Zvezde

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Avtor: Andreja Novak

Rojstni datum priljubljene pevke je 8. avgust 1968, njena rojstna karta pa razkriva o njej marsikaj zanimivega.

irena vrčkovnik
Foto: splet

Levinja po horoskopu in tehtnica v ascendentu je Irena polna zanimivih nasprotij, zaradi katerih je tako zaželena med ljudmi. Njeno sonce v levu žari samozavestno, najbolj na poslovnem področju, v karieri.

Njena ženska narava pa se nagiba v smer harmonične tehtnice, ki si želi samo ljubezni in harmonije ter ne razume, zakaj bi se morali ljudje prepirati, če se lahko o vsem dogovorijo mirno.

Na prvi pogled je senzibilna, zato jo lahko okolica ustavlja na njeni poti. Zato je zanjo bistveno, da je obkrožena s pozitivnimi ljudmi, ki jo razumejo in sprejemajo takšno, kot je.
Ko začuti, da kdo želi spreminjati njeno bistvo, se umakne in skrije vase, kar ji je tudi v preteklosti povzročalo največje težave v odnosih, saj se ni pravočasno postavila zase.

Ima popolno karto za ustvarjalnost in dajanje glasbe svetu. Je zelo občutljiva za resnico, dobro energijo, dobre vibracije, dobro glasbo in poštenost. Občutljiva je tudi do otrok, zato jim lahko predaja veliko znanja in posluha za umetnost in lepoto.

vrckovnik 1.jpg
Ljudje jo imajo radi, saj jim prinese sonce, optimizem, druženje in veselje za življenje.
Revija Zvezde

Delo je zanjo pomembno, če ne kar odločujoče tudi za njeno zdravje. Ni vajena čakati, da bodo drugi kaj naredili zanjo, temveč je vedno prva pri vseh aktivnostih. V življenju jo spremlja občutek za red in doslednost in velikokrat je prišla navzkriž z okolico, če so želeli kaj narediti preveč na hitro ali premalo natančno. 

Ljudje jo imajo radi, saj jim prinese sonce, optimizem, druženje in veselje za življenje. Tako ji ne bo zmanjkalo publike, je pa res, da ne želi industrijskih koncertov, temveč ima rada individualne, posebne aranžmaje.

Njena ljubezen je povezana z zadovoljstvom s sabo in pri tem je pomembno, da ne pozabi nase, na svoje počutje in zdravje. Vse namreč doživlja skozi sebe, zato v svoje življenje pritegne najboljše stvari, ljudi in dogodke ravno takrat, ko se dobro počuti.

Njeni prijatelji in znanci so dinamični, vplivni, pa tudi precej ekstravagantni. Dobro se počuti z ljudmi, ki vedo, kaj hočejo, in se jim ni težko spreminjati, sodelovati brez zagotovila. V preteklosti je morala na tem področju spustiti določena pričakovanja, saj se je preveč zapletala z ljudmi, ki so jo želeli posedovati in nadzirati, kar pa seveda nikakor ni ustrezalo njeni naravi.

Kaj ji bo prineslo leto 2020?

Leto 2020 ji bo naklonjeno, saj ima vse dobre sestavine že v sebi in se je odprla ljubezni ter dobremu sodelovanju, ki se bo samo širilo. Vidnih je več potovanj, izletov v tujino in tudi zanimivih projektov, kjer bo na plan znova prišla njena neusahljiva življenjska energija. Zelo verjetno je tudi, da se bo preselila, spremenila svoj dom in se povsem sprostila glede svojih temeljev za življenje.

Lunino leto bo močno podprlo njeno uspešno sodelovanje v poslu kot postavljanje novih, osebnih temeljev.

Odlični datumi zanjo v letu 2020: 25. 1., 4.,5. 2., 10. 2., 14. 5.–5. 6., 3. 8., 25. 8., 29. 10.–18. 11., 14. 12.–6. 1.

Pazljivo v letu 2020: 27. 5.–31. 5. 2020