Dobra karma
Zvezde

Napoved za leto 2020: Gianni Rijavec bo zasijal

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Astrološka karta Giannija Rijavca je jasna: rojen je za odnose in stike z ljudmi. Rad ima pristno druženje. Zelo intuitivno in toplo pristopa k vsakemu človeku posebej, zaradi česar je zelo poseben.

Doma že od nekdaj igra na 200 let star pianino, klavir pa je bil že od nekdaj njegov inštrument.
Foto: Osebni arhiv

Javnost ga ima rada, ker prinese dobro voljo in pozitiven pristop k vsemu, kar počne in kjer se pojavi.

Kakšen je? 

Na prvi vtis deluje malo zaprt, rezerviran, saj se ne želi vsiljevati. Ko najde iskrivega sogovornika in iskren odziv, se v njem takoj prebudi optimizem, zato zelo rad sodeluje pri različnih projektih.

Ni obremenjen z materialnim svetom, saj močno čuti svoje poslanstvo in se zaveda, da je to tisto, kar mora početi, posledično pa življenje poskrbi zanj.

Ne mara površinskih odnosov, razume pa, če se mu kdo ne želi odpreti, zato se takrat raje umakne. Ko ljubi, ljubi strastno in z vsem srcem. 

Če ima dobre sogovornike in prijatelje, je duhovit, tudi ekstravaganten in predvsem sončen človek, ki želi vsem dobro.

Na trenutke ga bližnji prijatelji in sodelavci lahko naredijo notranje nemirnega ali celo na zunaj jeznega, ampak navadno ne zaradi egoističnih nagnjenj, temveč zaradi njegove želje, da bi bilo vse optimalno za vse. 

Rad potuje, saj skozi doživljanje drugih dežel in ljudi tudi on sam zaživi veliko bolj bogato.

December ga podpira pri njegovem novem rojstvu, mogoče bo dobil nove ponudbe ali priložnosti za stvari, ki si jih je od nekdaj želel delati. Ogromno podporo bo imel v prijateljstvih in dva, mogoče ovna po astrološkem znamenju, bosta še posebej podprla njegovo kariero za daljše obdobje.

GIANNI-STARA GORICA.jpg
Gianni Rijavec
dk

Kaj mu bo prineslo leto 2020?

Leto se mu bo odlično odpiralo in s svojim dosedanjim delom bo bolj zasvetil v javnosti ter ljudem predal upanje, ki ga nosi s sabo. Zelo se bo dotaknil vseh tistih, ki so pozabljeni in jim je življenje zatrlo vero v ljubezen.

Hkrati s tem, ko se bo odpiral ljudem, odnosom in svojemu širše poslanstvu, se bo poglobljeno vživel v naravo, povezanost med sabo in mogoče bo sodeloval pri širšem, mednarodnem projektu, ki bo tudi na njem pustil velik, zelo pozitiven pečat.   

Ker se je skozi življenje verjetno že naučil, da nekateri sodelujejo s figo v žepu, toliko bolj ceni iskrene in jasne odnose. Zato mu te lekcije v 2020 ne bo treba ponavljati.

Januar in februar bosta zelo plodovita meseca, ko bo spoznal in sklenil nova poznanstva in prijateljstva ter se bodo pokazale nove priložnosti. Z marcem pa se bo zgodil večji preboj, ki bo Giannija naredil privlačnega za številno občinstvo in ga podprl pri vsem, kar bo iskreno želel izpeljati. To ni samo enoletna podpora, temveč je podpora za desetletje. Okrepila se mu bosta dobro fizično počutje in notranja moč, magnetizem bo sijal iz njega.


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si