Zvezde

Razkrito: lepa žena Giannija Rijavca v sebi nosi dar naravne zdravilke

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Subtilna slikarka in prevajalka občutkov globine strasti Patricija Simonič Rijavec je rojena 4. marca 1979, iz astrološke karte pa sevajo vse njene lepe, skorajda nezemeljske lastnosti.

Patricija Simonič in Gianni Rijavec
Foto: Matjaž Prešeren

Kakšna je?
Riba po horoskopu in dvojček v ascendentu nosi v sebi prepletanje čustvene vode in zračnega načina razmišljanja ter komuniciranja z zelo zanimivimi dodatki ognja, ki ji pomaga vztrajati v poslanstvu.
Na prvi pogled je Patricija krhka in mogoče celo mistična oseba, saj ji ženski, mehki planeti dajejo posebno avro, sij, ki ni tipičen za Slovenijo.
S prazno prvo hišo se nikoli ne postavlja v prve vrste ali zahteva kaj, kar pa ne pomeni, da ni samozavestna. Ni takšna, da bi si želela gnečo in reflektorje vedno usmerjene k sebi.
Površen opazovalec bi jo lahko imel za preobčutljivo, saj se v družbi lahko pokaže meglen in senzibilen Neptun v šesti hiši, ki ji daje podporo za slikarstvo, v druženju pa lahko povzroči, da postane preobčutljiva za energije okolice, in to lahko celo poslabša njeno fizično počutje in zdravstveno stanje. Na srečo ima pri tem Uran v škorpijonu, ki jo lahko na hitro aktivira za ideje, da zavzame svoje stališče, ki je po navadi usmerjeno v dobrobit zemlje, živali, človeštva.
Zanimivo, da ima v hiši prijateljev in druženja tudi občutljivega Kirona, karmično rano, ki naj bi se skozi življenje po naravni poti sprostil in postal naravni zdravilec, pomočnik za druge. Zato se njena umetnost dotakne ljudi globlje, bolj intimno, kot so to vajeni.

Patricija Simonič
Patricija deluje usmerjeno v dobrobit zemlje, živali, človeštva.
Adriana Pisk

V drugi hiši ji vlada Jupiter v raku, ki ji daje moč in podporo razumevanju čustev, družine in varnosti ter skozi to prihajajo materialne dobrine. Jupiter se direktno spogleduje z njeno Venero v vodnarju v deveti hiši, kar pomeni, da sta dva najsrečnejša planeta močno povezana in je velika verjetnost, da bo največje blagostanje doživela z umetnostjo, predstavljeno v tujini. Oba pa s svojo močjo in neustrašnostjo podpreta Pluton v peti hiši, ki kaže na neustavljivo moč ustvarjanja. Pluton v tem položaju kaže na njeno neustrašnost, notranjo moč in prebojnost njene umetnosti, ko bo dovolila vstopiti v ta svet ustvarjalne neprilagojenosti in unikatnosti. Da bo zmogla, ni nobenega dvoma. Pluton ji daje dober instinkt, Luna v 12. hiši v biku pa dobro intuicijo in vnaprejšnje uvide, da se podzavestno lahko vnaprej pripravi na izzive življenja. Zaradi tako postavljene lune je mogoče doživela kakšne večje materialne izgube.
Dom ji veliko pomeni in zaradi severnega vozla v četrti hiši se uči sprejemati to področje na novo in po svoje. Saturn, tudi v četrti hiši v znamenju device, pa jo prisili, da je vse v najlepšem redu, pospravljeno, urejeno in sistematično organizirano.

FOTO10_GIANNI & PATRICIJA.jpg
Lepotica se najbolj ujame s čutečimi in poglobljenimi moškimi.
Matjaž Prešeren

Sonce in Mars, oba v ribah v deseti hiši, kažeta na pomembnost kariere zanjo. V pomoč so ji predvsem moški in dva usodna moška sta ali bosta pripomogla k njenemu uspehu v karieri in napredovanju. Zato se tudi najbolj ujame s čutečimi in poglobljenimi moškimi, ne mara mačizma in nastopaštva. Na področju kariere ima tudi južni vozel, karmo, ki ji vedno daje občutek, da ve, kaj dela, in se zna v poslu dobro organizirati.
Merkur v ovnu ji v 11. hiši pomaga izpeljati stvari hitro in učinkovito in takšen je tudi njen način razmišljanja. Mogoče se kdaj prehitro zagovori, odreagira, saj jo ogenj, čustva aktivirajo v smer komuniciranja in hitrih spoznanj.

Patricija SImonič.png
Natalna karta
andreja novak

Kaj ji prinaša leto 2020?
Lunino leto ji bo okrepilo prepoznavnost na prvi pogled, okrepila se bo njena moč, kjerkoli se bo pojavila. Pomembni pa bodo tudi odnosi, ki ji bodo pomagali speljati nekatere dobre stvari zase, za dom in svoje poslanstvo.
Od junija bodo večje priložnosti za razstave in druga umetniška predstavljanja v tujini, tako da je smiselno, da se prijavi na različne natečaje ali se odzove na morebitna povabila.
Leto 2020 bo nekako pripravno leto za nekaj, kar jo čaka v letu 2021, in sicer bo daljše uspešno obdobje od 20. marca 2021, vsaj dvoletno obdobje polne aktivnosti in uspešne kreativnosti, ki ji bo postavila kariero na nove temelje.
Odlični datumi za njo: 11. 3. 2020, 22. 3. 2020, 9. 4. 2020, 22. 5. 2020, 19. 6. 2020, 2. 7. 2020, 20. 7. 2020, 2. 9. 2020, 12. 10. 2020, 25. 10.–6. 12. 2020,
Pazljivo: 5. 4. 2020, 4. 5. 2020, 20. 9. 2020, 27. 10. 2020, 17. 11. 2020Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.