Dobra karma
Zvezde

Kaj razkriva rojstna karta Janeza Janše, ki je 17. septembra postal dvainšestdesetletnik

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Astrološka karta našega predsednika v sebi nosi veliko lastnosti, ki mu jih na prvi pogled ne bi pripisali.

Želi dobro življenje in je za to pripravljen narediti vse.
Foto: dk

Kakšen je?

Kot devica po horoskopu in strelec v ascendentu je Janez Janša navidezno hladen, preračunljiv, zemeljski in praktičen, a v sebi nosi ogenj, ki v dobro zagori takrat, ko se počuti varnega, ali v reakciji takrat, ko se počuti ranljivega in napadenega.

Saturn v prvi hiši mu daje še dodatno samonadzor in premišljenost, s katero nastopa in z njo prepriča javnost. Zato je zanj pomembno, da je urejen in da ima vse vidike pod nadzorom, da je miren.

Celotna njegova karta kaže na močno usmerjenost v javnost, kjer se mu energije aktivirajo. Svojo službo kot služenje svetu opravlja s svojo voljo Marsa, ki ga ima v 6. hiši v biku, kar pomeni, da ne popušča, dokler ne doseže svojih rezultatov. Mars v biku ne prenese ugovarjanja in nesoglasja. Želi dobro življenje in je za to pripravljen narediti vse.

Najmočnejša povezava njegovega Marsa je s Plutonom v devici v 9. hiši, hiši filozofije, potovanj, izobraževanj. Ker je Pluton predstavnik podzavesti in podtalnih sil, nakazuje v astrološki karti mesto, ki ga osebnost mora transformirati skozi svoje življenje. Poleg Plutona ima v svoji filozofiji življenja Merkur in Venero, oba v devici, kar kaže na to, da mu ni težko skomunicirati stvari tako, da doseže svoje cilje in da so mu ženske naklonjene na vseh daljših potovanjih. 

Njegovo Sonce v 10. hiši v devici je neposredno povezano z vplivom 9. hiše in prav tako z njegovim Marsom, zato je njegov najvidnejši karakter bojevnik za vsako ceno.

janez janša
Njegov južni vozel je v peti hiši, kar mu daje dober občutek fizične in seksualne privlačnosti.
STA

Zanimivo je, da ima sedmo hišo, hišo odnosov, prazno in v znamenju dvojčkov in raka, kar pomeni, da je lahko dvojen do ljudi. Hiter in razmišljujoč, drugič pa čustven in občutljiv. Prazna hiša je tudi 4. hiša, hiša temeljev in družine, ki jo ima v čustvenih ribah ter pod vplivom ovna, kar pomeni, da se mora družina pokloniti njegovemu poslanstvu za svet.

V 2. hiši ima točko sreče, prizemljenost in je v znamenju kozoroga, zato ima rad kakovostne stvari in je verjetno zbiratelj starin ter materialnost sprejema kot samoumevno.  

Zanimiv odnos ima do javnosti, saj ima v 11. hiši severni lunin vozel, kar pomeni, da ima podporo za stike z javnostjo, prijatelji in znanci. Tako je njegov južni vozel v peti hiši, kar pa mu daje dober občutek fizične in seksualne privlačnosti. To je tudi razlog za njegovo čutenje samozavesti in nepremagljivosti, pa tudi upornosti, saj mu to aktivira še črna luna v 5. hiši.

V 11. hiši, hiši uspeha navzven, ima poleg severnega vozla še Jupiter, najmočnejši planet podpore, in Neptun, ki mu zamegli dejansko stanje in ga še dodatno pelje v stanje pretiranega nadzora.

V 12. hiši mu Luna v škorpijonu definira stik z višjimi energijami in pri tem je sumničav, poln idej in intuicije, ki ji samodejno sledi in preverja v vsakdanjem življenju.

Leto 2020

Leto 2020 ga aktivira v harmoniji med javnostjo in odnosi, kjer mora izbirati med osebnim življenjem in odnosi, ki mu veliko pomenijo, ali med sledenjem nečemu, kar se bo zdelo v danem trenutku nujno.

Občutljiv bo v svojih odnosih, ki jim bo tudi namenjal večino svojega časa.

Šele po 4. oktobru bodo zanj možni večji preboji in s 4. novembrom preide v bolj čustveno fazo za dve leti.

Odlični datumi zanj: 28. 8.–28. 9. 2020, 17. 11.–24. 11. 2020, 28. 12. 2020

Pazljivo:  23. 10. 2020, 31. 12. 2020

Janez Jansa.jpg
janez janša
Andreja Novak
Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Več o njej si lahko preberete na www.andrejanovak.si.