, zato lahko preživi v svetu ljubosumja in opravljanja, saj njena črna luna v znamenju ovna ne odneha in jo opazke ter negativni vplivi vodijo v izboljšanje sebe, to energijo zna preusmeriti v koristno zase, da vztraja v tem, kar si želi.  

Zanimivo kombinacijo notranje topline, občutljivosti in kreativnost ter zunanje samozavesti ji daje povezava notranje Lune v raku in zunanjega Jupitra, ki oba podpreta Sonce, njeno osebnost in bistvo življenja. Ko je zadovoljna s sabo in življenjem, ji ta kombinacija dobro služi, ob nezadovoljstvu pa lahko to vpliva na njeno povečanje telesne teže.   

Globoko čustvenost ji poleg Lune v raku dajeta Venera in Mars v ribah, ki ji omogočata popoln užitek v vodi, kjer je sproščena in se hitro regenerira.

Najmočnejše karmične energije jo aktivirajo v znamenju strastnega škorpijona, kjer ima južni karmični vozel, Saturna in Plutona, kar kaže na njeno močno intuicijo, ki ji mora slediti za vsako ceno, saj s tem pridobiva moč za uresničitev svojega poslanstva.

Njena kreativnost jo vodi v čisto svojo realizacijo, kjer se uči materializirati vse potrebe za svoje življenje. To kaže njen severni karmični vozel v znamenju bika, ki pa ima zraven sebe Kirona – globoko rano življenja, ki je v znamenju dvojčkov. To kaže na njeno preveliko zaupljivost in to, da je bila nekajkrat prevarana pri delitvi premoženja ali ob plačilih ter da je njena naloga, da se nauči hitro razmišljati ter opazovati ljudi okrog sebe, preden jim popolnoma zaupa.

Dobro voljo in strast do življenja ter nastopov ji dajeta Uran ter Merkur v znamenju pozitivnega strelca, ki jo vodita z optimizmom skozi vse ovire življenja in jo usmerjata v pozitivno smer razmišljanja ter kreiranja idej. Njene ideje so v določenih pogledih lahko genialne in lahko iz njih pridobi pravo bogastvo, če bo le sledila praktični intuiciji, ki jo zraven obeh daje Neptun v znamenju hladnega kozoroga. 

Spela Groselj.jpg
Špela Grošelj astroportret
an

Kaj ji prinaša prihodnost?

Leto 2020 ji je okrepilo dobro počutje doma in čedalje bolj se zaveda, kaj si res želi od življenja. Čutenje se ji je v tem obdobju okrepilo, prav tako si je nabrala kreativne moči za nove projekte, ki bodo kmalu prišli na plan. Do konca leta 2021 bo imela nove dosežke v karieri in jo bodo precej iskali ljudje in mediji in leto 2021 ji bo precej bolj naklonjeno v podpori dobrih energij ter strasti do življenja.

Odlični datumi za njo: 1. 8.–31. 10. 2020, 26. 8.–5. 9. 2020, 11.–16. 9. 2020, 13.–25. 11. 2020, 27. 11. 2020, 20. 12. 2020, 23. 12. 2020, 18. 1. 2021, 2. 2. 2021, 25. 2.–28. 2. 2021, 3. 8. 2021

Pazljivo: 14. 9.–12. 10. 2020, 3. 12. 2020, 8. 2. 2021


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.