Dobra karma
Zvezde

Se slavna kuharica Ana Roš seli v tujino? Precej verjetno ...

Andreja Novak Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja

Ana Roš je rojena 31. decembra 1972, v njeni rojstni karti pa je opaziti predvsem velikansko podporo, ki ji jo pri njenem delu nudi nebo.

Ana Roš
Foto: Mediaspeed

Kozoroginja po horoskopu in s polno podporo v sledenju usodi ima Ana Roš astrološko karto, ki podpira tako njeno poslanstvo kot njene globoke in iskrene odnose. Poleg Sonca ima namreč v znamenju kozoroga severni vozel in Jupitra, kar pomeni, da ji je duša s to postavitvijo planetov ob rojstvu zagotovila, da bo vodena v smeri samorealizacije, in to v veliki meri. Severni lunin vozel je namreč smer, v katero Ano vodijo energije, in ker je to povezano z njeno osebnostjo, je zanjo velikega pomena, da sama s svojim delom in odločitvami ustvarja svoj posel, svojo kariero in sledi temu čisto po svoje in unikatno. PrisotnostJupitra ji pri tem daje možnost optimistične podpore v tujini, in ker je v znamenju kozoroga, je možno, da bo Ana zgradila nove temelje v tujini.

Tudi sicer ima v znamenju strelca, ki podpira potovanja in stik s tujino, kar pet pomembnih planetov. To pomeni, da ima dobro filozofijo življenja in da se zelo dobro znajde v tujini in v sodelovanju z različnimi ljudmi.

Mars, črna luna in Neptun, ki so skupaj povezani v znamenju strelca, kažejo na njeno moč in intuicijo, ki se poveže v vsem, kar jo zanima. Aktivna in vztrajna je v vsem, kar jo čustveno pritegne, pri tem pa je dobro, da ima jasne pogoje in iskreno sodelovanje tudi z drugih strani, saj jo to še dodatno spodbudi. V strelcu sta tudi Merkur in Venera, kar pomeni, da ima Ana dobro domišljijo in ima rada lepe stvari ter da se ne prepira rada, temveč vedno poskuša iz vsega pridobiti tisto najboljše.
Luna v škorpijonu ji še podpira intuicijo ter strastnost in sočasno možnost transformacije. Podpira jo pri njenih receptih in načinu kuhanja, kar pa še okrepi njen južni karmični vozel, ki je v znamenju raka. Torej Ana vse, kar profesionalno dela, dela iskreno iz sebe. To ji pomeni življenje, brez tega si verjetno ne predstavlja več svojega delovanja.
Odnosi so za Ano zelo pomembni, saj ima v znamenju tehtnice Urana in Plutona, ki ji dajeta sočasno ideje in možnost ekstravagantnega in nenavadnega sodelovanja ter moč in intenzivnost v vsem, kar ji je pomembno. Ima močan instinkt za odnose, ki mu mora slediti. Pri tem ji je pomembno, da so odnosi jasni in iskreni ter se zna o vsem pogovoriti, če vidi smisel na dolgi rok. To ji namreč omogoča Saturn v znamenju dvojčkov.
Edino, kar je verjetno moteče in ji dela težave v življenju, je njen Kiron – rana življenja v znamenju ovna, ki jo dela občutljivo za prve stike. Prehitro lahko odreagira s pobegom ali z zaščito, pri tem pa se premalo zaveda, da je prav s to senzibilnostjo in občutljivostjo naravni zdravitelj za vse ljudi, ki jih sreča.

Leto 2021 jo podpira prav v njenem poslanstvu, v spremembah, ki jih bo morebiti aktivirala v tujini. Sočasno pa ima podporo pri stiku z javnostjo, sodelovanju in v vseh prijateljskih odnosih.

Odlični datumi za njo: 24. 5., 24. 7., 30. 7., 15. 8., 19. 8., 24. 8., 26. 8., 8. 9., 6. 10.– 29. 10., 2.–9. 11., 25., 26. 11., 14. 12., 17. 12., 31. 12.

Ana Roš astroportret
Foto: an

Andreja Novak

Andreja Novak

energijska raziskovalka in astrologinja

Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka, avtorica učinkovite energijske tehnike 5D terapevt in transformacijskih delavnic, ki jih izvaja.

Diplomirana notranja dizajnerka v svoje delo vključuje energije prostora, domov in poslovnih prostorov, pa tudi energij krajev in pokrajin. Skozi transformacijske delavnice Astropostavitve pomaga ljudem osvoboditi in aktivirati posamezna področja življenja. Najbolj odmevne so njene delavnice Jasnovidnosti na otoku Krapanj na Hrvaškem, kjer ljudje začnejo sodelovati z lastnimi najlepšimi energijami, kar jim spremeni življenje v dobro. Njeno znanje izvira iz prakse in ljudem predaja teorijo, ki jo neposredno vpeljejo v svoje življenje. Knjiga "Reci življenju JA" vas skozi dialog avtorice Barbare Fužir z Andrejo Novak popelje skozi zanimivo in nenavadno življenje, ki je Andrejo popeljalo na to pot.

Kontakt: www.angelca.si