Dobra karma
Zvezde

'Vraževerna je in tudi izjemno previdna,' o Jasni Kuljaj razkriva astrologinja

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Naša priljubljena zvezdnica Jasna Kuljaj je rojena 15. decembra 1981. In kaj so ji v zibko položile rojenice?

jasna kuljaj
Foto: rz

Strelka po horoskopu in dvojček v podznaku je Jasna komunikativna in sproščena, a ognjevita sogovornica. Ker je njeno Sonce v sedmi hiši, področju osebnih in poslovnih odnosov, so zato zanjo ljudje okoli nje zelo pomembni. Mogoče je glede odnosov na trenutke malo zmedena, saj ima Neptun postavljen med Sonce in Merkur, kar pomeni, da močno čuti dogajanje v drugih ljudeh in okolici, kar jo lahko zmoti pri osredotočenosti in jasnem razmišljanju ter komuniciranju.

Ker ima tudi Luno v znamenju ognja – levu, je dinamična in mogoče tudi prehitro reaktivna na čustva v bližini. Ker je njena Luna v četrti hiši, področju njenega doma, si želi Jasna lep in luksuzen dom, v katerem je ona kraljica.

Njena notranja moč in magnetizem sta neizmerna, a hkrati je tudi stroga do sebe. V peti hiši, na področju kreativnosti, sreče, otrok in ljubimcev, ima namreč tako Mars v znamenju device kot Saturn in Pluton v znamenju tehtnice in povezan Jupiter v škorpijonu, ki ji daje moč v službi in pri dobrem počutju. Tako ima o sebi občutek resnične moči, predanosti delu, sistematičnosti in urejenosti, za kar ni nujno, da je vedno vidno navzven. Zaradi Plutona ima v sebi močan privlak, ki ji daje možnosti zabavanja ljudi in vpliva na njihovo počutje. Hkrati želi rezultate, saj je njen Mars v devici natančen in vztrajen. To pomeni, da zna včasih zatežiti za malenkosti in zagreniti bližnje sodelavce.
Njena Venera je v vodnarju, področju filozofije, izobraževanja in tudi potovanj ali selitve v tujino, kar kaže na to, da se poigrava z mislijo o selitvi ali spremembi načina življenja. Ima občutek, da je rojena pod srečno zvezdo, kar ji potrjuje tudi točka sreče na vrhu njene karte v vodnarju. Ta del se bo še posebej aktiviral v letu 2021, ko bo Jasna dobila nove priložnosti za zanimive projekte, lahko tudi v tujini. Okrepil se ji bo interes za bolj avanturistične zadeve, za dejavnosti, ki bodo imele tudi dobrodelno noto in bodo pomagale ljudem pri razvoju ali življenju.

Zanimiv je Jasnin stik z energijami oz. nevidnim svetom, ki se ga lahko zaveda, lahko pa ima samo nenavadne izkušnje ob nekaterih dogodkih. Njen južni karmični vozel je namreč v njeni osmi hiši, kjer je področje stika z energijami, ezoteriko in seksualnostjo. To pomeni, da je že prišla na ta svet z zavedanjem tega in da se uči materializirati stvari po svoje, kar kaže Severni lunin vozel v drugi hiši, hiši obilja in materialnosti. Zato ne more slediti tradicionalnim potem, temveč mora v službi in v vsem, kar je povezano z materialnostjo, slediti svoji poti.

To kažejo tudi planeti v njeni šesti hiši, na področju služenja svetu, kjer ima Uran in črno luno v znamenju strelca. Oba ji dajeta gorivo za uporništvo, nenavadnost in ekstravaganco, da se ne more ukloniti splošnim pravilom, če jo omejujejo.
Njen Kiron, rana življenja, v znamenju bika v 12. hiši, na področju podzavesti in stika z dušo, pa kaže, da je res izjemno previdna in tudi vraževerna ter da čutno sledi svoji integriteti in si želi nekakšne potrditve, ki pa jo lahko dobi samo z meditacijo.

Odlični datumi za njo: 7. 3. 2021, 11. 3. 2021, 14. 3. 2021, 23. 3. 2021, 10. 4. 2021, 12. 5. 2021, 23. 5. 2021, 4. 6. 2021, 13. 6. 2021, 4. 7. 2021, 6. 7. 2021, 14. 7. 2021, 10. 8. 2021, 12. 9. 2021, 20. 11. 2021, 14. 12. 2021, 27. 12. 2021

Pazljivo: 10.,11. 3. 2021, 23. 3. 2021, 31. 3. 2021, 11. 8. 2021, 25. 8. 2021, 25. 11. 2021, 7. 12. 2021

Astroportret Jasna Kuljaj
Foto: an

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si