Dobra karma
Zvezde

58. rojstni dan Helene Blagne: začenja odmik od ljudi, ki jim ne more več zaupati

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk vseh časov Helena Blagne se je rodila 8. maja 1963. In kaj o njen razkirva njena astrološka karta?

"Vsekakor mi je skladba Ti boš vedno prvi neverjetno pri srcu."
Foto: Raay Production

Helena Blagne je 8. maja praznovala svoj 58. rojstni dan. Prizemljena bikica po horoskopu ima kar veliko ognja v svoji astrološki karti, saj sta v znamenju ovna njena Jupiter in Venera, njen Mars pa je v znamenju leva. To pomeni, da se ne vda kar tako, da ji je izjemno pomemben njen videz, ki jo podpre pri osvoboditvi kreativnosti, njene ženske energije, in da konkurence preprosto ne priznava. Zaveda se svoje vrednosti in jo zna tudi dobro predstaviti.

Kljub vsemu je prizemljena in realna, saj ima poleg Sonca v znamenju praktičnega bika, ki je navajen na delo, še bolj pa na uživanje materialnih dobrin, v zemeljskem znamenju device Uran in Pluton ter južni karmični vozel v znamenju kozoroga. Zemeljski elementi jo podpirajo predvsem v karieri in njenem pristopu k delu, pa tudi k zdravju in dobremu počutju. Uran in Pluton v devici namreč podpirata njene odlične ideje in transformacijo telesa in dobrega počutja ter resnično globoko moč, ki jo dvigne daleč nad povprečje. Kozorogovo znamenje je že po svoji definiciji delovno, marljivo in uspešno na dolgi rok, ker pa ima v tem znamenju še južni lunin karmični vozel, točno ve, kako voditi svoj kreativni in poslovni proces, saj je to vedenje in zavedanje prinesla s sabo.

V njeni astrološki karti so odlično predstavljeni tudi predstavniki zraka, ki ji dajejo občutek svobode in hitre misli ter bistrost v vsem, kar se dogaja. Njen Merur je namreč v optimalnem znamenju dvojčkov, medtem ko je Saturn v znamenju vodnarja, kar pomeni, da ima letos in še prihodnje leto prenovo kariere in stika z javnostjo skozi nove ideje in pozornostjo, ki bo več na njej.

Ne glede na to, da Helena navadno ne kaže svoje čustvenosti, pa to ne pomeni, da čustev nima. Nasprotno. Največ podpore Duše se ji namreč aktivira ob družinskih članih, ob ustvarjanju lastnega doma, saj ima severni lunin vozel v znamenju raka. Ima pa tudi močno intuicijo in preživetveni instinkt, kar kažejo Neptun, Luna in uporniška črna Luna – Lilith v znamenju škorpijona. V znamenju rib pa ima občutljivega Kirona, s katerim zaznava stanje v okolici in širše in ji je lahko vzrok za občasne depresije ali melanholijo. Lahko pa jo Kiron – karmična rana življenja poveže tudi z njeno Dušo, da prek njega dobi navdihe in podporo za novosti v življenju.

V prihodnjih letih bo imela največjo podporo pri vzpostavitvi novega načina sodelovanja z javnostjo, osvobodila se bo nekaterih notranjih strahov in globljih čustvenih ran ter zaživela bolj sproščeno. Njena progresirana Luna preide ravno 10. maja iz znamenja strelca v kozoroga, kar pomeni, da se bo v naslednjih dveh letih bolj posvetila karieri in se odmaknila od nekaterih ljudi, ki jim ne bo mogla več zaupati.

Odlični datumi za njo: 10. 5. 2021, 18. 5. 2021, 26. 5. 2021, 21. 6. 2021, 25. 6. 2021, 7. 7. 2021, 16.–23. 7. 2021, 14. 8. 2021, 21. 8. 2021, 6. 9. 2021, 29. 9. 2021, 4., 5. 11. 2021, 27. 11. 2021, 1. 12. 2021, 6. 12. 2021, 26. 12. 2021

Pazljivo: 13. 7. 2021, 2. 9. 2021, 6. 10. 2021, 18. 10. 2021, 31. 10. 2021

Helena Blagne astrokarta
Foto: Andreja Novak

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si