Zvezde

Nenavadna civilna poroka, nekaj posebnega pa bo tudi cerkvena

Avtor: rt

Priljubljeni glasbenik Gianni Rijavec je pred nekaj dnevi dahnil usodni da svoji dolgoletni spremljevalki - akademski slikarki in izklesani lepotici Patriciji Simonič, ki je zdaj svojemu priimku dodala tudi soprogovega. Svojo ljubezen pa sta ženin in nevesta uradno potrdila dokaj nenavadno - brez svatov in prič.

Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta se poročila.
Foto: Matjaž Prešeren

"Veliko je bilo govora o najini poroki, veliko prelitega črnila in govoric med ljudmi. Poroka in skupno življenje je priložnost in ne obremenitev. Potrebno se je dopolnjevati in to priložnost izkoristiti. Veliko sva se pogovarjala o tem in razmišljala. Čakala sva na pravi trenutek in zgodil se je," je v sporočilu za javnost zapisal ženin.

FOTO13_GIANNI & PATRICIJA.JPG
Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta se poročila.
Matjaž Prešeren

"Poroka je bila zelo enostavna in preprosta. Samo za naju, za najino dušo. Želela sva, da bo dogodek najin, da naju nihče ne moti. Potekala je v intimnem vzdušju moje domačije, sedaj najinega doma, na sedežu Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki je nad portalom- vhodom v domačijo ob pozlačenem klavirju, ob prisotnosti matičarjev gospe Lidije Brulc Leban in najinega prijatelja Stojana Cotiča, ter fotografa Matjaža Prešerna, torej brez svatov in prič (danes je to mogoče), intimno, zelo osebno," je dejal Gianni.

FOTO289_GIANNI & PATRICIJA.jpg
Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta se poročila.
Matjaž Prešeren

Kaj pa svatba, se sprašujejo mnogi. O tem ni Gianni povedal ničesar, je pa izdal, da ju čaka še cerkvena poroka. "Povedati moram, da je bilo to prvi del najine poroke, torej civilni del. Cerkvena poroka pa še pride…kdaj, kje…pa naj bo zaenkrat skrivnost. /.../ Cerkvena poroka bo tudi nekaj posebnega, drugačna ... lahko izdam samo, da bo potovanje ... Tako, kot poroka, je bilo tudi slavje samo najino, v najinih srcih je bilo zelo slovesno, čarobno, veselo," je še zapisal glasbenik.