Dobra karma
Zvezde

Ksenijina smrt še vedno boli. Sara: "Lubika, rada te imam."

Avtor: Aleš Rod

Čeprav je Ksenija Sešel Kmetijo zapustila kmalu, je na sotekmovalce med bivanjem na kmetiji ustvarila lep vtis. Ko so izvedeli, da je izgubila boj s težko boleznijo, so bili šokirani. Takole so nam izlili svojo bolečino ...

Ksenija Sešel se je poslovila v 36. letu življenja.
Foto: Aleš-Rod

Ko so izvedeli, da je izgubila boj s težko boleznijo, so bili šokirani. In še vedno jim spomin nanjo živi v njihovih srcih. Takole so nam tisti, ki so v šovu z njo vzpostavili prijateljske vezi, izlili svojo bolečino ...

Lucija Kolar- Nova.JPG
Lucija Kolar
Aleš-Rod

Lucija Kolar

"Moje srce noče dojeti in sprejeti novice, da nas je Ksenija zapustila. Nekako še vedno po tihem čakam njene besede: »Vse bo v redu, lubika moja,« kot mi je vedno rekla. Res sem se oddahnila, ker vem, da je končno svobodna. A si bom vseeno dovolila biti sebična in rekla, da me zelo boli, da jo je Gospod tako zgodaj poklical in vzel k sebi. Prezgodaj!"

Bojan Kermavner-Klop.JPG
Bojan Kermavner
Aleš-Rod

Bojan Kermavner

"Ob prerani smrti prvi teden izpadle sotekmovalke Ksenije njenim najbližjim izrekam sožalje. Z njo sem vzpostavil stik, kolikor mi je bilo pač dano, zgolj ob prihodu na planoto nad posestvom, prvi dan našega bežnega druženja. O Kseniji sem zaradi tega le v medijih zasledil, kar je sama želela povedati o sebi. Naj počiva v miru."

sara-rutar
Sara Rutar
POP TV

Sara Rutar

"S Ksenijo sva se na Kmetiji pogovarjali veliko tudi o osebnih stvareh, saj je tudi moja mama zbolela za rakom ter pozneje za to boleznijo umrla. Ravno zaradi tega sem Ksenijo še bolj občudovala pri tem, kako se je borila, s kakšno voljo. Res je bila borka. Žal se je prehitro poslovila, a verjamem, da ji je zdaj tam, kjerkoli že je, bolje."

tanja b.jpg
Tanjna Balabanič
POP TV

Tanja Balabanič

"Poznali sva se kratek čas, a sva si v tem času veliko zaupali in povedali. Že takrat sta me njena zgodba in njen pogum, ki ga je imela v očeh, čisto prevzela. Bravo, res je bila borka. Ostala mi bo v lepem spominu. Pogrešala bom njena sporočila. Lubika, pogrešam te, lubika, rada te imam."

marjana žalostna.jpg
Marjana Povše
POP TV

Marjana Povše

"Njena smrt me je zelo pretresla. Ob zadnjem stiku z njo sem začutila, da je utrujena, čeprav tega ni želela pokazati. Lepe spomine imam nanjo. Včeraj, ko sem šla na balkon in se zazrla v nebo, sem na nebu iskala najbolj sijočo zvezdo, tisto, ki najbolj žari, tam je Ksenija. Saj je tudi sama dobesedno žarela v vsej svoji notranji in zunanji lepoti. Kako kruta je usoda, da nam jemlje tako mlade ljudi."

klobasa
Brata Klobasa
POP TV

Brata Klobasa

"Ksenija nama bo ostala v spominu kot velika borka in pozitivna oseba, ki je ljubila življenje. Žal ji boj ni uspel. Želiva ji, da počiva v miru."

Danijel Frigelj.jpg
Danijel Frigelj
pop

Danijel Frigelj
"S Ksenijo sva se slišala tudi po Kmetiji. Ravno, ko sem jo klical, je rekla, da gre v Ljubljano, ker so ji našli bunkico. Nad mojo kajžico je bila tako navdušena, da je želela, da bi tudi zanjo naredil takšno. Bila je pozitivna in srčna oseba. Res mi je žal, da je ni več med nami. Lepo se je bilo pogovarjati z njo. Borila se je do konca."

Adrijana Štribl.jpg
Adrijana Štribl
POP TV

Adrijana Štribl

"S Ksenijo sva bili po tem, ko sem Kmetijo zapustila, vseskozi na vezi. Že ko sem izvedela, da je v komi, tega nisem mogla verjeti. Ko sem izvedela, da je umrla, je bil šok. Izgubili smo nasmejano, pozitivno in iskreno osebo. Še zdaj komaj verjamem."