Dobra karma
Zvezde

Desi Muck se do marca 2023 obetajo veliki uspehi, saj ima planete na svoji strani

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Vsestranska umetnica, predvsem pa seveda priljubljena pisateljica, je rojena 29. avgusta 1955

desa muck
Foto: rz

Da se je rodila s komunikacijo in sposobnostjo pisanja, verjetno ni treba posebej poudarjati. Desa Muck kot najbolj brana slovenska pisateljica je po horoskopu devica in ima v svojem zvezdnem zapisu optimalno položene planete za komunikacijo, pa tudi disciplino in organiziranost, brez katere noben talent ne bi padel na plodna tla.

V sebi ima močan magnetizem, ki okrepi njeno delo in jo vodi v nadpovprečno delavnost, s katero se loteva vsakega dne posebej.

Zraven Sonca v devici ima namreč tako Venero kot Mars, kar ji daje notranje zadovoljstvo v tem, kar počne, in jo hkrati aktivira navzven, da projekte izpelje tudi takrat, ko jo motijo stvari, ko ji gre vse narobe in ko bi lahko zapadla v lenobnost.

Da ji ni vedno lahko, kaže Pluton, ki je zraven tega paketa, v znamenju leva, in ji daje moč v besede ter v vse, česar se loti s strastjo. Na srečo ima v levu tudi Jupiter in malo naprej Uran, kar pomeni, da jo uspeh aktivira in poživi ter da iz njega potem dobiva vedno nove ideje. Tako da je pomirjena s svojim poslanstvom, saj Desa ve, da jo delo osreči in da več dela prinese vse več in boljših idej.
Tako sta njena kreativnost in služba, ki jo opravlja v dobrobit vseh, popolnoma opremljeni z najmočnejšimi planeti in popolno podporo zvezd. Pri tem ima njen Merkur, komunikator, razmišljevalec in pogajalec nadvse pomembno vlogo, saj je vladar device in tudi dvojčkov, kar v njenem primeru pomeni, da ima njegovo popolno podporo za pisanje, razmišljanje, komunikacijo in ustvarjanje večjega smisla filozofije zase in za druge ter da bi s svojim delom bila precej uspešna tudi v tujini, pri čemer je pomemben pogoj, da svojo notranjo upornost, ki jo aktivira pri tem njena črna luna, sprejme v svojo korist.

V odnosih je precej nežna, prilagodljiva in zaradi tega zelo previdna glede tega, s kom se druži, saj jo lahko določena družba hitro utrudi in tako obremeni, da potrebuje več dni, da pride k sebi.

Njen Saturn v znamenju škorpijona, v osmi hiši, področju regeneracije, sprostitve in seksualnosti, jo z leti vse bolj sprošča, osvobaja, kar se bo poznalo tako pri njenem nenavadno boljšem počutju z leti kot pri uspešnosti, s katero sije in bo še naprej sijala skozi Luno v znamenju kozoroga. Tradicionalnost ji je pri srcu, a le, če je začinjena s sprostitvijo, humorjem in iskreno natančnostjo.

Najbolj je občutljiva v prijateljstvih in stikih z javnostjo, saj ima tam karmično rano v znamenju vodnarja. To pomeni, da so jo prijatelji že kdaj izdali, jo pustili na cedilu in se je morala vedno znova odločiti za zaupanje. Pri tem je dobra prijateljica, saj ima naravni talent za zdravljenje tako prijateljev kot javnosti, kar daje njeni umetnosti še poseben pečat. Podpora za osvoboditev bremen iz tega področja in ponovna uveljavitev ter uspeh navzven so od 17. 12. 2020 in vse do 6. 3. 2023, ko bo Saturn prehajal znamenje vodnarja.

Odlični datumi za njo:  22. 1. 2021, 30. 1. 2021, 25. 2.–4. 3. 2021, 20. 4. 2021, 22. 5. 2021, 26. 5.–1. 6. 2021, 18. 7. 2021, 6. 8. 2021, 9. 8. 2021, 8. 9. 2021, 22. 9. 2021

Pazljivo: 1. 3.–3. 3. 2021, 14. 5. 2021, 23. 5. 2021, 7. 9. 2021

Desa Muck.jpg
Astroportet Dese Muck
an


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si