Dobra karma
Zvezde

'Več ko greši, bolje se ji godi,' o znani pevki razkriva njena rojstna karta

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Priljubljena pevka Anja Rupel je rojena 19. marca 1966, njena astrološka karta pa zelo zaimiva.

anja rupel
Foto: Izidor Farič

Anja je po horoskopu čustvena riba in pri tem je res senzibilna ter občutljiva za odtenke v počutju in ob stiku z okolico. Poleg Sonca v ribah ima v tem znamenju še Kiron, karmično rano in hkrati zdravilca, ki jo vodi do najlepših energij in idej, a jo tudi obremenjuje s popolnostjo in odgovornostjo, ki jo včasih celo preveč zaznava. V znamenju rib je tudi Saturn, ki lahko ohromi njena čustva, po drugi strani pa ji pomaga spoznati večje resnice, zato je verjetno Anja rada sama s sabo.

Precej bolj dinamična je v razmišljanju, saj ima Merkur v znamenju ovna, kar ji okrepi komunikacijo ter kreativnost, saj njen um nenehno vidi ideje in snuje priložnosti. Ker je zraven Merkurja v ovnu tudi Mars, ne skopari z besedami in zna koga prizadeti s svojo neposrednostjo. Ker pa nima nič za bregom in preprosto pove svojo resnico in prepričanja, ji ljudje hitro odpustijo, razen v primerih, ko so že od prej ranjeni in občutljivi.
Anja ima globok smisel za življenje, močno intuicijo in verjetno velikokrat doživi déjà vu – občutke, da je nekaj že videla, že doživela, že bila v krajih, kjer je prvič. To ji aktivirata južni lunin vozel in Neptun v znamenju intuitivnega škorpijona, kar pomeni, da ima globoko v sebi »legendo« vseh znanj, ki pa so povezana s čustvi, da jih lažje najde in na novo realizira v svojem življenju. Zato je njeno življenje verjetno bolj nenavadno. Njen severni lunin vozel v znamenju bika namreč kaže na to, da mora ustvarjati kreativno, po svoje in da manj ko se drži splošnih pravil, bolje ji gre.

Njena Luna je v znamenju vodnarja, skupaj z njeno Venero na eni strani in uporniško črno Luno – Lilith na drugi strani. To jo osvobaja težjih čustev in ji daje podporo za svobodomiselne ideje ter odlične odnose navzven. Prav tako ji je podpora pri zanimivih prijateljstvih in kreativnih projektih. Turkizna barva in ektravagantna oblačila ji to še pospešijo. Na splošno dobro razmišlja in je optimistična, a lahko, da ji Jupiter v znamenju dvojčkov postavlja zahtevno nalogo, da se ne zna odločiti in raje razmišlja o vseh možnostih, kar pa seveda podaljša čas realizacije.
Pri praktičnem življenju in vsakodnevnih opravkih pa jo podpirata Uran in Pluton v znamenju device, ki ji dajeta sočasno globino in genialne ideje, za katere je potreben čas, včasih tudi preveč, in se potem ideja razvrednoti, žal na račun dobrega počutja Anje. 

Leto 2021 ji prinaša večji navdih in tudi občutek svobode. Nekateri vidiki kreativnosti se ji bodo povrnili in okrepili njeno željo po večjih projektih, večjih sodelovanjih, kar se lahko zgodi v tem letu in ob pravi priložnosti pride na plan.

Odlični datumi zanjo:  3. 5. 2021, 10. 5. 2021, 11. 5. 2021,  14. 7. 2021, 16. 7. 2021, 16. 7. 2021, 21. 7. 2021, 8. 8. 2021, 11. 8. 2021, 10. 9. 2021, 22. 9. 2021, 4. 12. 2020, 12. 12. 2021, 22. 12. 2021, 25. 12. 2021

Pazljivo: 13. 5. 2021, 19. 9. 2021, 1. 11. 2021, 10. 11. 2021

Astroportret
Foto: an

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si