Dobra karma
Zvezde

Erika Žnidaršič resnico tudi prikroji, le da vsem ustreza

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Priljubljena voditeljica je rojena 18. 8. 1977 - lev po horoskopu in prav tako lev v ascendentu, saj je njeno Sonce v 12. hiši čisto blizu ascendenta – točke rojstva.

Erika Žnidaršič
Foto: žiga culiberg

Kakšna je?

Na prvi pogled je Erika zelo nevtralna in trezna oseba, ki se ne vpleta, dokler ji ni popolnoma jasno, kaj se dogaja, in dokler ni prepričana, da je njeno vpletanje smiselno.

Njeni glavni vrlini sta praktično razmišljanje in strastno komuniciranje, kar je tudi od nekdaj osnova njenega dela, ne glede na to, kje in kakšno zaposlitev ima.
Merkur v devici v drugi hiši namreč kaže na pridobivanje materialnih dobrin z inteligenco, praktičnostjo in komunikacijo, kar potrdi še Mars v dvojčkih v 10. hiši, hiši kariere in vpliva navzven.

Ker pa sta v 2. hiši poleg Merkurja tudi Luna in Pluton, to na trenutke (ali obdobja) malo popestri njeno življenje tako, da mora biti zelo previdna, da ne predvideva napačno in da se ne odzove na manipulacijo iz okolja. Luna, in še to v tehtnici, si namreč želi, da bi se vsi dobro razumeli in zato lahko kdaj zgodbo ali resnico prikroji zato, da bi vsem ustrezala. To še pospešujeta Kiron (rana življenja) in južni vozel (karma življenja) v 9. hiši – hiši filozofije, učenja in daljših potovanj. Erika je namreč izjemno občutljiva za to, kako poteka in kam vodi njeno življenje. Izobraževanje ji je bilo sicer zanimivo, vendar je hitro prepoznala vzorce, in če ni še po svoje iskala virov učenja, ji je bil izobraževalni sistem precej dolgočasen. Potovanja jo spomnijo na različne dele nje same in na različne vrednote življenja, zato je po vsakem potovanju pomirjena s sabo, pa tudi bolj jasno usmerjena v to, kaj si želi.

Erika Žnidaršič
Erika Žnidaršič
Miran Juršič

Severni vozel v 3. hiši, hiši komunikacije, bratov in sester ter kratkih potovanj, kaže na to, da se Erika v tem življenju uči izraziti sebe in se postaviti zase na čisto osebni, bazni ravni. Tukaj ima tudi Urana v škorpijonu, kar pomeni, da takrat, ko je v dobri koži, dobiva redno ustvarjalne, genialne prebliske, ki zaženejo njeno delo čisto v drugo smer.

Sonce in Merkur sta skrita v 12. hiši, hiši nezavednega, zato je za njo izjemno pomembno, da ne glede na okoliščine in njihovo pomembnost vedno izraža svojo resnico in s tem ohrani svojo integriteto ter smisel življenja.

Doma ima rada mir in potrebuje urejen in čist dom, da se dobro počuti. Ustrezal bi ji tudi dom ob morju oz. ob vodi, saj ima v 4. hiši, hiši doma, Neptuna, vladarja vodovja in sprostitve.

Prek druženja z ljudmi si ustvarja tudi kariero, saj jo Jupiter, največji pozitivni vpliv, podpira pri združevanju interesov in pri tem, da lahko dela prijateljsko in s podporo ljudi, ki verjamejo vanjo.
Za osebno življenje pa potrebuje prijateljice, žensko družbo, ki jo bo razumela in s katero se bo lahko pogovarjala o čustvih in družini ter sprostila, ne da bi bilo treba karkoli razmišljati in tehtati. Venera v raku ji tudi daje izrazito ženstven stil, ki ga še okrepi Luna v tehtnici.

ErikaZnidarsic.png
Natalna karta Erike Žnidaršič
Andreja Novak

Kaj ji prinaša leto 2020?

Lunino leto ji bo okrepilo žensko družbo, stike s prijatelji in javnostjo ter sočasno prineslo še več potovanj, povezanih s službo ali raziskovalnim delom. Okrepile se bodo njene materialne dobrine in več časa bo posvetila urejevanju in negi telesa ter doma.

Odlični datumi zanjo: 20. 2. 2020, 24. 3.–22. 4. 2020, 25. 5.–30. 8. 2020, 27. 9. 2020, 12. 10. 2020, 16. 11.–14. 12. 2020

Pazljivo: 3. 3. 2020, 24. 3. 2020, 11. 4. 2020, 24. 7. 2020, 26. 10. 2020, 17. 11. 2020


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.