Zvezde

Konec skrivanja: Čuk Miha zaljubljen v 12 let starejšo lepotico

Avtor: Sonja Javornik

Najmlajši član skupine Čuki Miha Novak je pred oboževalkami dolgo uspešno skrival, da je njegovo srce oddano. Zdaj pa je jasno: Miha je srečno zaljubljen je v voditeljico Mino Pal, ki na TV3 vodi oddajo Mini minini nasveti.

miha novak in pia mal
Foto: Facebook

»Mino sem spremljal po televiziji, že preden sem jo osebno poznal. Tako da sem kar veliko vedel o njej pred prvim srečanjem. Seveda nikoli nisem niti pomislil na to, da bova kdaj par. Ironično sem prej poznal njenega očeta. Bila sva namreč sodelavca na šoli. Minin oče je učitelj telovadbe, jaz pa sem delal v tamkajšnjem vrtcu,« nam je zaupal glasbenik, ki je Mino osebno spoznal na oddaji Ena po domače, ki jo je vodila.

Image-1.jpeg
Miha in Mina si želita tudi skupnega otroka.
pr

»Ona je tista, ki me je prvič predstavila javnosti kot novega člana Čukov. Takoj se mi je zdela super punca, energična, vedno nasmejana in dobre volje, kar me je zelo pritegnilo. Ker je starejša od mene (razlika med njima je 12 let, op. a.) in ima hčerko, sem bil prepričan, da je ne bi zanimal. Po več srečanjih na televiziji pa sva se spoprijateljila. Postala sva dobra prijatelja in se začela družiti. Večkrat sva šla skupaj na kavo ali se skupaj peljala v Ljubljano. Veliko sva se pogovarjala in se zbližala,« opisuje Miha začetke njune ljubezni.

image001.jpg
Miha, Mina in njena hči so srečna družinica.
pr

Leta niso ovira

Zaradi razlike v letih je imela Mina sprva precej pomislekov, medtem ko je Miha verjel, da to nikakor ne more biti ovira, če se imata rada. »Vem, da leta sploh niso pomembna in je pomembno, kdo si, kaj pričakuješ od življenja in kakšne so tvoje prioritete. Vsekakor je družina na prvem mestu oziroma si pri meni prvo mesto delita družina in glasba. Zdaj sva skupaj že kar nekaj časa in se odlično razumeva. Postali smo lepa in sproščena družina in tudi z njeno hčerko Leilo se odlično razumem. Tukaj malce zaslug pripisujem tudi svoji izobrazbi, kajti Minina hčerka me res obožuje in me ima zelo rada. Včasih se mi celo zdi, da mi postaja malce podobna. Zelo rada se šaliva, smejiva, pojeva, igrava klavir in zganjava norčije,« pravi Miha, ki je gotovo tudi zaradi tega, ker je mlajši, še toliko bolj navdušen nad igranjem z deklico.

IMG_0055.jpeg
Mina v akciji
pr

Vezni člen je Jože

Zanimivo je, da je šef Čukov z Mino poslovno povezan, saj je producent njene oddaje. Zato je seveda Miha Jožetu kmalu zaupal svojo ljubezensko izbiro. »Najprej mi ni verjel, bil je prepričan, da se šalim. Zdaj smo večkrat skupaj na skupnih dogodkih ali pri delu. Včasih me Mina spremlja na kakšnem špilu ali pa se ji jaz pridružim na snemanjih oddaj. Veliko časa smo skupaj in se čedalje bolje poznamo, skupaj smo dobra ekipa.«

Mina pravi, da se je njuna zveza začela s kavo, potem pa sta šla v kino, na večerjo. »Lahko rečem, da sva kmalu postala nerazdružljiva. Skupaj se imava super, dobro se poznava in imava zelo iskren odnos,« pravi voditeljica, ki je šele po tem, ko je videla, da je Miha resnično vzljubil njeno hčer, spustila vse zavore in se predala ljubezenskim čarom. Seveda pa si oba želita, da bi se družinica še povečala, tako da že razmišljata tudi o skupnem otroku.