Dobra karma
Zvezde

Zdaj je jasno, zakaj ima hrvaški zvezdnik pretežno žensko publiko - kriva je Venera

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Mega popularni Gibonni je rojen 13. avgusta 1968, njegova astrološka karta pa razkriva, da njegov uspeh nikakor ni naključje.

Gibonni
Foto: dk

Gibonni je po horoskopu lev, v ascendentu pa škorpijon, kar ga lahko na trenutke razdvaja, saj je globoko čustven, pa tudi ognjevit, kar pomeni, da se v njem bojujeta ogenj in voda.

Ker ima Sonce v samem vrhu karte, na MC-ju, ga usoda dobro vodi in mu tudi skozi različne dogodivščine usmerja tako kariero kot življenje. V deveti hiši je poleg Sonca tudi Mars, kar pomeni, da Gibonni potrebuje potovanja, da s svojo voljo spreminja filozofijo življenja, in kadar je brez prave volje, je pomembno, kako razmišlja na dolgi rok. Z voljo in aktivnostjo lahko tako dobro sodeluje z usodo, a le, kadar se dobro počuti. Kadar pa ni v najboljši koži, ga lahko Mars vodi v prepire in uveljavljanje svoje volje, saj je v levu – kralju živali.

Sonce, njegovo bistvo osebnosti, vpliva tudi na deseto hišo, usodo in kariero, kjer ima močno podporo planetov. Tukaj so Merkur v znamenju leva, Venera v znamenju device, takoj zraven še Jupiter in malo odmaknjen Pluton, ki se z Uranom povezuje že v 11. hišo, na področje prijateljev in javnosti. Torej je jasno, da je Gibonni rojen za uspeh, da ga usoda vodi, da na veliko daje veselje, ljubezen in optimizem, kar kažeta Venera in Jupiter. Zato mogoče v teh časih pogreša komunikacijo s publiko, javnostjo, saj njegov Merkur potrebuje sogovornika in odzivnost javnosti.

V javnosti, v 11. hiši, ima Uran, ki je povezan s Plutonom, oba sta v znamenju device. To kaže, da ima Gibonni rad nenavadne ljudi, da ga tudi odnosi v javnosti peljejo v različne smeri in da je v življenju moral spremeniti vse, česar se je loteval na veliko. V njem je magnetni privlak, ki se ga je z leti moral naučiti uporabljati, da je začel služiti njemu, in ne obratno. Ker ima na tem področju tudi južni karmični lunin vozel v znamenju tehtnice, dodatno okrepi magnetizem, skozi katerega je lahko doživel precej nenavadnih dogodivščin ter prek tega dosegel določena spoznanja in harmoniziral svojo energijo preteklosti.

Severni lunin vozel ga vodi v njegovo peto hišo, v kreativnost, pa tudi na področje otrok, ki mu veliko pomenijo. Ker je to področje, kjer se uči izražati tudi svojo dušo, je zato zanj zelo pomembno, da je iskren pri tem, kaj počne, in prav tako iskren do svojih otrok. Ker ima zraven severnega luninega vozla še Kirona, karmično rano življenja, je torej dvakratno občutljiv za vse, kar se dogaja, in ker je oboje v znamenju ovna, ga lahko določene situacije dobesedno »skuhajo«, pretresejo, da ga ustavijo in se mora pomiriti s sabo.

Tudi na prvi stik in fizično je precej občutljiv, saj mu Neptun v prvih hiši v znamenju škorpijona omogoča, da sicer zelo dobro oceni vse ljudi že ob prvem stiku, če je seveda sam v redu. Ker pa Neptun večino časa nase sprejema obremenitve okolja, lahko zato Gibonni precej spreminja razpoloženje glede na družbo, v kateri je. Ne mara pritiskov ljudi, ki jih ne pozna, in se zato raje odmika, da ohrani svojo notranjo zbranost.
Sicer je v odnosih lahko uporniški in vztraja pri svojem, v kar ga vodi črna luna – Lilith v znamenju dvojčkov v sedmi hiši, na področju odnosov, kar zajema tako domače kot poslovne odnose. To področje se mu začenja z znamenjem bika, kar pomeni, da ga predvsem ženske lahko doživljajo zelo blizu, saj se jih dotakne s svojo Venero na področju kariere. Verjetno je to odgovor na to, zakaj ima Gibonni pretežno žensko publiko in lahko ustvarja predvsem za žensko dušo. Svojo službo oz. bolj služenje svetu skozi svojo kreativno pa doživlja skozi Luno in Saturn v znamenju ovna, ki vplivata tudi na njegovo osebno zdravje. Zato je zanj pomembno, da si prizna svoja čustva in da svojo morebitno koleričnost ureja z redom in sistemom, ki ga potrebuje pri svojem delu. Zato kaosa ne mara.
Leto 2021 mu prinaša več svobode, kar mu bo prineslo nove, predvsem nenavadne, Uranovske prijatelje – unikatne in nepredvidljive.

Dobri dnevi: 6. 3. 2021, 20. 3. 2021, 21. 3. 2021, 26. 3. 2021, 3. 4. 2021, 22. 4. 2021, 5. 5. 2021, 28. 5. 2021, 2. 6.–9. 6. 2021, 22. 7. 2021, 21.–23. 8. 2021, 30. 8.–3. 9. 2021, 8. 9. 2021, 18. 9. 2021, 16.–19. 11. 2021, 19. 11. 2021, 12. 12. 2021, 22.–24. 12. 2021

Slabi dnevi: 22. 2. 2021, 28. 3. 2021, 3. 4. 2021, 4. 7. 2021, 12.–19. 7. 2021, 24. 9. 2021, 18. 11. 2021

Astroportret Gibonni
Foto: an

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si