Dobra karma
Zvezde

Mark Žitnik Strle tokrat pod drobnogledom astrologinje

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Poslovnež, voditelj, life - coach in novinar je rojen 21. februarja 1976. In ta datum o njemu razkriva marsikaj ...

Mark Žitnik Strle
Foto: dk

Kakšen je?

Mark Žitnik s svojo življenjsko energijo pritegne vsakogar. Riba po horoskopu in oven v ascendentu lahko hkrati prisluhne človeku in ga razume v dno duše, po drugi strani pa je strastno aktiven pri stvareh, v katere verjame in mu veliko pomenijo. Ves čas doživlja nihanja, saj se v njem izmenjujeta ogenj in voda, zato potrebuje trenutke odmaknjenosti, v katerih se poveže s svojo dušo, ki ga vodi in pravočasno ustavi pri stvareh, ki bi mu škodovale.

Kadar je na pravi dušni poti, čuti popolno podporo, za kar poskrbi Jupiter v ovnu v 12. hiši, ki kaže na podzavesten stik z dušo. Da ga energije ne pustijo pri miru in mora ves čas sodelovati z njimi, pa poskrbi Kiron v 12. hiši v ovnu, skoraj na ascendentu, točki rojstva. To kaže na to, da je občutljiv za vse, kar se dogaja okrog njega, in da se velikokrat odzove že prej, preden se stvari zakomplicirajo. Da se ne vda v usodo, temveč se upre in se dogovori z življenjem tako, kot on hoče, poskrbi črna Luna v 12. hiši, ki pa se aktivira samo, če je res nujno.

Na prvi pogled si mogoče ljudje o njem ustvarijo napačno mnenje, saj ima v prvi hiši, hiši prvih stikov in pogleda, južni Lunin vozel. Ta kaže na to, da Mark zelo vpliva na prvi stik, ki je povezan z njegovo karmično preteklostjo, zato ga redkokdo res razume in pozna, na kar pa se je Mark že navadil.

Da je deloven in praktičen pri vseh materialnih dobrinah, poskrbi Mars, ki je v znamenju dvojčkov, zato mu gre komunikacija odlično in ima rad stvari, ki ga čustveno ne obremenijo, temveč mu dajo miselno in fizično svobodo.

Ker ima v sedmi hiši, hiši odnosov, severni Lunin vozel in Luno v škorpijonu, globoko doživlja vse odnose in se tudi zna prilagoditi ter dojeti vsakega posameznika v njegovo globino. Zaradi Urana tudi v sedmi hiši pa ima rad nepredvidljive, nenavadne in zanimive odnose ter razume ekstravaganco in posebnosti vsakega partnerja, osebnega in poslovnega.

Tudi sicer so mu odnosi zelo pomembni, saj ima sonce v 11. hiši, kar kaže na to, da so mu prijatelji pomembni, prav tako ima moč ustvarjanja v družbi.

Rad ima družino in bi naredil vse, kar je potrebno, da so vsi srečni, zato velikokrat raje zadrži svojo občutljivost, da ne zmoti domačih. Hitro se uči na napakah, saj mu je hudo, da bi kdo zaradi njega trpel. Za to je kriv Saturn v raku, ki ga ima v četrti hiši, hiši doma in temeljev ter družinskega življenja. To kaže na karmična bremena v povezavi z družino, ki jih mora premagati, da lahko sproščeno živi svoje življenje.

V osmi hiši, hiši dediščine, denarja »iz neba«, seksualnosti in ezoterika, pa ima Neptuna v znamenju strelca, kar poglobi njegovo dojemanje, strastno sprejemanje idej in na splošno sodelovanje z življenjem.

Ima dobro, sproščeno filozofijo življenja, saj ima čisto na MC, vrhu svoje karte, točko sreče, kar pomeni, da ima občutek, da ga sreča spremlja, kar je tudi res, saj ima zraven še Venero in Merkur v vodnarju, ki mu daje dobro trgovsko žilico.

Zanimivo pa je, da mu je Venera, ki se je postavila med Merkur in Sonce, določila način doživljanja ljubezni življenja.

Vsako potovanje v tujino mu pomeni izobraževanje, še posebej potovanja v tuje in eksotične dežele, kjer se lahko popolnoma sprosti in doživi drugačen način razmišljanja.

Mark Zitnik.jpg
Mark Žitnik astrološka karta
Andreja Novak

Kaj mu prinaša leto 2020?

Polna luna 9. 4. mu je najbolj okrepila kariero in napredovanje v poslovnem smislu. Mogoče bo okrepil komunikacijo ali pa se uprl neupravičenim pritiskom nase, saj mu bo Mars na Merkurju dal moči, pa tudi odvzel potrpežljivost za stvari, ki niso prav postavljene. Dobre ideje se bodo začele lepo in tekoče uresničevati, da se bo lahko bolj posvetil tistim tematikam življenja, ki jih je do zdaj pogrešal.

Leto 2020 ga na splošno podpre v doživljanju družinskega življenja. Saturn, ki bo skozi znamenje vodnarja prehajal do leta 2023, pa mu bo aktiviral poslovnost in kariero na novo, zavidljivo raven.

Odlični datumi zanj:  16. 4. 2020, 6. 5. 2020, 22. 5. 2020, 5. 6. 2020, 11. 6. 2020, 25. 6. 2020, 11. 7. 2020, 11. 11. 2020, 22. 11. 2020, 6. 12. 2020, 14. 12. 2020

Pazljivo: 15. 4. 2020, 4. 5. 2020, 9. 5.–14. 5. 2020, 9. 7. 2020, 10. 8. 2020, 29. 8. 2020, 29. 10. 2020, 16. 12. 2020.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si