Dobra karma
Zvezde

Astrologinja o Murku: podpira ga planet ekscentrikov in genialcev

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Damjan Murko je rojen 5. februarja 1985, njegova astrološka karta pa razkriva srečnega človeka.

murko'
Foto: Mediaspeed

Kakšen je Damjan ? 

Nezakompliciran, sproščen v komunikaciji in z zelo dobro sodelujočo intuicijo ter samozavestjo. Ve, kaj želi, in ve, kako to dobiti.

Takoj instinktivno prebere človeka ali pa ga zaplete v pogovor tako, da on vodi pogovor. Če se sprosti ali je dobre volje, zasije tako, da imajo vsi kaj od tega. Ima magnetizem, ki ne usahne.

Jasno je, da ima nenavadno kariero, saj ga kot vodnarja na tem področju podpira njegov planet Uran, planet ekscentrikov in genialcev. Le redki vedo, da je oboje.

Prijatelji ga razumejo, cenijo in imajo radi, saj so mu velikokrat pomagali v materialnih stvareh, česar Damjan nikoli ne pozabi in večkrat vrne.

Je rojen pod srečno zvezdo, ki bo vedno gledala nanj, in ne glede na vse bo skozi situacije vedno prišel cel in zdrav, s pogumom ter dobro voljo.

Ni obremenjen z odnosi, saj je pomirjen s sabo, hkrati je do ljudi, za katere mu je mar, zelo čustven, nežen in jim je predan, s čimer odstopa od povprečnega moškega.

Rad ima red in sistem, svoj sistem delovanja. Razume več, kot pokaže, kar ga vedno postavi v prednost.

Ima nenavaden način komuniciranja in razmišljanja, kar marsikoga spravi ob živce, ker je nekako nepredvidljiv, hkrati se ne pusti ujeti v pasti.

Rad ima humor, četudi na svoj račun, saj z njim sprosti napetost sodb, zadreg in vseh pričakovanj, ki jih sproti zaznava na sebi.

Damjan in Maja Murko 3
Damjanova edina šibka točka je družina - za ženo Majo in sina Tiarja bi naredil vse.
Tibor Golob

Nanj sta močno vplivala oče in mama, s tem, da je ta vpliv spremenil po svoje – karmično razgradil in iz tega potegnil najboljše. Doma in tudi sicer občuduje lepe stvari in urejenost, ki mu je osnova za delovanje.

Edina šibka točka, ki jo bo skozi življenje zdravil, pa čeprav ni videti kot težava, je občutljivost za družino. Za družinske člane bi naredil vse. Ženo in otroke želi zaščititi in samo glede tega je bolj pazljiv, kot so navadno ljudje.

Čeprav je na ženo izjemno ponosen, jo želi obvarovati pred vsem, za kar on čuti, da bi jo prizadelo.

Kaj mu bo prineslo leto 2020?

Decembra pa vse do 15. januarja 2020 ima popolno podporo v javnosti. Številna srečanja, ki bodo bolj prijateljska, bodo vseeno močno pozitivno vplivala na Damjanovo življenje.

Druga polovica januarja bo namenjena počitku, razmišljanju, novim idejam in tudi odmiku od vsega, kar se je dogajalo.

Damjan Murko.png
Astro karta Damjan Murko
Andreja Novak


Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si