Dobra karma
Zvezde

Razkrito: Donald in Melania sta bila v odnosih že v več preteklih življenjih

Aleksandra Winkler Drole Avtor: Aleksandra Winkler Drole, Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Tako različna! Med njima je kar 24 let razlike, pa še z različnih koncev sveta prihajata. Kaj ju resnično veže, je to usodno srečanje dveh duš, karma …

Donald in Melania Trump.
Foto: Profimedia

Kaj v resnici povezuje Melanio in Donalda Trumpa, se sprašujejo mnogi. Zato sem njuno razmerje vzela pod drobnogled.
Po predhodni osebni karmični analizi obeh partnerjev sem izdelala še skupno karmo. V partnerski karmi se običajno razčleni in natančno pregleda 12 do 14 področij, odvisno od parov.
Po ugotovljenem opisu sta Donald in Melania močno karmično povezana, saj sta skupaj preživela že več življenj. V prejšnjem življenju kot starš – otrok, kjer sta tudi poslovno sodelovala.

NJEGOVI STRAHOVI
Donald je bil nedvomno v prejšnji inkarnaciji pomembna vojaška osebnost, kjer si je pridobil izjemno čast in ugled, imel je moč in vpliv, pa tudi veliko sovražnikov, ki mu bodo še zdaj hoteli streči po življenju. Ker je v predprejšnjem življenju deloval med drugim tudi proti svoji domovini in je v prejšnji inkarnaciji to poplačal s hrabrostjo in domoljubnim duhom, ima zdaj še karmično nalogo, da se bori za dobrobit svoje domovine – ne glede na vlogo oziroma pozicijo v državi.
Pogosto je v konfliktu sam s seboj – to, kar hoče (razum), in to, po čemer hrepeni (duša), je v mnogih primerih kontradiktorno. Nedvomno doživlja hude nočne more – travme, strah ga je predčasne smrti. Strah ga je javnih nastopov – neverjetno. Pa vendar premore izjemen pogum, da se s svojimi strahovi bolj ali manj uspešno sooča. (Mimogrede: marsikateri strah, kot tudi ta pred javnim nastopom, je nam zunanjim opazovalcem lahko prikrit.)
Privlačijo ga ambiciozne, podjetne ženske (ne samo lepe), ki stojijo z nogami trdno na tleh in so pripravljene za uspeh trdo garati. To je vsekakor Melania.

NJENA VLOGA
Melania ima glavno karmično nalogo, da skrbi za družinsko dobrobit (v vseh pogledih), kajti v prejšnjem življenju je zaradi ambicioznih podvigov zapostavljala člane družine. Tokrat naj bi bila dobra opora partnerjevim otrokom iz prejšnjih zakonov.

USKLAJEN PAR
Čeprav na videz zelo različna, pa v karmični diagnostiki zelo skladna – dopolnjujeta se (tudi v različnih pogledih se dopolnita). Pomembno je, da sta vajena skupnega življenja, saj sta kot duši to prakticirala že v mnogih prejšnjih inkarnacijah.
Ne, ni naključje, da sta skupaj. Pomembno je, da sta bila v poslovnem sodelovanju, kot tudi v vlogi zakonca.
Med njima ni negativne karme, niti neupravičene karme nisem odkrila.
Po karmični analizi namreč ne zdržijo dolgo skupaj pari, ki so bili v prejšnjih inkarnacijah v odnosu otrok – starš. Slednje se v mnogih zakonih tudi jasno opazi, saj mnogi prenesejo starševski odnos v partnerskega.
Slednje pa običajno pri parih ustvarja zmedenost vlog in vodi v nezadovoljstvo obeh. Čeprav je razlika v letih pri Donaldu in Melanii kar precejšnja, je za zadovoljstvo njunih duš pomembno, da sta, kar sta: zakonca in poslovna kolega.
Vso srečo jima želimo.

Če vas zanima, kakšno je ujemanje zakoncev Trump glede na rojstni karti, pa kliknite na njuno astrološko analizo TUKAJ!


Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Močan duhovni potencial, ki je predpogoj za razvoj intuicije in prejemanje božanskih sporočil, sem podedovala. Že kot petletna deklica sem zaznala bližajočo nevarnost in opozarjala svoje družinske člane.

V najstniških letih sem se seznanila s tehnikami komunikacije s pokojnimi dušami ter gledala v usedlino kave svojim vrstnicam in njihovim mamam. Njihovo navdušenje mi je vlivalo voljo, da v teh duhovnih sferah nadaljujem.

Moji učitelji so vseh ras

Pri svojem iskanju duhovne resnice sem se srečala z velikimi mojstri in duhovnimi učitelji - z 'rdečekožim' staroselcem (Indijancem) iz plemena Navaho me je pot zanesla k 'temnopoltemu' Joruba šamanu …

S študijem na duhovni univerzi sem si pridobila strokovna znanja in osnove delovanja naše karme, dharme ter ostalega znanja ezoterike, katerih osnova je indijska filozofija. Moj 'najljubši' duhovni vodja s tega področja je Satja Sai Baba. Duhovni učiteljici 'bele kože' sta dr. Doreen Virtue ter Diana Cooper. Pod mentorstvom njunih učencev sem pridobila dve diplomi; kot angelska terapevtka in intuitivna angelska svetovalka.

Izurila sem se tudi v reikiju, katerega oče je Japonec Mikao Usui – to je moj 'rumenopolti' učitelj. Moja velika strast sta tudi hiromantika in radiestezija, moja največja ljubezen pa branje dušnega zapisa z vpogledom v akaške zapise.